Ayça Ayşin Turan și Furkan Andıç revin împreună pe platourile de filmare. Ce a declarat vedeta despre viața personală

Publicat pe 13.06.2024 la 15:05 Actualizat pe 13.06.2024 la 15:31

Ayca Aysin Turan și Furkan Andıç urmează să se reîntâlnească pentru un nou proiect profesional. Cei doi au mai lucrat împreună în trecut.

actori in diferite ipostaze

Ayça Ayşin Turan și Furkan Andıç revin împreună pe platourile de filmare

Instagram

Ayça Ayşin Turan este fără doar și poate una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia la momentul actual. Născută și crescută în Sinop, aproape de malul Mării Negre, aceasta a devenit faimoasă în Istanbul. Vedeta va avea o vară extrem de intensă pentru că se va afla pe platourile de filmare. Partenerul său va fi nimeni altul decât Furkan Andıç.

Ayça Ayşin Turan și Furkan Andıç revin împreună pe platourile de filmare

Frumoasa actriță și-a anunțat cel mai recent proiect profesional în cadrul Elle Style Awards 2024. Va juca rolul principal în “30 degrees in the shadow” și se pregătește să arate lumii întregi o altă față a sa. Regizorul filmului este Tunç Şahin, iar scenaristul este Uygar Şirin. Tânărul actor Furkan Andıç urmează să joace rolul principal în această producție. Cei doi au mai jucat în trecut împreună pentru proiectul Meryem în 2017.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Filmările vor începe în iulie în Izmir. Filmul va fi difuzat pe una dintre cele mai importante platforme de streaming. Ayça Ayşin Turan a devenit una dintre cele mai cunoscute vedete din Turcia, datorită rolurilor pe care le-a interpretat în repetate rânduri.

A format un cuplu cu Alp Navruz, însă în cele din urmă alta a fost traiectoria sa personală. Într-un interviu a mărturisit că întotdeauna încearcă să-și concentreze atenția asupra a ceea ce contează cu adevărat, propria personaă.

“Mereu mă concentrez pe mine și mă uit cum să-mi fac treaba mai bine. Nu mă limitez la vise și prefer să trăiesc așa cum îmi spune viața.”, a mărturisit vedeta. Se spune că ar fi avut o relație cu Ozcan Deniz, însă nu a dorit să ofere mai multe informații în acest sens.

“În general, nu regret nimic din ce-am făcut în trecut. Sunt experiențele mele care m-au transformat în persoana care sunt astăzi.”, au fost cuvintele pe care le-a adresat jurnaliștilor.

Totul despre viața personală a faimoasei Ayça Ayşin Turan

Știm potrivit surselor din țara natală faptul că tatăl său este originar din Kastamonu și mama sa este din Sinop. După ce au avut o întâlnire pe nevăzute, cei doi s-au îndrăgostit și s-au căsătorit. Vedeta spune că provine dintr-o familie mare și spune că este cea mai tânără dintre frați.

“Cei care au aflat că am cinci frați mai mari au fugit mereu și nu m-au mai vrut în preajma lor. Fratele meu a avut un impact major în viața mea în ceea ce privește protecția și mereu m-am simțit puternică datorită acestui lucru.”, a declarat vedeta. Are peste 6 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt momentele surprinse de fotografi în diferite ipostaze. După ce a format un cuplu cu Alp Navruz nu s-a mai aflat de nicio altă relație a sa.

“Am crescut ca o tânără fată. Energia locurilor unde am crescut, Marea Neagră, s-au reflectat în sufletul meu și în viața mea. De exemplu, îmi place să râd foarte mult.”, a transmis vedeta.

În articolul

Ayça Ayşin Turan și Furkan Andıç revin împreună pe platourile de filmare. Ce a declarat vedeta despre viața personală

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 iunie 2024. Balanțele pierd sume mari de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EURO 2024. România poate ajunge în optimi şi dacă pierde cu Slovacia. Toate calculele calificării
a1.ro
Ce nume poartă Ilona Brezoianu după cununie: „Vă dați seama că trebuie să-i spunem doamnă?” Cum a apărut la Neatza
HelloTaste.ro
Ce fel de clătite se mănâncă în lume. 31 de variante de pe toate continentele
Catine
4 zodii care se îndrăgostesc cel mai repede. Nativii care se află în căutarea sufletului pereche
useit.ro
De ce unii oameni nu s-au infectat cu Covid-19, potrivit experților. Rezultatele unui experiment au deslușit misterul
as.ro
Cum se înţelege Mihaela Borcea cu fiica ei vitregă! Mesajul care nu lasă loc de interpretări: „Nu avem acelaşi sânge!”
MediCOOL
Remedii naturale pentru înțepătura de țânțar. Cum poți ameliora simptomele în mod natural
Spynews
Xtra Night Show. Petrecere de fițe în showbiz! Cristina Spătar și-a sărbătorit ziua de naștere la restaurantul lui Adrian Minune: ”A fost superb” / VIDEO
DeParinti
Cei mai importanți nutrienți pentru dezvoltarea creierului la bebeluși
MediCOOL
Băuturi care îți pot crește longevitatea. Cum te pot ajuta să trăiești mai mult
HelloTaste
Ce condimente se pun la carnea de porc. Ele dau un gust aparte preparatului tău
x