Aracely Arambula își expune părerea publică despre Luis Miguel, tatăl copiilor săi: "Nu-mi place deloc"

Publicat pe 18.09.2023 la 19:56 Actualizat pe 18.09.2023 la 20:22

Aracely Arámbula și-a exprimat ca niciodată părerea despre Luis Miguel, cel care este tatăl copiilor săi. I-a cerut public cântărețului să aibă grijă de Miguel și Daniel. În alte interviuri a lăsat să se înțeleagă faptul că “nu o interesează să-l vadă și îi displace pentru că s-a purtat urât”.

Aracely Arambula poartă o rochie neagră fără mâneci

Aracely Arambula își expune părerea publică despre Luis Miguel, tatăl copiilor săi

Profimedia Images

Aracely Arambula a reapărut în spațiul public și a lăsat să se înțeleagă faptul că nu are o părere pozitivă despre fostul său partener, Luis Miguel, tatăl copiilor săi.

Aracely Arambula își expune părerea publică despre Luis Miguel, tatăl copiilor săi

Actrița de telenovele, pe care o puteți urmări în La madrastra, a vorbit despre cântăreț, așa cum nu a mai făcut-o până acum. De ceva vreme, așa numita La chule, a subliniat că El Sol, nu le plătește o pensie alimentară copiilor pe care îi au împreună. Cei doi s-au despărțit ăn 2009. Au împreună doi băieți, pe Miguel în vârstă de 16 ani și pe Daniel în vârstă de 14 ani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe data de 17 septembrie, vedeta s-a aflat pe covorul roșu în cadrul premierei operei de teatru Vaselina Timbiriche în Mexic. Acolo, a profitat de ocazie pentru a vorbi în fața jurnaliștilor de la Vanitatis despre Luis Miguel.

Aracely Arambula susține că întotdeauna își lasă “ușa deschisă” pentru tatăl copiilor săi și că informația cum că nu l-ar lăsa să-i vadă pe băieți este una mincinoasă.

“Absolut, mereu am avut ușile deschise. Unicul lucru pe care vreau să-l spun este că a apărut un comunicat în Spania în care se spunea faptul că eu nu l-aș lăsa pe tatăl copiilor să-i vadă pe aceștia. Este o minciună.”, a declarat vedeta, arată univision.com.

Cu toate acestea, spune că artistul nu și-a dorit niciodată să-și vadă copiii. Declarațiile actriței au venit la scurtă vreme după ce Michelle Salas, fiica pe care acesta o are împreună cu Stephanie Salas, și-a reluat relațiile cu el.

“Adevărul este că așa cum soarele strălucește în fiecare dimineață atât de mare și grandios, așa este și egoul lui. Sper totuși ca așa să fie și inima lui pentru copii săi.”, a mărturisit vedeta în fața presei.

Copiii lui Luis Miguel nu au niciun interes în a-și vedea tatăl

Despierta America a prezenta fragmente din interviul pe care Aracely Arambula l-a oferit pe covorul roșu, acolo unde a vorbit despre relațiilor copiilor săi cu tatăl artist. A subliniat faptul că băieții nu doresc să-l vadă și că nu ai niciun interes în acest sens. De asemenea, nu se văd într-o relație cordială cu partenera lui Luis Miguel, Paloma Cuevas.

“Copiii nu au nicio vină, dar să aibă grijă de ai lui.”, s-a pronunțat actrița. În luna mai a anului 2022, Aracely Arambula a readus o nouă polemică în fața jurnaliștilor când l-a poreclit pe Luis Miguel drept “Regele gândac”, în cadrul unui eveniment public.

“Frumoaselor, dacă eu am ieșit dintr-o relație cu regele gândac și voi puteți ieși din orice fel de relație.”, a spus aceasta. În viața personală a lui Luis Miguel au apărut de-a lungul timpului două femei, Stephanie Salas și Aracely Arambula. Sunt cele două care până în prezent i-au adus pe lume copii. La fel ca în propria copilărie, legătura cu proprii copii este diferită și dureroasă. A avut parte de episoade complexe și mediatizate de-a lungul timpului.

În articolul

Aracely Arambula își expune părerea publică despre Luis Miguel, tatăl copiilor săi: "Nu-mi place deloc"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x