Ayça Ayşin Turan a făcut noi declarații în legătură cu presupusa relație pe care o are cu Alp Navruz. Ce spune actrița

Publicat pe 20.12.2021 la 11:37 Actualizat pe 11.03.2022 la 13:06

Ayça Ayşin Turan a făcut noi declarații în legătură cu presupusa relație pe care o are cu Alp Navruz. Ce spune actrița despre colegul său de platou.

Ayca Aysin Turan poartă un costum alb și are părul prins în coadă de cal

Ayca Aysin Turan pe covorul roșu în 11 aprilie 2019

Getty Images

Ayca Aysin Turan, frumoasa actriță în vârstă de 29 de ani, este extrem de rezervată în ceea ce privește viața ei amoroasă. Deși obișnuiește să posteze în mediul online fotografii și filmulețe, atunci când vine vorba despre relații, partenera lui Alp Navruz nu vrea să ofere multe detalii.

A jucat alături de Alp Navruz într-un serial turcesc de succes, iar iubirea pe care au împărtășit-o pe platourile de filmare datorită rolurilor interpretate, a trecut dincolo de micile ecrane. Astfel, fanii au început să se întrebe dacă cei doi actori nu formează un cuplu și în viața reală.

Cu toate că postează fotografii împreună, atât Ayca Aysin Turan cât și Alp Navruz, au negat că ar fi iubiți.

Ayca Aysin Turan, noi declarații în legătură cu presupusa relație pe care o are cu Alp Navruz

După succesul pe care l-a înregistrat alături de Alp Navruz, Ayca Aysin Turan își dorește și alte roluri în carieră, spunând că ar fi bucuroasă dacă ar avea șansa să demonstreze și alte calități pe care le deține.

“Acțiunea ar fi bună. Îmi place să dau viață caracterelor diferite. Mi-ar plăcea dacă aș avea parte și de alt gen de roluri.”, a declarat vedeta.

Cât despre rolul pe care l-a interpretat alături de Alp Navruz, actrița spune că apreciază acel personaj și întotdeauna va avea un loc special în inima ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Are un loc special în sufletul meu.”, a mai spus Ayca Aysin Turan, conform seriesturkish.com.

Ayca Aysin Turan se află între proiecte la momentul actual și a decis să își ia câteva zile de vacanță până la următoarea misiune. Pentru vedetă nu contează dacă va avea roluril în seriale, sau va apărea în emisiuni televizate, totul trebuie să se muleze pe caracterul ei.

Vedeta spune că a început cu proiectele pe care le-a simțit mai apropiate de sufletul ei și întotdeauna va merge pe această linie, indiferent despre ce personaj sau serial va fi vorba. Cât despre scena în care a trebuit să poarte rochie de mireasă alături de Alp Navruz, Ayca Aysin Turan a menționat că este o familistă convinsă și că i-ar plăcea să îmbrace la un moment dat acea vestimentație.

Ce spune Ayca Aysin Turan despre relația cu Alp Navruz

Ayca Aysin Turan a evitat încă o dată răspunsul la întrebarea dacă are o relație de iubire cu Alp Navruz și a menționat doar că “totul este bine, am revenit în Istanbul”.

Nu a trecut neobservat faptul că actrița a răspuns la toate întrebările jurnaliștilor cu zâmbetul pe buze, iar atunci când au existat observații în legătură cu colegul ei de platou, Ayca Aysin Turan a ținut să facă mai multe glume.

Cu toate că cei doi actori nu au niciodată un răspuns clar atunci când vine vorba despre relația lor, iată că fanii au observat un amănunt important. Ayca Aysin Turan și Alp Navruz nu răspund niciodată negativ.

Ayca Aysin Turan s-a născut pe 25 octombrie 1992, iar Alp Navruz este născut pe 15 ianuarie 1990 în Turcia. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare iar de atunci s-a speculat că ar fi într-o relație amoroasă, dincolo de camerele de filmat.

În articolul

Ayça Ayşin Turan a făcut noi declarații în legătură cu presupusa relație pe care o are cu Alp Navruz. Ce spune actrița

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x