Ayça Ayşin Turan a îmbrăcat o rochie lungă de plasă ce i-a lăsat la iveală formele de invidiat. Cum arată

Publicat pe 02.08.2023 la 15:06 Actualizat pe 02.08.2023 la 15:29

Ayça Ayşin Turan urmează să revină pe micile ecrane într-un nou serial. Până atunci, se bucură de vacanță și își surprinde fanii din mediul online.

Ayça Ayşin Turan poartă o rochie neagră cu mâneci lungi și are părul desprins

Ayça Ayşin Turan a îmbrăcat o rochie lungă de plasă ce i-a lăsat la iveală formele de invidiat

Happy Channel

Ayça Ayşin Turan este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. A reușit să-și surprindă fanii cu roluri în producții spectaculoase, printre acestea fiind și serialu larna Neagră. În prezent a început filmările pentru o nouă poveste de succes. Va juca alături de Serkan Çayoğlu.

Ayça Ayşin Turan din “Iarna neagră” a îmbrăcat o rochie lungă de plasă

Născută pe 25 octombrie 1992 în Turcia, cel mai de succes rol al său până acum a fost Leyla Sancak în “The Protector”. A format un cuplu cu Alp Navruz după ce ajucat alături de el rolul de protagonistă în serialul “Povestea de pe insulă”. Cu toate acestea, dragostea lor s-a spulberat odată ce filmările au luat sfârșit. Are peste 6 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă dintre acestea o arată într-o rochie lungă de plasă ce îi lasă la vedere formele de invidiat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A primit peste 6 mii de comentarii și peste 200 de mii de aprecieri, și cu fiecare ocazie prietenii virtuali țin să-i laude frumusețea.

“În timp ce aștept pe platourile de filmare”, a scris vedeta în dreptul descrierii. Internauții i-au urat noroc în noul proiect. Alături de Serkan Çayoğlu urmează să joace într-un nou proiect profesional, serialul “ Destiny Bağları” care va avea premiera în luna septembrie a anului 2023. Filmările au început pe 1 august în Çeşme Ildır. Echipa, actorii ce fac parte din distribuție, au început deja să citească scenariile și au împărtășit impresii încă din prima zi de filmare. Ulterior, filmările vor avea loc în Istanbul.

Scenariile au început deja să fie citite de către actori. Ayça Ayşin Turan și Serkan Çayoğlu, actorii principali, au publicat câteva imagini pe paginile de socializare, la categoria instastory. Pentru a nu oferi detalii importante din cadrul producției, sunt așteptate cât mai puține informații la momentul actual.

Detalii despre Ayça Ayşin Turan din Iarna Neagră

Născută în Turcia, este o cunoscută actriță din cele mai îndrăgite seriale difuzate până în prezent. Mam vedetei este originară din Sinop. Familia din partea maternă a emigrat din Grecia, iar tatăl său este originar din Turcia. Este cea mai mică soră dintre cei șapte frați.

Vedeta a devenit pasionat de actorie și vioară de la o vârstă foarte fragedă. A studiat comunicare și televiziunea în cadrul Facultății din Istanbul.

„Sincer, se scriu atât de multe lucruri despre noi… încât Ayça și cu mine suntem surprinși citindu-le. Am început cu o relație frumoasă de prietenie și apoi am început ceva mai mult. Relația noastră merge bine și suntem fericiți”, a declarat Alp Navruz după despărțirea de vedetă. S-a spus că au existat motive de infidelitate, însă cei doi au asigurat de fiecare dată că nu este vorba de așa ceva.

În ceea ce-l privește pe Serkan Cayoglu, noul partener al vedetei de pe micile ecrane, acesta s-a născut pe 31 mai, 1987 în Germania și în prezent este căsătorit cu actrița de origine turcă, Ozge Gurel.

În articolul

Ayça Ayşin Turan a îmbrăcat o rochie lungă de plasă ce i-a lăsat la iveală formele de invidiat. Cum arată

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Sfaturi pentru credincioșii care țin aprinse lumânări de Înviere. O simplă greșeală poate avea consecințe grave
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x