Barbara Mori, despre greșelile pe care le-a făcut pe vremea când fiul ei era un adolescent rebel. Cum l-a crescut actrița

Publicat pe 22.12.2021 la 14:45 Actualizat pe 22.12.2021 la 15:26

În cea mai nouă producție la care, Barbara Mori joacă rolul unei mame singure cu un fiu adolescent. Se pare că scenele i-au readus aminte actriței că a făcut greșeli în tinerețe, atunci când fiul ei avea 15 ani.

Barbara Mori poartă o bluză roșie și o geacă neagră de blugi și stă alături de fiul ei, Sergio Mayer Mori

Barbara Mori și Sergio Mayer Mori în cadrul unei prezentări de modă. 17 februarie 2015

Getty Images

Barbara Mori a devenit mămică de la o vârstă fragedă, însă acest lucru nu a oprit-o să îi ofere cea mai bună creștere fiului ei. Cu toate că a rupt orice relație amoroasă cu Sergio Mayer, amândoi au căzut de comun acord să-și crească odrasla împreună.

La momentul actual, vedeta face parte dintr-un proiect important intitulat 'Tú eres mi problema'. În cel mai recent film, Barbara Mori joacă rolul unei mame singur cu un fiu rebel. Aceste secvențe au ajutat-o pe actriță să-și aducă aminte de tinerețe, atunci când fiul ei era un adolescent.

Barbara Mori, despre greșelile pe care le-a făcut pe vremea când fiul ei avea doar 15 ani

Barbara Mori recunoaște că se identifică în cel mai recent personaj pe care îl interpretează, asta pentru că și ea a trecut printr-o situație similară. Atunci când Sergi Mayer Mori avea 15 ani, celebra sa mamă l-a trimis la o școală militară. Actrița spune că a fost destul de strictă atunci când fiul ei era mai tânăr, asta pentru că era destul de rebel și nu asculta niciodată.

“Sunt o femeie conștientă de greșelile pe care le-am făcut cu fiul meu. Dacă azi aș fi mamă din nou, aș face lucrurile total diferit.”, a declarat Barbara Mori. În ciuda declarațiilor, vedeta spune că nu își mai dorește copii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Datorită proiectului în care este implicată, Barbara Mori a recunoscut greșelile pe care le-a făcut atunci când era mai tânără și spune că a învățat de pe urma lor. “Când văd din afară, îmi dau seama câte greșeli am făcut și cu toate că nu le mai pot îndrepta, pot măcar să învăț din ele.”, a spus actrița.

De-a lungul timpului, atât Barbara Mori cât și Sergio Mayer au declarat că fiul lor a trecut printr-o etapă foarte dificilă a adolescenței, așa că a urmat cursurile unei școli militare din Texas. Cu ocazia noului proiect, Barbara Mori a retrăit toată adolescența fiului.

Barbara Mori, în rolul mamei singure cu un fiu adolescent

“M-a impresionat câte scene seamănă cu ce am trăit pe propria piele, m-am identificat cu multele dăți în care am țipat la fiul meu. Era într-o etapă super dificilă, el are 23 de ani acum, dar când avea 14, 15 ani era un rebel fără cauză, a fost foarte dificil.”, a declarat Barbara Mori.

Deși s-au despărțit, pentru Barbara Mori și Sergio Mayer tot ce contează este fericirea fiului lor. Actrița este foarte mândră de unicul ei copil care a reușit în cariera muzicală, dar și în actorie.

Sergio Mayer a postat recent o fotografie în care apare alături de Barbara Mori și fiul, pe când era doar un bebeluș. “Sergio Mayer Mori, acum 21 de ani. Mulțumesc pentru tot ceea ce ne înveți. Te iubesc, fiule.”, a scris Sergio Mayer în dreptul pozei.

De fiecare dată când are ocazia, Sergio Mayer apare alături de familie și de fiul pe care îl are cu Barbara Mori, semn că niciodată nu va uita că este tatăl lui. Deși au avut o relație de doi ani, Barbara Mori și Sergi Mayer s-au despărțit imediat după nașterea fiului lor.

În articolul

Barbara Mori, despre greșelile pe care le-a făcut pe vremea când fiul ei era un adolescent rebel. Cum l-a crescut actrița

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x