Anunțul momentului despre ”Kirli Sepeti - Coșul de rufe” cu Halil Ibrahim Ceyhan și Cansu Tosun. Ce transmit producătorii

Publicat pe 10.05.2024 la 17:39 Actualizat pe 10.05.2024 la 18:21

Răsturnare de situația în cazul serialului ”Kirli Sepeti - Coșul de rufe”. Ce anunță producătorii după ultimul episod.

S-a zvonit că serialul ”Kirli Sepeti” de la NOW, produs de MedYapım și regizat de Ece Erdek Koçoğlu, va ajunge la final odată cu cel de-al 31-lea episod. Cu toate acestea, când ratingurile au început să crească în ultimele săptămâni, s-a luat decizia de a continua cu un nou sezon, anunță aydinlik.

Citește și: Cele trei actrițe din Turcia care se regăsesc pe lista „100 Cele mai frumoase femei din lume”

Anunțul momentului despre ”Kirli Sepeti - Coșul de rufe” cu Halil Ibrahim Ceyhan și Cansu Tosun. Ce transmit producătorii

Serialul ”Kirli Sepeti” (”Coșul de rufe”) a început sezonul cu audiențe foarte bune, reușind să impresioneze publicul pentru o perioadă lungă de timp. Cu toate acestea, s-a spus că producția a căzut în dizgrație după recentele pierderi de audiență.

Se pare, totuși, că a existat o evoluție surprinzătoare în ceea ce privește seria ”Kirli Sepeti”. Cel mai recent episod, cel cu numărul 29-lea, a fost difuzat duminică, 5 mai.

Potrivit Birsen Altuntaș, ratingurile au crescut în ultimele săptămâni. În urma acestei evoluții, compania de producție a anunțat echipa că seria va continua cu un nou sezon.

Distribuția lui Kirli Sepeti include nume de succes precum Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Furkan Palalı, Halil İbrahim Ceyhan, Gözde Seda Altuner, Bestemsu Özdemir și Serhat Kılıç și Devrim Yakut.

Ce s-a întâmplat în ultimul episod din ”Kirli Sepeti”

Yavuz o confruntă pe Hayriye și îi cere să îl ascundă. Hayriye îl ajută și îl ascunde de Songül și Medine. În timp ce Hayriye se află într-o dilemă în ceea ce privește pe Levent și Yavuz, Songül află că Yavuz a sosit.

Văzându-l pe Murat cu Yasemin, Medine devine geloasă și spune că este încă îndrăgostită de bărbat. Yavuz o scoate pe Hayriye la cină și o cere în căsătorie pe Hayriye. Va accepta Hayriye propunerea lui Yavuz? Care va fi reacția lui Songül când va afla despre această situație?

Citește și: Sora lui William Levy intervine în scandalul momentului. Ce spune despre Elizabeth Gutiérrez, mama nepoților săi

Intriga serialului ”Kirli Sepeti” cu Halil Ibrahim Ceyhan

“Kirli Sepeti/Coșul de rufe” aduce pe ecran evenimentele trăite într-un cartier de lux, prin ochii menajerelor, iar totul va începe cu sinuciderea menajerei pe nume Meryem și ancheta unui jurnalist care va schimba întregul curs.

Din distribuție mai fac parte: Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Serhat Kılıç, Aleyna Özgeçen, Bestemsu Özdemir, Deniz Sarıkaş și Billur Melis Koç.

În articolul

Anunțul momentului despre ”Kirli Sepeti - Coșul de rufe” cu Halil Ibrahim Ceyhan și Cansu Tosun. Ce transmit producătorii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 mai 2024. Leii se pot confrunta cu conflicte. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Lista alimentelor periculoase care nu vor putea fi vândute în apropierea şcolilor. Comercianţii cred că legea este imposibilă
a1.ro
Cele două zodii care sunt favoritele universului în luna mai 2024. Vor avea parte de surprize cerești
HelloTaste.ro
Galette cu mere și căpșuni. O combinație simplă pentru un desert savuros
Catine
Care este secretul pentru a dezvolta masa musculară. Se pare că cheia stă în alegerea mic dejunului
useit.ro
Cele „câteva momente de glorie” care au dus la „8 ani de durere” pentru Elon Musk. Ce a pățit miliardarul
as.ro
Fosta iubită a „Prinţişorului Craiovei” trăieşte clipe de senzaţie într-o vacanţă de lux: „Pentru totdeauna îndrăgostită”
MediCOOL
Efectele grădinăritului asupra organismului. Ce schimbări benefice pot produce
Spynews
A început procesul bărbatului care a ucis o femeie însărcinată. Patronul nu ar avea remușcări că și-a ucis angajata 
DeParinti
Cum îl determini pe copil să coopereze
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea plămânilor. Efectele benefice asupra acestor organe vitale
HelloTaste
Basbousa, prăjitura însiropată și parfumată din bucătăria arabă
x