Are 50 de ani, însă timpul parcă a stat în loc pentru el. Cum arată Mario Cimarro la bustul gol

Publicat pe 29.12.2021 la 20:00 Actualizat pe 29.12.2021 la 17:35

Mario Cimarro, celebrul actor din telenovela “Pasion de Gavilanes”, le-a arătat fanilor că timpul a stat în loc pentru el. Actor s-a fotografiat la bustul gol și a postat imaginea pe internet.

Mario Cimarro poartă o cămașă albă, cravată și un sacou închis la culoare. Are părul desprins, cârlionțat

Mario Cimarro în cadrul SICAB Closing Gala în anul 2017

Getty

Mario Cimarro le-a dezvăluit recent fanilor că secretul tinereții lui are legătură cu o alimentație sănătoasă, dar și cu geneticul, într-o anumită măsură. Chiar dacă are 50 de ani, bărbatul reușește să-și mențină aceeași imagine care le-a înnebunit pe femeile din întreaga lume de-a lungul timpului.

Mario Cimarro a jucat în telenovelele Pisica Salbatică (Gata salvaje) și în Moștenitorii (Los Herederos del Monte), alături de actrițele Marlene Favela, regretata Lorena Rojas, și Danna Garcia, dar și în Trădarea (La traicion) și în Jurământul (Pasion de Gavilanes), acesta din urmă fiind, de fapt, rolul care i-a adus și faima internațională.

Fiind un bărbat care a profitat întotdeauna de calitățile sale, Mario Cimarro a continuat să posteze fotografii care le-au înnebunit pe femeile de pretutindeni.

Are 50 de ani, însă timpul parcă a stat în loc pentru Mario Cimarro

Mario Antonio Cimarro Paz s-a născut pe 1 iunie 1971, Havana, Cuba și este un actor mexican de origine cubaneză. Acesta a emigrat în Mexic și a devenit cetățean al acestei țări. În prezent trăiește în Columbia și colaborează cu mari producători de telenovele.

Actorul a devenit celebru odată cu apariția sa în telenovele care au făcut furori și în România, din anul 1990. Pentru Mario, succesul a avut o ascensiune grozavă datorită fizicului său impunător, dar și carismei. Acesta a devenit idolul femeilor din întreaga lume la scurt timp după difuzarea telenovelelor ”Jurământul”, ”Pisica Sălbatică”, ”Moştenitorii” sau ”O mare de pasiune”.

În ceea ce privește viața amoroasă a lui Mario Cimarro, actorul se iubește de ceva timp cu Broni Gregus, de 27 de ani. Tânăra, mai tânără cu 21 de ani, este model, iar în urmă cu cinci ani a participat la Miss Slovacia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Actorul a avut o poveste de dragoste intensă cu Natalia Streignard cu care a fost căsătorit timp de șapte ani, din 1999 până în 2006, deși era o persoană departe de ochii publicului. Recent, bărbatul s-a reîntâlnit cu Danna Garcia în mediul online.

Cei doi au surprins publicul și i-au bucurat pe fanii “Pasion de Gavilanes”. Cei doi au împărtășit au scos la iveală vechi amintiri de pe platourile de filmare, spre deliciul admiratorilor. Secrete bine îngropate, dar și amintiri amuzante au fost destăinuite de faimoșii actori Danna Garcia și Mario Cimarro.

După 18 ani de la filmările telenovelei de succes „Jurământul”, actorii au ajuns din nou față în față...prin intermediul unei rețele de socializare. Chiar și așa, fanii i-au urmărit cu sufletul la gură, timp de aproape o jumătate de oră.

Recent, actorul s-a fotografiat la bustul gol, cu o pisică pe umăr. Imaginea a reușit să înduioșeze fanele și să-l facă pe Maria Cimarro să vadă că telespectatorii nu l-au uitat de-a lungul timpului.

“Proprietățile apei sunt patru: lichidă, solidă, gazoasă și pisică. Pisica te aduce într-o stare specială a sufletului.”, a scris Mario Cimarro în dreptul fotografiei.

Fotografia nu a rămas fără răspuns, iar cei 1.3 milioane de fani nu au întârziat să-i răspundă la imaginea postată.

În articolul

Are 50 de ani, însă timpul parcă a stat în loc pentru el. Cum arată Mario Cimarro la bustul gol

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x