Arturo Peniche dezvăluie cum se poartă Thalia pe platourile de filmare. Ce părere au actorii despre celebra vedetă

Publicat pe 08.12.2021 la 10:52 Actualizat pe 08.12.2021 la 13:08

Thalia a lucrat cu nenumărați actori de-a lungul timpului, însă au fost câțiva care și-au spus părerea sinceră despre cunoscuta vedetă. Printre ei se numără și Arturo Peniche, cel cu care Thalia a jucat în “Maria Mercedes”.

Thalia poartă o ținută all-black accesorizată cu mărgele alb-negru. Vedeta are părul desprins și ondulat

Thalia în New York în anul 2009

Getty Images

Thalia este una dintre cele mai faimoase și iubite vedete din Mexic care de-a lungul timpului a reușit să se mențină pe primele locuri în topuri datorită muncii depuse. Dat fiind faptul că a jucat alături de actori faimoși în telenovele cunoscute, cântăreața a reușit să rămână pentru totdeauna în mintea unora dintre colegii de pe platourile de filmare.

Așa este cazul lui Arturo Peniche, vedetă cu care Thalia a jucat în telenovela “Maria Mercedes”. Acesta își aduce aminte cu bucurie de un moment anume de pe platourile de filmare.

La fel este și cazul altor colegi cu care Thalia a lucrat în repetate rânduri pentru producții de succes.

Arturo Peniche dezvăluie cum se purta Thalia pe platourile de filmare

Arturo Peniche își amintește cu bucurie despre un moment anume pe care l-a trăit alături de Thalia pe platourile de filmare ale telenovelei “Maria Mercedes”. Actrița este o mare amatoare a fructelor de mare, iar în pauzele de la filmări aceasta mânca tot timpul scoici.

Colegul ei, cel cu care trebuia să se sărute, spune că Thalia avea buzele uleioase din cauza fructelor de mare, astfel că a vrut să-i facă o farsă colegei sale. Arturo Peniche a mușcat astfel dintr-o ceapă și nu știe nici acum ce reacție a avut de fapt Thalia, însă la momentul respectiv lui i s-a părut foarte amuzant.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O altă povestioară despre Thalia a fost spusă de Mateo Aguilar, cel care i-a fost pianist într-unul dintre turnee. Acesta își amintește că interpreta a organizat o petrecere uriașă pentru toți colaboratorii ei și le-a oferit acestora șansa de a vedea un meci important într-o atmosferă relaxantă.

De asemenea, prietenii cântăreței au venit fiecare în mașini de lux. Alberto Mayagoitia este cel de-al treilea coleg cu care Thalia s-a intersectat de-a lungul timpului.

“Îmi amintesc că pauzele de filmări erau destul de lungi, asta pentru că Thalia era mereu fana fructelor de mare, iar atunci când nu găsea, trebuia să oprească filmările până când mânca.”, spune acesta.

Thalia sărbătorește 21 de ani de căsnicie alături de Tommy Mottola

Thalia a demonstrat de-a lungul timpului că este o artistă completă, dar și o femeie devotată. Astfel, recent, artista a sărbătorit 21 de ani de căsnicie alături de Tommy Mottola.

Cei doi s-au cununat religios în luna decembrie a anului 2000, în cadrul unui eveniment care a fost difuzat în mai multe țări. La momentul respectiv, fanii care au apreciat-o dintotdeauna pe Thalia, au vrut să fie alături de ea în cel mai important moment al vieții, astfel că au stat aproape de biserică pentru a-i simți prezența.

Thalia și Tommy Mottola s-au cununat în Manhattan, New York, iar rochia artistei a reușit să atragă privirile tuturor, asta datorită trenei pentru care aceasta a optat. Se pare că pentru artistă acele momente nu au trecut așa ușor, căci la aniversarea a 21 de ani de căsnicie, aceasta a postat un mesaj emoționant pe contul personal de Instagram, alături de mai multe fotografii din ziua evenimentului.

Thalia și-a început sărbătoarea a 21 de ani de căsnicie înconjurată de petale roșii de trandafiri. Tommy Mottola nu a uitat să lase un mesaj la fel de emoționant în online.

În articolul

Arturo Peniche dezvăluie cum se poartă Thalia pe platourile de filmare. Ce părere au actorii despre celebra vedetă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x