Bárbara Mori reacționează în fața declarațiilor lui Sergio Mayer. Ce spune despre ideea că ar urma să fie inclusă în autobiografia acestuia

Publicat pe 30.10.2023 la 12:04 Actualizat pe 30.10.2023 la 12:30

Pe lângă faptul că și-a exprimat părerea despre ideea propusă de Sergio Mayer, protagonista din Rubi a declarat că urmează să lanseze un film despre viața sa. Despre ce este vorba.

Bárbara Mori poartă părul ondulat și desprins

Bárbara Mori reacționează în fața declarațiilor lui Sergio Mayer

Profimedia Images

Sergio Mayer îi va dedica un capitol din cartea sa fostei soții, actrița Bárbara Mori. Acum ceva timp, artistul i-a surprins pe toți atunci când a dezvăluit că va scrie o carte despre viața sa.

Bárbara Mori reacționează în fața declarațiilor lui Sergio Mayer

Cu toate acestea, Sergios Mayer nu a oferit toate detaliile despre lansare, dar a menționat că-i va dedica unul dintre capitole fostei sale soții.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Este un capitol care se numește Bárbara Mori. Spune cum am cunoscut-o și cum am ajuns amândoi în lumea artistică. Este istoria mea. Vorbesc despre istoria mea. Depinde ceea ce va spune. Să o citiți și vedeți ce se întâmplă. Poate să mă dea în judecată, nu îmi pasă.”, a spus în fața presei artistul Sergio Mater, arată tvnotas.com.mx. Trebuie menționat faptul că la acea vreme, protagonista din Rubi a menționat că era foarte neferictă.

A punctat că fostul membru al formației Garibaldi era foarte exigent în ceea ce o privește, atât în viața personală, cât și în cea profesională. După ce a aflat că va fi inclusă în autobiografia fostului său partener, aceasta i-a transmis succes și gânduri bune în vederea următoarelor proiecte. A lăsat să se înțeleagă faptul că nu o interesează acest aspect.

“Nu am nimic de zis, să-i meargă bine cu cartea lui. Pe mine nu mă deranjează. De multă vreme nu mă mai deranjează lucrurile care se petrec.”, a spus vedeta. Pe lângă faptul că a lăsat în clar faptul că Sergio Mayer este un subiect din trecut, a subliniat că dorește să lanseze un film despre viața sa.

“Este un proiect personală pe care nu am îndrăznit să-l fac mulți ani pentru că am crescut cu teamă, multă supărare și nu am îndrăznit să vorbesc. Când poți să-ți privești umbrele, să le recunoști și să le integrezi ca făcând parte din tine, nu-ți mai este rușine pentru că asta este ceea ce sunt și îmbrățișez.”, a transmis vedeta.

Istoria dintre Bárbara Mori și Sergio Mayer

Cei doi s-au căsătorit în 1997, atunci când ea avea 17 ani și el 28. Pe parcursul căsniciei l-au conceput pe Sergio Mayer Mori, singurul fiu pe care îl au în comun. Au divorțat în 2002. Pe lângă faptul că separarea a fost controversată la vreme respectivă, niciunul nu a vorbit despre motivele despărțirii. Până acum câteva luni, nimeni nu știa despre ceea ce s-a petrecut.

În cadrul participării sale într-un show de televiziune, Sergio Mayer a punctat că divorțul a avut loc din cauza disciplinei cu care el voia să o oblige pe actriță să-l urmeze. De asemenea, Bárbara Mori a menționat că a fost tratată într-un mod foarte strict pe parcursul căsniciei.

“Am luptat mai mulți ani pentru ca fiul meu să nu trăiască tot ceea ce eu am trăit. Separarea părinților, până când mi-am dat seama că acolo nu va fi fericit pentru că el mă vedea în fiecare zi și eu voiam să mă vadă fericită.”, a declarat actrița din Rubi. Aceasta are în prezent peste 2 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de Instagram.

În articolul

Bárbara Mori reacționează în fața declarațiilor lui Sergio Mayer. Ce spune despre ideea că ar urma să fie inclusă în autobiografia acestuia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x