Au apărut primele imagini din noua producție cu Halit Ergenç în rol principal. Este vorba despre "Lefter : A Story of Ordinaryus " - Lefter “Bir Ordinaryus Hikayesi”

Publicat pe 12.08.2024 la 17:00 Actualizat pe 12.08.2024 la 17:57

Halit Ergenç urmează să apară într-un nou proiect profesional. De data aceasta este vorba despre un serial care va fi difuzat pe una dintre platformele de streaming.

actori pe platourile de filmare

Au apărut primele imagini din noua producție cu Halit Ergenç în rol principal

Happy Channel

Au apărut primele imagini din producția "Lefter: An Ordinaryus Story" cu Erdem Kaynarca, Deniz Işın, Aslıhan Malbora, Aslıhan Gürbüz și Halit Ergenç. Actorul a revenit pe platourile de filmare și în curând va putea fi urmărit pe una dintre platformele de streaming.

Au apărut primele imagini din noua producție cu Halit Ergenç în rol principal

Este vorba despre povestea faimosului jucător de fotbal Lefter Küçükandonyadis, unul dintre legendarii echipelor Fenerbahçe și naționala Turciei. Printre actorii care fac parte din distribuție se numără Halit Ergenç și Erdem Kaynarca. Au început deja filmările și fanii sunt extrem de entuziasmați în acest sens.

Chiar dacă protagonistul din 1001 de nopți și Suleyman Magnificul nu are rețelele sociale pentru a împrăștia această veste în mediul online, iată că totul s-a aflat în cele din urmă. Adaptată după o poveste reală, povestea lui Lefter Küçükandonyadis, se așteaptă a fi un succes. Scenariul a fost scris de Ayşe İlker Turgut și aduce în atenția fanilor lupta fotbalistului de a deveni extrem de cunoscut în lume.

Printre actorii care fac parte din distribuție se numără Edip Tepeli, Bora Akkaş, Onur Durmaz, Aytaç Şaşmaz, Erdem Şanlı, Mert Denizmen, Engin Alkan, Hamdi Alkan, Uğur Uzunel, Doğukan Polat, Taner Barlas, Yıldız Kültür și İpek Bilgin. Născut în decembrie 1925, acesta a jucat în echipa națională de fotbal între 1947 și 1964. A câștigat alături de echipa sa mai multe campionate și a înscris 423 de goluri în 615 meciuri cu tricoul echipei.

Lefter a devenit unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei naționale, fiind îndrăgit de toată țara. A jucat și la echipele de fotbal Fiorentina și Nice. De asemenea, a fost antrenor pentru echipa Johannesburg. Și-a finalizat cariera între 1965 și 1966 și a lucrat astfel pe banca tehnică pentru mai multe echipe. Unul dintre atleții importanți ai Turciei a început din viață la vârsta de 86 de ani.

Halit Ergenç este un tătic și un soț exemplar

Actorul s-a căsătorit cu Bergüzar Korel în 2009, cu toate că abia cu un an în urmă a divorțat de fosta sa soție. A devenit tătic pentru prima oară alături de vedeta din 1001 de nopți, chiar dacă prima sa soție a aflat că este însărcinată, dar a ținut să renunțe la copil.

Într-un interviu recent, Bergüzar Korel a precizat că l-a cunoscut pe soțul său cu multă vreme înainte de filmările pentru serialul 1001 de nopți. Motivul este unul simplu, părinții săi sunt actori și au adus-o pe vedetă pe micile ecrane încă de mică. De asemenea, producția Suleyman Magnificul ce a avut premiera în 2011 a avut la fel de mult succes.

În prezent, Halit Ergenç este tăticul a trei copii, doi băieți și o fetiță. Născut pe 30 aprilie 1970 în Istanbul, acesta este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. Babil este un alt serial care a avut premiera în 2020 cu Halit Ergenc în rol principal. De fiecare dată când a apărut un serial care l-a avut ca protagonist, a reușit să iasă în evidență.

În articolul

Au apărut primele imagini din noua producție cu Halit Ergenç în rol principal. Este vorba despre "Lefter : A Story of Ordinaryus " - Lefter “Bir Ordinaryus Hikayesi”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 septembrie 2024. Taurii trebuie să privească cu încredere spre viitor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Pensionarii ar putea fi scutiţi de cheltuieli de mii de lei. Proiect de lege depus în Parlament
a1.ro
Heidi Klum a făcut furori pe covorul roșu la Premiile Emmy 2024 când a apărut într-o rochie care a pus pe jar imaginația fanilor
HelloTaste.ro
Pandișpan cu mere. Rețeta unui desert simplu și delicios
Catine
Sos de merișoare pentru friptură, aromat și colorat
useit.ro
Ultimele mesaje transmise de submersibilul Titan au fost dezvăluite. Ce s-a întâmplat chiar înainte de implozie
as.ro
Cum a ajuns Irinel Columbeanu falit și uitat într-un azil. Pe ce şi-a cheltuit toată averea: „Nu pe femei și cluburi!”
MediCOOL
Înțepăturile de insecte produc tot mai multe îmbolnăviri. Care sunt motivele
Spynews
Larisa Uță demontează declarațiile lui Alin Oprea, confom cărora ar fi aflat din interceptările DNA că este înșelat: ”Singurul urmărit era el”
DeParinti
Experiențe la fel de intense ca nașterea. Ce alte dureri se aseamănă și sunt echivalente
MediCOOL
Ceaiuri pentru tulburări stomacale. De ce pot combate simptomele
HelloTaste
Dulceață de gogonele. Un mod interesant de a conserva aroma gogonelelor
x