Ayca Aysin Turan, presupusa iubită a lui Alp Navruz, într-o rochie neagră până în pământ. Actrița s-a îmbrăcat ca o prințesă

Publicat pe 07.12.2021 la 14:53 Actualizat pe 07.12.2021 la 15:59

Cu ocazia unui eveniment mai mult decât special, frumoasa actriță de origine turcă Ayça Ayşin Turan s-a îmbrăcat ca o prințesă, cu o rochie lungă până în pământ.

Ayça Ayşin Turan, una dintre noile speranțe ale cinematografiei din Turcia, a primit recent un premiu important pentru cariera sa de actriță. Tânăra a participat la un eveniment important și a ținut un discurs cu ocazia urcării pe scenă.

Presupusa iubită a lui Alp Navruz a purtat o rochie neagră, de prințesă, până în pământ. Machiajul a fost unul simplu, care i-a pus în evidență frumusețea naturală. Cât despre coafură, aceasta a avut părul prins în cos.

Ayça Ayşin Turan, presupusa iubită a lui Alp Navruz, într-o rochie neagră până în pământ

Ayça Ayşin Turan a participat recent în cadrul unui eveniment important și a primit premiul “ Best Romantic Comedy Series Actress of the Year”. Actrița i-a dedicat acest câștig tatălui ei care a murit acum o lună.

A câștigat un premiu important, dar a și furat privirile tuturor cu vestimentația aleasă. Ayca Aysin Turan a purtat o rochie neagră până în pământ, machiaj natural și părul prins în coc. Aceasta s-a “transformat” într-o prințesă din povești.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tânăra, care joacă alături de Alp Navruz într-unul dintre serialele fenomen din Turcia, a lăsat câteva vorbe în memoria tatălui ei. „Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au nominalizat pentru acest premiu, aș vrea să mulțumesc echipei, aș vrea să-i mulțumesc partenerului meu, Alp Navruz care m-a susținut întotdeauna. Mamei mele aș vrea să-i mulțumesc. Eu mi-am pierdut tatăl acum o lună, acest premiu este în amintirea lui. Era mereu mândru de mine, se uita mereu la orice producție în care apăream, știu că și acum se uită. Dedic acest premiu tatăl meu.”, a declarat actrița.

După acest discurs emoționant, publicul s-a arătat emoționat și toată lumea a aplaudat-o pe celebra vedetă. Cu toate că vorbele au fost pline de emoție, Ayca Aysin Turan s-a arătat puternică și sigură pe sine, iar cei de pe scaune au apreciat acest lucru.

Cine este Ayca Aysin Turan

După ce i-au ascultat discursul, internauții s-au declarat încântați de prezența pe scenă a favoritei lor. Cu toții au declarat acest lucru pe pagina personală de Instagram a vedetei.

Cu toate acestea, cineva a atras atenția spre zâmbetul tinerei: „Ayça este la fel de frumoasă ca Audrey Hepburn sau Grace Kelly.”

Ayca Aysin Turan s-a născut pe 25 octombrie 1995 în Turcia.

Familia din partea mamei a venit din Turcia, fiind imigranți ai Greciei. Actrița a devenit pasionată de actorie și muzică de când era mică. Mai târziu, a studiat la Facultatea de Comunicare din Istanbul, specializarea Radio, TV și Cinema.

Printre cele mai importante roluri ale sale se numără și “Zeliș” din “Sevimli Tehlikeli” din 2016, dar și alte roluri mai mici care i-au adus notorietatea.

Deși nu este într-o relație cu colegul ei de platou Alp Navruz, actrița reușește să aibă o legătură puternică cu acesta. Niciunul nu a confirmat că ar exista ceva mai mult între ei decât o relație de prietenie, însă mesajele din mediul online pe care amândoi și le oferă, pun de fiecare fanii la întrebări.

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare și de atunci au rămas nedespărțiți.

În articolul

Ayca Aysin Turan, presupusa iubită a lui Alp Navruz, într-o rochie neagră până în pământ. Actrița s-a îmbrăcat ca o prințesă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Decizia radicală pe care au luat-o Arpad Paszkany şi iubita lui, cu peste 20 de ani mai tânără, după ce blonda a anunţat relaţia!
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x