Ayça Ayşin Turan a îmbrăcat o rochie roșie și s-a lăsat fotografiată astfel. Frumusețea actriței este de necontestat

Publicat pe 23.08.2022 la 20:00 Actualizat pe 22.08.2022 la 00:06

Ayça Ayşin Turan a îmbrăcat o rochie roșie și s-a lăsat fotografiată în ipostaze care reușesc cu siguranță să o scoată din zona de anonimat. Frumusețea actriței este de necontestat.

Ayça Ayşin Turan poartă o rochie neagră fără mâneci și are părul desprins

Ayça Ayşin Turan a jucat alături de Alp Navruz în serialul "Povestea de pe insulă"

Happy Channel

Ayça Ayşin Turan a îmbrăcat o rochie roșie, simplă, de vară și s-a lăsat fotografiată într-o ipostază în care nu a mai fost văzută până acum. Actrița trăiește alături de Alp Navruz o frumoasă poveste de iubire, însă nu îi este teamă să se afișeze mai provocatoare ca niciodată în mediul online.

De asemenea, alături de partenerul de viață își continuă seria fotografiile romantice și îi încântă pe fani de fiecare dată.

Ayça Ayşin Turan a îmbrăcat o rochie roșie și s-a lăsat fotografiată astfel

Ayça Ayşin Turan și Alp Navruz au format un cuplu în celebrul serial “Povestea de pe insulă”. Dacă la început zvonurile poveștii lor de iubire au rămas doar la acest stadiu, pe parcurs cei doi au dezvăluit că se iubesc și în realitate, nu doar pe platourile de filmare. Fotografii postate în mediul online au surprins internauții de fiecare dată.

Își împărtășesc momentele emoționante împreună, însă își trăiesc povestea de iubire pe ascuns. Pe conturile de Instagram ale celor doi actori au rămas mărturie doar clipele de pe platourile de filmare ale celebrului serial. Cu ocazia celor mai noi fotografii postate, Ayça Ayşin Turan și Alp Navruz au demonstrat astfel că își continuă povestea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Urmărește "Ține-mă de mână", de luni până vineri de la 22.00, doar la Happy Channel

Cu toate că propunerile pentru noi seriale au continuat să apară, iată că îndrăgostiții au decis să își petreacă mai multe zile împreună, departe de platourile de filmare. Cu toate că au profitat de vacanța mult dorită, planurile artistice continuă să fie pe primul loc. Cei doi vor juca în noi producții alături de alți actori cunoscuți. De asemenea, Ayça Ayşin Turan este cea care își dorește în prezent să iasă în evidență datorită campaniilor pe care le realizează în mediul online. Cât despre o nouă colaborare între cei doi, Alp Navruz a declarat că nu ar refuza o astfel de ofertă dacă s-ar lansa în viitor.

Ayça Ayşin Turan și Alp Navruz

Conform Seriesturkish.com, Alp Navruz nu respinge ideea de a juca încă o dată alături de partenera sa din viața reală, Ayça Ayşin Turan. Deși filmările pentru serialul Povestea de pe insulă s-au finalizat acum multă vreme, cei doi nu au acceptat până acum nicio ofertă profesională.

Ayça Ayşin Turan este la fel de cunoscută în mediul online ca și partenerul său. Cu peste 5 milioane de fani pe contul personal de Instagram, aceasta a postat până acum nenumărate fotografii din viața personală. Dacă Alp Navruz este cunoscut pentru rolul său din “Povestea de pe insulă”, personajul “Cenk” din “Ține-mă de mână” l-a adus mai aproape de telespectatori.

Alături de Alina Boz formează un cuplu reușit, însă în viața reală doar Ayça Ayşin Turan a reușit să-i fure inima cu adevărat. Originară din Grecia, însă crescută de mică în Turcia, aceasta din urmă s-a născut pe data de 25 octombrie 1992. A dezvoltat o pasiune pentru muzică încă de la o vârstă fragedă, iar acum se numără cu adevărat printre cele mai iubite vedete din țara sa natală.

În articolul

Ayça Ayşin Turan a îmbrăcat o rochie roșie și s-a lăsat fotografiată astfel. Frumusețea actriței este de necontestat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-i ajute pe cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Henry Cavill şi Natalie Viscuso vor deveni părinţi pentru prima oară. Cum a anunţat actorul că va avea un copil
a1.ro
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu cartofi, o mâncare foarte consistentă și ușor de preparat
Catine
Nuci cu cremă caramel de post. Rețetă de desert delicios și spornic
useit.ro
7 obiecte pe care nu trebuie să le pui lângă router dacă vrei Internet rapid. Cum afectează semnalul Wi-Fi
as.ro
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Obiceiuri care îți afectează creierul. Ce să eviți pentru a-ți proteja funcțiile cognitive și memoria
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
DeParinti
Stimulentul de inserție 2024. De ce sumă poți beneficia din partea statului
MediCOOL
Circumferința taliei: de ce este importantă și cât măsoară o talie sănătoasă
HelloTaste
Clătite de post cu mere, desertul potrivit în orice moment al zilei
x