Angelique Boyer vorbește despre “Rebelde” în plină ascensiune a formației din celebra telenovelă. Cum a trăit vedeta cea mai intensă perioadă pe plan profesional

Publicat pe 13.02.2023 la 09:44 Actualizat pe 13.02.2023 la 10:14

Angelique Boyer vorbește despre “Rebelde” în plină ascensiune a formației din celebra telenovelă. Cum a trăit vedeta cea mai intensă perioadă pe plan profesional.

Angelique Boyer poartă un top alb ce îi lasă la vedere abdomenul și o bluză maro pe deasupra

Angelique Boyer vorbește despre “Rebelde” în plină ascensiune a formației din celebra telenovelă

Happy Channel

În plină ascensiune a formației RBD, actrița a dezvăluit cum a reușit să ajungă pe platourile de filmare ale celebrei telenovele.

Angelique Boyer vorbește despre “Rebelde” în plină ascensiune a formației din celebra telenovelă

Înainte de telenovela “Teresa”, Angelique Boyer a mai trăit de-a lungul timpului perioade de boom profesional. Printre acestea s-a numărat producția “Rebelde”, cea care i-a schimbat viața atât din punct de vedere profesional cât și personal.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În 2004, vedeta avea doar 16 ani și vise mărețe în ceea ce privește cariera de actrița. Deși nu se gândea pe atunci că va ajunge una dintre cele mai îndrăgite persoane publice, ideea celebrității îi era deja vizualizată în forma unui vis. Rebelde, istoria adolescentină ce a reușit să aducă pe marile scene formația RBD, i-a schimbat viața fără doar și poate. Cu toate acestea, oportunitatea nu s-a ivit peste noapte, asta pentru că producătorul Petro Damian nu a ținut să o aleagă pe Angelique Boyer încă de prima dată. Aceasta din urmă a luptat pentru a-și menține locul alături de colegii săi.

“Îmi amintesc că procesul de casting mi s-a părut etern. Am dat probe timp de trei săptămâni, în diferite forme. Eram în cadrul centrului de educație artistică alături de Maite Perroni și atunci a venit Pedro Damian să ne spună că vom rămâne în proiect. Eram amândouă într-un salon de cosmetică și am rămas surprinse. Ne-a luat ceva vreme să ne dăm seama că este adevărat.

Pentru mine era primul proiect de lungă durată, primul meu contract. Eram plină de iluzii, foarte emoționată și este ceva ce mereu o să port în suflet. Cred că de fiecare dată când o să mă întâlnesc cu prietenii din Rebelde o să ne readucem aminte ce am simțit atunci.”, a declarat Angelique Boyer, potrivit Tvynovelas.com.

Angelique Boyer și-a început cariera de actriță cu 19 ani în urmă

Protagonista din telenovela “El amor invencible” a dezvăluit că s-a arătat întotdeauna fascinată de personajul interpretat în “Rebelde”. A jucat-o pe Vico, cea mai bună prietenă a Miei Colucci, jucată de Anahi.

“Cred că de la început am fost implicată pentru acest personaj și vreau să mulțumesc tuturor celor au avut încredere că numele Victoria a reușit să se impună printre celelalte. Eu m-am îndrăgostit de acest personaj.”, a menționat Angelique Boyer, potrivit Tvynovelas.com. Acum 19 ani, vedeta și-a început cariera de actriță în telenovele de succes. În prezent se bucură de un nou rol în telenovela produsă de Juan Osorio și experimentează tot felul de emoții, așa cum ea însăși a declarat.

“Bineînțeles că am tot felul de emoții. Ne emoționează pe toți faptul că avem deja fotografiile promoționale și tot ce-am realizat până acum în echipă se materializează. Se vor întâmpla multe lucruri în telenovelă și chiar îmi doresc să ies seara, să mă întorc și să o urmăresc și eu.”, a mai spus Angelique Boyer. Spune că nu regretă niciun moment perioada petrecută în Rebelde. A făcut parte dintr-o generație pe care puțini o vor uita, indiferent de timpul care va trece.

În articolul

Angelique Boyer vorbește despre “Rebelde” în plină ascensiune a formației din celebra telenovelă. Cum a trăit vedeta cea mai intensă perioadă pe plan profesional

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x