Angélica Rivera, în vizită la fiica ei. Fernanda Castro va suferi o intervenție chirurgicală minoră

Publicat pe 20.11.2021 la 15:43 Actualizat pe 20.11.2021 la 16:15

Fernanda Castro și-a petrecut zilele trecute ziua de naștere, alături de cele mai dragi ființe. Pentru acest eveniment special, mama ei, Angélica Rivera, a venit să o viziteze. Cu toate astea, nu acesta a fost motivul principal al actriței. Tânăra va fi operată, însă intervenția nu va fi una dificilă. Despre ce este vorba.

Angelica Rivera poartă o bluză roșie și are părul desprins. Machiajul este unul natural

Angelica Rivera, pe vremea când era căsătorită cu Enrique Pena Nieto

Profimedia Images

Acum câteva zile, fiica actriței Angelica Rivera, Fernanda Castro, a împlinit 22 de ani. Cu această ocazie, tânăra a transmis pe rețelele sociale că mama ei o va vizita și va fi alături de ea în cea mai importantă zi a ei din an.

Cu toate astea, fosta primă-doamnă a Mexicului, nu a călătorit doar pentru ziua de naștere a tinerei. Angelica Rivera își dorește să fie alături de fiica ei atunci când va avea nevoie, dat fiind faptul că aceasta va suferi o intervenție chirurgicală minoră.

Toate detaliile le-a oferit chiar Fernanda Castro pe contul personal de Instagram.

Fernanda Castro va suferi o intervenție chirurgicală minoră

Fernanda Castro studiază muzică în Boston, acolo unde Angelica Rivera a călătorit pentru a-i fi alături tinereri la cea de-a 22-a aniversare a acesteia.

Se pare că tânăra le-a transmis internauților că mama ei își dorește să-i fie alături și atunci când va trebui să meargă la dentist pentru a-și scoate măselele de minte. Această intervenție chirurgicală minoră, este totuși dureroasă pe parcurs, iar actrița nu vrea ca fiica ei să rămână fără sprijin moral pe tot parcursul timpului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fernanda Castro a oferit toate detaliile legate de vizita mamei sale și de cum a primit-o pe aceasta în casa în care locuiește singură de ceva vreme.

Se pare că reîntâlnirea a fost una extrem de plăcută, iar cele două au petrecut momente frumoase împreună. Tânăra a mărturisit că celebra ei mamă îi va fi alături și zilele ce vor urma, dat fiind faptul că Fernanda Castro va suferi o intervenție chirurgicală minoră.

Angelica Rivera îi va oferi întotdeauna sprijin necondiționat fiicei, astfel că tânăra nu va duce lipsă de dragoste pe tot parcursul refacerii sale.

Fernanda Castro s-a pregătit intens pentru vizita mamei sale

Cu câteva ore înainte de sosirea mamei sale, Fernanda Castro s-a pregătit intens pentru sosirea acesteia, astfel că a curățat tot apartamentul în care stă singură de ceva vreme.

“Astăzi mă vizitează cineva special care, dacă va găsi dezordine în casă, mă va omori.”, a scris Fernada Castro pe contul personal de Instagram.

Pentru a face postarea cât mai interactivă, Fernanda Castro și-a întrebt urmăritorii dacă știu cine o va vizita. “Pe aici i se mai spune și Gaviota.”, a scris aceasta.

De asemenea, tânăra a mărturisit că Angelica Rivera îi va fi alături atât la ziua de naștere, cât și în momentele grele după operație. Postările tinerei nu au rămas fără răspuns, iar fanii s-au bucurat să-și vadă artista atât de preocupată de starea tinerei.

În articolul

Angélica Rivera, în vizită la fiica ei. Fernanda Castro va suferi o intervenție chirurgicală minoră

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x