Bárbara Mori îi ia apărarea fiului și este mândră de el. Sergio Mayer Mori joacă în noua versiune “Rebelde”

Publicat pe 07.01.2022 la 13:09 Actualizat pe 07.01.2022 la 13:37

Sergio Mayer Mori joacă în noua versiune “Rebelde”, însă tânărul a mărturisit că nu a fost niciodată fan al telenovelei. Ba mai mult, acesta a declarat oficial că a urât întotdeauna formația RBD. De acolo, până la un scandal în toată regula a fost doar un pas. Bárbara Mori îi ia apărarea fiului și este mândră de el.

Bárbara Mori și Sergio Mayer Mori în cadrul Mercedes-Benz Fashion Week Fall. 17 febr. 2015

Getty Images

Bárbara Mori nu se îndoiește nicio secundă de fiul ei talentat, astfel că în polemica ce s-a creat pe margina noii versiuni “Rebelde” a fost imediat preluată de celebra actriță. După ce Sergio Mayer Mori a declarat public faptul că niciodată nu a urmărit telenovela, dar și că urăște formația RBD, fanii au cerut ca tânărul să iasă din noua producție.

Cu toate acestea, protagonista din “Rubi” nu a stat cu mâinile în sân și i-a luat apărarea fiului în tot acest timp. Au trecut 15 ani de la prima versiune “Rebelde” produsă de Pedro Damián, iar noii elevi ai celebrei Elite Way School sunt gata să se așeze în bănci.

Bárbara Mori îi ia apărarea fiului și este mândră de el

Sergio Mayer Mori se numără printre actorii care vor juca în noua versiune “Rebelde”, însă acum câteva luni tânărul a mărturisit că a urât întotdeauna muzica formației RBD. Fiul actriței Bárbara Mori semnase deja contractul pentru rol atunci când a făcut aceste declarații.

“Da, lucrez la acest proiect, la RBD...da, trebuie să cânt melodiile formației din cauza contractului, dar eu urăsc RBD. Nu îmi plac melodiile, niciodată nu mi-au plăcut, aceasta este realitatea.”, a spus Sergio Mayer Mori.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sergio Mayer Mori joacă rolul lui “Esteban”, un fel de Miguel Arango, interpretat de Alfonso Herrera în prima versiune “Rebelde” din 2004. Fanii telenovelei au reacționat imediat în online și au creat polemici intense pe marginea acestui subiect. Fiul actriței Bárbara Mori face parte din generația Z.

“Poncho Herrera știa să se prefacă mai bine decât Sergio Mayer Mori”, a scris în online un internaut, asta pentru că de-a lungul timpului cei șase cântăreți și-au manifestat frustrările din perioada în care formația RBD era în floare.

“adevărul e că Sergio Mayer Mori este frumos, să spună cineva ce vrea”, “nu știu dacă îmi place noua versiune Rebelde sau îmi place doar Sergio Mayer Mori”, au mai fost câteva comentarii.

Sergio Mayer Mori a declarat că urăște formația RBD

Sergio Mayer Mori are un singur fan pentru toată viața și acela este chiar mama sa, Bárbara Mori. După toate comentariile lăsate de internauți, actrița a postat câteva fotografii în online și l-a felicitat pe tânăr pentru reușita sa.

“felicitări, dragostea mea pentru toată forța și dăruirea pe care le-ai pus în acest proiect. Sunt foarte mândră de tine.”, a scris vedeta, iar în următoarea fotografie aceasta a notat doar “te iubesc”. Sergio Mayer Mori este unul dintre tinerii apreciați ai generației sale, iar mulțimea de fani din online este de aceeași părere.

Tânărul actor are peste 500 de mii de fani doar pe pagina personală de Instagram, acolo unde a postat de-a lungul timpului atât fotografii din viața personală, cât și din cea profesională. Sergio Mayer Mori a devenit tătic acum ceva vreme, iar Bárbara Mori a devenit bunică.

Fotografiile cu micuța sunt prezente în online, iar fanii nu pot să nu observe asemănarea dintre nepoțică și bunică. Deși este tată, Sergio Mayer Mori s-a despărțit de mama fiicei sale și acum este într-o altă relație amoroasă.

În articolul

Bárbara Mori îi ia apărarea fiului și este mândră de el. Sergio Mayer Mori joacă în noua versiune “Rebelde”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Oana Lis a început să-și vândă lucrurile din casă! Soția lui Viorel Lis, apel disperat: ”Am probleme mari de rezolvat” / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x