Ayça Ayşin Turan, fosta parteneră a lui Alp Navruz, a îmbrăcat un costum alb. Pantofii au fost însă piesa de rezistență

Publicat pe 25.06.2023 la 19:00 Actualizat pe 25.06.2023 la 17:03

Ayça Ayşin Turan, fosta parteneră a lui Alp Navruz, a îmbrăcat un costum alb. Pantofii au fost însă piesa de rezistență.

Ayça Ayşin Turan poartă părul lung, desprins

Ayça Ayşin Turan, fosta parteneră a lui Alp Navruz, a îmbrăcat un costum alb

Happy Channel

Ayca Aysin Turan, fosta parteneră a lui Alp Navruz, și-a început o nouă viață amoroasă alături de Umut Evirgen. Deși s-a spus că ar fi îndrăgostită de Murat Boz, de-a lungul timpului cei doi au negat fără doar și poate ideea.

Ayca Aysin Turan, fosta parteneră a lui Alp Navruz, a îmbrăcat un costum alb, însă pantofii au fost piesa de rezistență

Actrița și-a încheiat relația cu Alp Navruz în decembrie 2022. S-a zvonit că motivul ar fi fost trădarea actorului, însă în cele din urmă nu s-a aflat adevăratul motivul. La scurtă vreme, s-a spus că Ayca Aysin Turan ar forma o relație cu Murat Boz. Cu toate acestea, de ambele părți au existat negații în acest sens, iar aceștia au menționat că sunt doar prieteni.

Urmărește Iarna neagră, sâmbătă și duminică de la 22:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se pare că vedeta în vârstă de 30 de ani l-a cunoscut pe Umut Evirgen prin intermediul unor prieteni comuni. Cei doi se află la început și nu doresc să ofere detalii despre relație. Aceștia se întâlnesc în casa actriței, asta pentru a evita fotografiile realizate inopinant. De-a lungul timpului, regizorul din Turcia a fost asociat cu Tuba Büyüküstün și Melisa Şenolsun, dar și Serenay Sarıkaya. Cu toate acestea, cea din urmă a negat că ar avea vreo legătură cu Umut Evirgen.

“Aș vrea să punctez faptul că orice relație își are finalul său la un moment dat. Pot exista neînțelegeri între parteneri. Am vorbit amândoi și am luat această decizie de comun acord. Nu există niciun adevăr în tot ceea ce s-a scris până acum în presă. Pentru cei care au împrăștiat zvonurile, le doresc doar iubire și respect dar și conștientizare.”, a declarat Ayça Ayşin Turan, potrivit Sabah.com.tr.

Cine este Ayca Aysin Turan

Ayça Ayşin Turan s-a născut în Germania, însă alături de familie s-a mutat în Turcia, țară care a și adoptat-o ca una dintre cele mai îndrăgite actrițe ale țării. A devenit cunoscută cu rolul din serialul dramatic “Black Rose” și ulterior numele ei a fost asociat cu cele mai importante producții din Turcia. Ayça Ayşin Turan și-a început cariera la vârsta de 8 ani, atunci când a jucat pentru prima oară în piese de teatru. A jucat în serialul “Iarna neagră” alături de colegul Alperen Duymaz. Nu doar că este o actriță desăvârșită, dar și cariera de model a lăsat-o în atenția fanilor din lumea întreagă.

În articolul

Ayça Ayşin Turan, fosta parteneră a lui Alp Navruz, a îmbrăcat un costum alb. Pantofii au fost însă piesa de rezistență

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase totul în urmă: „M-am hotărât!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x