Apariția actriței Demet Ozdemir, din "Vis de iubire", surprinde pe toată lumea! Cum arată topul alb care abia îi acoperă bustul

Publicat pe 24.08.2022 la 18:56 Actualizat pe 29.08.2022 la 10:02

Protagonista serialul „Vis de iubire”, a devenit rapid una dintre cele mai iubite actrițe de naționalitate turcă din întreaga lume. Motiv pentru care și-a creat o comunitate numeroasă de fani pe rețelele de socializare, mai exact 14,1 milioane de urmăritori, care îi sunt alături de fiecare dată prin intermediul tehnologiei.

Demet Özdemir din "Vis de iubire"

Instagram/ Demet Özdemir

Demet Ozdemir este un star în mediul online și știe cum să își țină în priză fanii. Ultima sa apariție i-a dat pe spate.

Demet Ozdemir surpirnde cu o apariție foarte stilată

Demet Özdemir nu mai are nevoie de nicio prezentare, iar aparițiile sale din mediul online au reușit și ele să-i construiască de-a lungul timpului un nume demn de invidiat. Astfel, fanii au putut observa cu ușurință cât de pasionată este actrița din Turcia de modă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Demet Ozdemir este una dintre cele mai iubite și recunoscute actrițe de la nivel internațional, atât pentru talentul său, cât și pentru calitățile sale de model. Ea este și imaginea unor branduri celebre, ceea ce este clar pentru toată lumea, trăsăturile sale sunt demne de marile ecrane și scene.

Demet Özdemir ajunge să cheltuie o avere pe fiecare piesă vestimentară achiziționată. Indiferent că este vorba despre un accesoriu sau un detaliu care nu poate să lipsească din garderobă, actrița din “Vis de iubire” știe de fiecare dată să-și potrivească ținutele.

Nu sunt puține sumele pe care aceasta trebuie să le scoată din buzunar de fiecare dată când merge la cumpărături.

Citește și: Demet Özdemir vorbește despre cererea în căsătorie a lui Oğuzhan Koç. Cum a fost surprinsă de către artist

În articolul

Apariția actriței Demet Ozdemir, din Dragostea plutește în aer, surprinde pe toată lumea! Cum arată topul alb care abia îi acoperă bustul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 mai 2024. Gemenii descoperă dragostea adevărată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un turist străin dezvăluie ce l-a dezamăgit în staţiunea Mamaia. Litoralul a fost cu cel puţin 30% mai gol faţă de anul trecut
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Indiene cu frișcă și glazură de ciocolată. Rețetă de cofetărie
Catine
Luna Nouă în Taur pe 7 mai 2024. Aduce stabilitate pentru acești nativi
useit.ro
Locul în care timpul e cu 9% mai lent pentru oameni. Ce fenomen ciudat are loc
as.ro
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a apărut cu sânii la vedere!
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de cuișoare. Cum îți poate completa alimentația
Spynews
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
DeParinti
Călătoria cu trenul cu un copil: tot ce trebuie să știi și cum să faci față situațiilor neprevăzute
MediCOOL
Transpirațiile nocturne: ce probleme pot semnala și când să te îngrijorezi
HelloTaste
Prăjitura Albinița. Prăjitură cu foi fragede, cu miere
x