Bárbara Mori dezvăluie motivul pentru care nu a mai acceptat roluri în telenovele. Despre ce este vorba

Publicat pe 29.07.2022 la 15:33 Actualizat pe 29.07.2022 la 16:07

Bárbara Mori dezvăluie motivul pentru care nu a mai acceptat roluri în telenovele și ce o împinge să accepte alte modalități de a-și demonstra talentul. Despre ce este vorba.

Bárbara Mori poartă un tricou roșu și o geacă de piele neagră și zâmbește

Bárbara Mori în cadrul Mercedes-Benz Fashion Week. 17 febr. 2015

Getty Images

Bárbara Mori dezvăluie motivul pentru care nu a mai acceptat roluri în telenovele, deși propunerile au venit de nenumărate ori. Actrița nu și-a lăsat pasiunea deoparte, asta pentru că aparițiile sale în piese de teatru dar și film, a reușit să o mențină pe o linie de plutire înainte de a dispărea din mintea telespectatorilor ca și interpreta lui “Rubi”. Telenovela i-a avut ca protagoniști pe Eduardo Santamarina și Sebastian Rulli.

Bárbara Mori dezvăluie motivul pentru care nu a mai acceptat roluri în telenovele

Deși i s-au oferit roluri și diverse proiecte pentru a reveni în telenovele, Bárbara Mori a refuzat fiecare ofertă. Este una dintre cele mai iconice figuri ale anilor 2000, fiind interpreta personajului principal, “Rubi”. De asemenea, este recunoscută și pentru rolul curajoasei “Azul Vidal”. Cu toate acestea, de când proiectul de anvergură a luat sfârșit, vedeta a fost văzut de foarte puține ori pe alte platouri de filmare.

Recent, actrița a mărturisit că proiectele ce i se prezintă de cele mai multe ori nu sunt atrăgătoare și își dorește să aibă parte de istorii care să renască ființa umană de la bază. Acest lucru, consideră artista, le lipsește tuturor.

“Poveștile care mi s-au oferit, până acum nu mă atrag. Vreau să găsesc istorii care să mă marcheze, să lase ceva în urmă pentru că asta lipsește umanității la final, mai ales în aceste timpuri dificile în care trăim.”, a declarat Bárbara Mori, conform Tvnotas.com.mx. În ceea ce privește proiectul în care își propune să vorbească despre viața sa abuzivă din copilărie, se pare că producătorii nu au fost prea încântați de ceea ce vedeta le-a prezentat.

Citește și: Cum arată Ernesto Laguardia la 63 de ani. Celebrul actor de telenovele își continuă activitatea profesională

“Mi-au respins cererea de două ori. Nu-ți zic de ce, așa că acum aștept.”, a comentat Mori. Ultima telenovelă realizată de celebra vedetă a fost în 2004 și s-a numit “Rubi”. Ulterior, participarea sa a fost exlusiv legată de filme și seriale. Ultimele proiecte de acest gen au fost în 2014 și 2021, “Dos lunas” și “La negociadora”.

Evoluția actriței Bárbara Mori de-a lungul timpului

Așa cum am menționat, Bárbara Mori și-a continuat activitatea profesională cu roluri în filme. Cel mai recent este “Tú eres mi problema”, filmat pentru mediul online. Deși a devenit cunoscută prin intermediul telenovelelor, actrița a spus foarte clar că nu-și dorește să se întoarcă în astfel de proiecte profesionale.

“Telenovele nu știu, acum pregătesc o serie și sunt foarte concentrată.”, a transmis vedeta pentru “Hoy”, potrivit Mx.hola.con. Deși telenovelele nu mai au loc în planurile sale de viitor a mărturisit că i-ar plăcea să joace teatru.

Citește și: Thalia face spectacol în costum de baie la 50 de ani. Apariția care a uimit pe toată lumea. Care este secretul trupului perfect

“Mi-ar plăcea, de multă vreme n-am mai jucat, mi-ar plăcea dar acum realizăm alte proiecte, cred că mai târziu.”, a recunoscut. Cât despre povestea pe care a scris-o și dorește să o regizeze, o istorie bazată pe viața sa personală, actrița a dezvăluit că pentru momente întâlnește dificultăți pe plan financiar. Aceasta spune că povestea pe care o vei mereu în telenovele este aceeași, de aceea și-a dorit să se dezvolte în filme și să-și continue cariera profesională într-un mod profesionist.

În articolul

Bárbara Mori dezvăluie motivul pentru care nu a mai acceptat roluri în telenovele. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x