Ayça Ayşin Turan impresionează cu frumusețea naturală. Cum a apărut iubita lui Alp Navruz în mediul online

Publicat pe 30.06.2022 la 12:54 Actualizat pe 30.06.2022 la 13:39

Ayça Ayşin Turan impresionează cu frumusețea naturală și postează fotografii din ce în ce mai naturale în mediul online. Cum arată iubita lui Alp Navruz așa cum puțină lume a văzut-o până acum.

Ayça Ayşin Turan poartă o rochie neagră cu bretele subțiri, iar Alp Navruz o cămașă albă și un sacou deschis la culoare

Ayça Ayşin Turan și Alp Navruz

Happy Channel/Getty Images

Ayça Ayşin Turan se numără printre artistele îndrăgite din Turcia. Odată cu apariția sa în serialul “Povestea de pe insulă” alături de Alp Navruz, fanii i-au văzut pe cei doi ca un adevărat cuplu și în viața reală. Cu toate că o bună perioadă de timp actorii nu și-au recunoscut legământul, progragonistul din “Ține-mă de mână” a fost cel care a vorbit pentru prima oară despre sentimentele sale.

Ayça Ayşin Turan impresionează cu frumusețea naturală

Deși a trecut o bună perioadă de timp în care frumoasa Ayça Ayşin Turan nu a mai pășit pe platourile de filmare, iată că aceasta se află în vacanță alături de partenerul său Alp Navruz chiar în Bodrum. Cei doi au postat fotografii și filmulețe în mediul online, acolo își încântă de obicei fanii cu apariții inedite, atât de pe platourile de filmare, cât și din viața personală.

De-a lungul timpului, cei doi au păstrat aparențele prieteniei și cu toate acestea nu au scăpat de privirile jurnaliștilor. Actorii s-au cunoscut pe platourile de filmare ale producției “Povestea de pe insulă”, serial în care au jucat rolurile unor îndrăgostiți. Ayça Ayşin Turan s-a fotografiat în tot mai multe ipostaze pe plajă, acolo unde și-a arătat frumusețea naturală, fără niciun strop de machiaj.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Un pic de soare, un pic de fericire, fără filtre.”, a scris Ayça Ayşin Turan pe contul personal de Instagram, acolo unde a postat deja câteva momente personale. Frumoasa vedetă are peste 5 milioane de fani și a primit mii de comentarii la fiecare fotografie împărtășită deja. În primele zile ale relației sale cu Alp Navruz, vedeta era uimită de comentariile jurnaliștilor.

Citește și: A murit Eva Mange, bunica celebrei Thalía. Ce mesaj a lăsat vedeta în mediul online

“Povestea de pe micul ecran a devenit realitate. Ești îndrăgostită de colegul tău Alp Navruz. Ce ai de spus despre asta?”, au întrebat-o jurnaliștii, conform Seriesturkish.com.

“Deja știți totul. Ce pot să mai spun? M-ați făcut să mă rușinez. Totul merge bine. Totul este bine.”, a spus Ayça Ayşin Turan.

Ayça Ayşin Turan și Alp Navruz, mesaje romantice în mediul online

Înainte de a-și declara iubirea în fața întregii lumi, îndrăgostiții vorbeau despre o prietenie aparte, cea în care se găsesc mai uniți ca niciodată.

Ulterior, Alp Navruz și-a mărturisit dragostea pentru partenera sa, iar adevărul a ieșit la iveală. Fără doar și poate, unii dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual, Ayça Ayşin Turan și Alp Navruz formează un cuplu reușit.

Protagonistul din “Ține-mă de mână” s-a născut pe 15 ianuarie 1990 în Istanbul, iar Ayça Ayşin Turan pe 25 octombrie 1992 în Sinop. Cei doi formează un cuplu din 2021 și dragostea lor continuă, așa cum se poate observa cu ușurință în mediul online.

Fanii i-au felicitat pe cei doi pentru puterea de a-și fi recunoscut sentimentele și le-au complimentat aparițiile recente. Înainte de a intra pe platourile de filmare, Ayça Ayşin Turan și Alp Navruz continuă vacanța, însă fără a uita de fanii lor din mediul online. De asemenea, protagonistul din “Ține-mă de mână” nu a ezitat să le arate tuturor rutina sa zilnică pe care o practică pentru a avea un trup de invidiat.

În articolul

Ayça Ayşin Turan impresionează cu frumusețea naturală. Cum a apărut iubita lui Alp Navruz în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-i ajute pe cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Val de ploi şi vijelii peste România. Temperaturile vor scădea brusc cu până la 15 grade Celsius în mai multe regiuni ale ţării
a1.ro
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu cartofi, o mâncare foarte consistentă și ușor de preparat
Catine
Nuci cu cremă caramel de post. Rețetă de desert delicios și spornic
useit.ro
7 obiecte pe care nu trebuie să le pui lângă router dacă vrei Internet rapid. Cum afectează semnalul Wi-Fi
as.ro
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Obiceiuri care îți afectează creierul. Ce să eviți pentru a-ți proteja funcțiile cognitive și memoria
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
DeParinti
Stimulentul de inserție 2024. De ce sumă poți beneficia din partea statului
MediCOOL
Circumferința taliei: de ce este importantă și cât măsoară o talie sănătoasă
HelloTaste
Clătite de post cu mere, desertul potrivit în orice moment al zilei
x