Aras Bulut Iynemli apare pe coperta unei reviste importante din Turcia. Actorul, așa cum de puține ori a fost văzut

Publicat pe 04.01.2024 la 12:40 Actualizat pe 04.01.2024 la 13:25

La început de an, protagonistul din Legea familiei apare pe coperta unei reviste importante din Turcia. Aras Bulut Iynemli continuă succesul pe plan profesional.

actori stau unul lângă celălalt

Aras Bulut Iynemli apare pe coperta unei reviste importante din Turcia

Profimedia Images

Joacă rolul lui Atatürk în filmul cu același nume și nu de puține ori a fost lăudat pentru ținutele perfecte pe care le-a purtat pe micile ecrane. Unul dintre personajele îndrăgite s-a aflat în serialul Suleyman Magnificul, producție ce va fi difuzată în curând pe Happy Channel.

Aras Bulut Iynemli apare pe coperta unei reviste importante din Turcia

Joacă rolul lui Sehzade Bayezid timp de 36 de episoade în serialul Suleyman Magnificul. Recent, a pozat pe coperta unei reviste importante din Turcia, însă alegerea ținute i-a pus în încurcătură pe fani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Spui da pentru ceva ce știi că vei fi criticat orice s-ar întâmpla. Aceasta este responsabilitatea pe care și-o ia orice actor, dar și curajul pe care îl arată.”, a spus actorul. A primit peste 60 de mii de aprecieri în cadrul unei singure fotografii, iar printre cei care i-au plăcut imaginea s-a aflat și Cansu Dere. Nu este pentru prima oară când actorul din Legea familiei colaborează cu această revistă. În 2019, aceștia au mai lucrat împreună, atunci când actorul a lăsat câteva cuvinte importante în mediul online.

Citește și: Bige Önal îl sprijină pe Aras Bulut Iynemli în ciuda faptului că s-au despărțit. Actrița din Dragostea plutește în aer este alături de fostul său partener pe traseul profesional

„Dacă ne-am lăsa prejudiciile la o parte și am asculta persoana din fața noastră, am înțelege mai multe și am depăși multe lucruri.”, a spus actorul de succes în 2019 pentru lofficiel.com.tr. Cei mai mulți care l-au urmărit în noua ediție au punctat faptul că actorul nu a putut să iasă din pielea personajului interpretat în Suleyman Maginificul. Are peste 10 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea vin de la premiera filmului Atatürk.

Aras Bulut Iynemli joacă pe micile ecrane încă de când era mic. Cele mai multe dintre proiectele sale au ajuns pe micile ecrane într-un mod cu totul neașteptat. Performanța în cadrul producției Atatürk a fost fără doar și poate extrem de îndrăgită.

Declarațiile lui Aras Bulut Iynemli legate de cel mai important proiect din cariera sa

Cu toate că urma să fie transmis sub forma unui serial pe una dintre platformele de streaming, în cele din urmă s-a optat pentru a fi un film în două părți. În acest caz, a fost chiar Aras Bulut cel care a vorbit în urma acestei decizii.

Citește și: Ce spune Bige Önal despre Aras Bulut İynemli, în urma despărțirii. Declarații surprinzătoare despre cel alături de care a stat 7 ani

“Ca persoana care joacă rolul principal și are o asemenea responsabilitate, este important ca proiectul să aibă sprijin. Compania producătoare și platforma au luat o decizie în acest sens. Nu trebuie explicat faptul că Atatürk este deja unul dintre cei mai mari lideri din lume. De fapt, cred că este cel mai mare. O să fac tot posibilul pentru a fi urmărit în toată lumea.”, a spus actorul.

Născut pe 25 august 1990 în Istanbul, a jucat în seriale inedite precum Legea familiei, o producție care a reușit să se bucure de succes și în România. A format un cuplu cu Bige Onal din Dragostea plutește în aer, însă întotdeauna a decis să rămână discret în ceea ce privește viața personală. Se află printre cei mai bine plătiți actori.

În articolul

Aras Bulut Iynemli apare pe coperta unei reviste importante din Turcia. Actorul, așa cum de puține ori a fost văzut

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x