Angelique Boyer vorbește despre relația pe care o are cu mama lui Sebastian Rulli. Cum se înțeleg cele două

Publicat pe 16.12.2022 la 14:50 Actualizat pe 16.12.2022 la 15:11

Angelique Boyer vorbește despre relația pe care o are cu mama lui Sebastian Rulli. Cum se înțeleg cele două.

Angelique Boyer poartă un top alb ce îi lasă la vedere abdomenul și o bluză maro pe deasupra

Angelique Boyer vorbește despre relația pe care o are cu mama lui Sebastian Rulli

Happy Channel

Angelique Boyer și Sebastian Rulli formează un cuplu solid de mai bine de 7 ani, însă au declarat în repetate rânduri că nu își doresc să se căsătorească sau să devină părinți. Argentinianul are deja un fiu din relația cu Cecilia Galliano.

Angelique Boyer vorbește despre relația pe care o are cu mama lui Sebastian Rulli

Într-un interviu recent, vedeta din “Rebelde” a vorbit despre relația pe care o are cu familia partenerului său. Împreună s-au lăsat văzuți deseori în mediul online, acolo unde obișnuiesc să-și încânte fanii cu fotografii și filmulețe personale. Conform celor spuse de Angelique Boyer, părinții lui Sebastian Rulli vor petrece sărbătorile de iarnă în Mexic, însă ea va fi cea absentă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Transparentă ca întotdeauna atunci când vine vorba despre viața personală, Angelique Boyer a vorbit de data aceasta despre relația pe care o are cu Silvia Rulli, mama iubitului său, Sebastian Rulli. Deși părinții actorului vor veni în preajma sărbătorilor alături de ei, actrița va fi nevoită să revină pe platourile de filmare pentru noul său proiect, telenovela „El amor invencible”.

Sebastian Rulli și Angelique Boyer formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea telenovelelor. Este binecunoscută relația pe care actrița o are și cu fiul partenerului său, Santiago. Acesta din urmă este fructul iubirii din relația lui Sebastian Rulli cu Cecilia Galliano. Actrița din “Rebelde” petrece timp de calitate cu toți cei dragi iubitului său, inclusiv cu mama acestuia.

“Mulțumită lui Dumnezeu va veni toată familia și suntem mulțumiți, el doar să ne ofere timpul necesar.”, a declarat Angelique Boyer, arată Univision.com. Aceasta s-a arătat încântată de faptul că partenerul său va putea petrece timp alături de cei dragi. În luna aprilie, îndrăgostiții au petrecut o perioadă lungă în Europa. Au călătorit atât în Spania cât și în Franța, acolo unde se află reședințele familiilor. Sebastian Rulli a fost cel ocupat să imortalizeze fiecare moment și să-l distribuie în mediul online.

Angelique Boyer, despre relația cu fiul lui Sebastian Rulli

Deși formează un cuplu de ceva vreme și țin să-ți expună viața personală în mediul online, Angelique Boyer și Sebastian Rulli vorbesc rareori despre Santiago, fiul pe care actorul îl are din relația cu Cecilia Galliano. Fotografiile postate pe internet sunt totuși revelatoare, arătând o relație excelentă între vedeta din “Rebelde” și tânărul adolescent. Pe 23 septembrie, îndrăgostiții au sărbătorit 8 ani de relație.

Timpul a trecut, iar Angelique Boyer a fost întotdeauna martoră la creșterea lui Santiago, fiul pe care Sebastian Rulli îl are cu Cecilia Galliano. Actrița de origine franceză se arată în fiecare zi îndrăgostită de partenerul său, asta pentru că relația lor a evoluată odată cu timpul.

“Au trecut opt ani și ceea ce am realizat este că sunt și mai îndrăgostită, asta fără îndoială. Întotdeauna dragostea evoluează și dragostea asta a evoluat într-o manieră foarte frumoasă. Eu îl ador cu toată ființa, e totul pentru mine.”, a declarat Angelique Boyer în cadrul emisiunii “Hoy”. Cu un respect fără margini față de Santiago, vedeta a precizat că este foarte bine crescut.

În articolul

Angelique Boyer vorbește despre relația pe care o are cu mama lui Sebastian Rulli. Cum se înțeleg cele două

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x