Aras Bulut İynemli, noi declarații după o lungă perioadă de timp. Cum se pregătește actorul pentru cel mai nou rol al său

Publicat pe 27.05.2022 la 12:29 Actualizat pe 27.05.2022 la 12:54

Aras Bulut İynemli se pregătește intens pentru cel mai nou rol al său. Protagonistul din "Legea familiei" a vorbit recent despre proiectele profesionale în care este implicat.

Aras Bulut İynemli poartă o bluză închisă la culoare și se uită într-o parte

Aras Bulut İynemli din "Legea familiei"

Happy Channel

Aras Bulut İynemli îl va întruchipa pe Mustafa Kemal Atatürk în cea mai nouă serie care va apărea pe micile ecrane anul viitor, în 2023. Vestea a venit ca o surpriză pentru fanii actorului, dar fiind că personajul din “Legea familiei” a reușit să atragă nenumărați telespectatori din toată lumea.

Deși nu a mai fost văzut în mediul online, actorul a oferit un motiv întemeiat spunând că toată concentrarea lui a rămas pe recentele pregătiri.

Aras Bulut İynemli, noi declarații după o lungă perioadă de timp

Pregătirile pentru celebrul serial sunt în toi, iar primele imagini vor fi transmise în 2023 la aniversarea a 100 de ani de la înființarea Republicii Turcia. Rapiditatea cu care filmările se desfășoară i-a surprins pe toți, asta pentru că Aras Bulut İynemli a lipsit o bună perioadă de timp de pe platformele sociale, acolo unde obișnuia să posteze fotografii din viața sa personală.

Cu toate acesteaa, cele mai noi declarații ale actorului din “Legea familiei” au venit să lămurească lipsa sa. Acesta spune că cea mai mare parte a timpului și-o petrece pe platourile de filmare. Aras Bulut İynemli își dorește ca rolul său să fie impecabil, iar pentru acest lucru trebuie să se dedice trup și suflet proiectului în care este implicat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Conform Seriesturkish.com, Aras Bulut İynemli a dezvăluit că se simte extrem de onorat pentru faptul că a primit un astfel de rol.

“Nu pot să ofer mai multe detalii, dar suntem foarte aproape de finalizarea proiectului. Încerc să dau tot ce am mai bun ca și actor. Toată echipa este entuziasmată. Chiar și când aduc vorba despre acest proiect, ochii mi se umplu de lacrimi. Am fost foarte onorat să fiu propus pentru acest proiect inedit, chiar de prima oară când au auzit vorbindu-se despre el. Voi juca o anumită parte.”, a declarat Aras Bulut İynemli.

Bige Önal, iubita lui Aras Bulut İynemli, se întoarce pe platourile de filmare

Sunt obișnuiți să nu fie văzuți împreună, iar de aceasta dată cele mai noi explicații au venit să sublinieze motivul pentru care cei doi petrec timpul departe de casă. La fel ca și Aras Bulut İynemli, frumoasa Bige Önal se întoarce pe platourile de filmare pentru un nou proiect inedit.

După ce a interpretat rolul lui “Selin” în “Dragostea plutește în aer”, Bige Önal este pregătită să ofere fanilor de pretutindeni noi personaje. A stat departe de platourile de filmare mai bine de un an, iar acum este gata să se întoarcă.

Cu toate că nu a oferit detalii, actrița a declarat: “Mai este mult timp de explicat. Acum mă întorc de la filmări, sunt entuziasmată.” Actrița în vârstă de 32 de ani a mai jucat în producții precum “ Kısmetim Hotel”, “ Muhteşem Yüzyıl”, “Maral” și “Bodrum Masalı”.

Rolul din seria „Bir Başkadır” a reușit să-i aducă o notorietate cum multe alte actrițe doar visează. Acest lucru a fost posibil datorită profesionalismului său, dar și frumuseții care nu poate fi pusă la îndoială. Este fiica fostului model Mine Baysan și a regretatului fost fotbalist Erhan Önal.

În articolul

Aras Bulut İynemli, noi declarații după o lungă perioadă de timp. Cum se pregătește actorul pentru cel mai nou rol al său

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x