Barbara Mori, detalii inedite despre copilăria ei. Protagonista din “Rubi” a crescut fără mamă

Publicat pe 01.12.2021 la 10:42 Actualizat pe 01.12.2021 la 11:27

Barbara Mori, cea care a interpretat-o pe frumoasa “Rubi” în telenovela cu același nume, a făcut recent câteva dezvăluiri despre copilăria și viața ei. Mulți nu știau toate greutățile prin care actrița a trebuit să treacă de-a lungul timpului.

Barbara Mori poartă o rochie portocalie și are părul blond

Barbara Mori în timpul Festivalului de Film din San Sebastian

Getty Images

Este cunoscută ca o artistă completă, una dintre cele mai frumoase vedete din telenovele, dar și ca protagonista din “Rubi”, producția care a făcut furori în 2004. Dar înainte de a-și găsi un loc în această industrie, Barbara Mori a trecut prin greutăți pe care nu mulți le-ar depăși cu ușurință.

Vedeta a vrut ca lumea să o cunoască și altfel, așa că a decis să spună tot adevărul despre copilăria și viața ei, dinainte să devină un star.

Detaliile i-au surprins pe fani și au realizat că Barbara Mori este o femeie puternică și pregătită să înfrunte orice.

Barbara Mori, detalii inedite despre copilăria ei

Într-un podcast de pe rețelele sociale, Barbara Mori a decis că este momentul ca fanii să vadă o altă față a ei. Actrița le-a arătat tuturor că în spatele unei figuri frumoae, există o persoană care a suferit enorm în copilărie și adolescență.

Barbara Mori, cea care a jucat-o pe “Rubi” în 2004, s-a născut în Montevideo, Uruguay. Când avea doar trei ani, părinții ei au luat decizia de a se despărți și împreună cu cei doi frați, Kintaró și Keny Mori au rămas în custodia tatălui.

“Am avut o copilărie dură ce m-a marcat în toate privințele. Am crescut fără mamă și cu un tată alcoolic, așa că a fost o copilărie dură, grea, îndepărtată de tot ceea ce reprezintă iubirea.”, a mărturisit actrița.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De la vârsta de 12 ani a început să locuiască în Mexic și a început să lucreze. A împărțit pliante pentru a-și câștiga pâinea, dar a fost și model și dansatoare.

La 17 ani, actrița a reușit să se mute cu sora ei. Datorită locurilor de muncă pe care le-a avut din copilărie, și-a dat seama că îi place să petreacă ore în șir în fața camerelor de filmat, așa că s-a înscris la CEFAC (Centro de Estudios de Formación Actoral de TV Azteca).

Barbara Mori, protagonista din “Rubi, a crescut fără mamă

Datorită cursurilor pe care le-a urmat, prima apariție a frumoasei brunete a fost în ‘Tric-Trac’, dar s-a făcut remarcată abia în 1997 cu telenovela “Mirada de mujer”, acolo unde a interpretat-o pe “Monica”. Un an mai târziu era deja protagonistă în “Azul tequila”.

Barbara Mori a ajuns ulterior să fie căutată pentru cele mai bune producții care erau televizate la acea vreme. A jucat în ‘Me muero por ti’ (1999) și ‘Amor descarado’ (2003).

Ulterior, s-a făcut recunoscută nu doar în Mexic, ci în întreaga lume, datorită rolurilor din ‘Súbete a mi moto’ (2002) și ‘Rubí' (2004). Înainte de a întâlnit succesul internațional, Barbara Mori și-a dat seama că tot ceea ce face este pentru a scăpa de suferințele pe care le-a îndurat în copilărie.

“Dacă mă întorc în timp, îmi dau seama că acea femeie care a grăbit pasul a vrut doar să scape de violența în care a trăit atâția ani, dar voiam doar să muncesc fiindcă eram foarte supărată.”, a dezvăluit.

În 2004, Barbara Mori a surprins audiența, dar și producătorii, atunci când a ajuns să joace rolul principal în telenovela “Rubi” alături de Eduardo Santamarina, Jacqueline Bracamontes și Sebastián Rulli.

“Când am jucat-o pe Rubi eram în cel mai înalt punct al carierei mele, atunci aveam tot ceea ce societatea spune că îți trebuie pentru a fi fericit: faimă, bani și aprecieri din partea tuturor. Adevărul e că am suferit mult în copilărie și am muncit mult ca să-mi revin.”, a spus Barbara Mori.

În articolul

Barbara Mori, detalii inedite despre copilăria ei. Protagonista din “Rubi” a crescut fără mamă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
De unde putem cumpăra cireşe mai ieftine? Aici kilogramul fructelor de mai este chiar şi de trei ori mai mic decât în pieţe
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea, după scandalul teribil cu „Nilă”
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x