Barış Falay din „Furtună pe Bosfor” recunoaște că-și practică meseria de actor din pură pasiune. “Sunt multe lucruri care nu-mi plac”

Publicat pe 25.12.2023 la 15:18 Actualizat pe 25.12.2023 la 11:49

Barış Falay a jucat unul dintre cele mai diferite roluri ale sale de până acum, însă lucrurile nu s-au petrecut așa cum și-a dorit pe platourile de filmare. Ce spune actorul.

Barış Falay poartă o cămașă albă și un sacou negru

Barış Falay din „Furtună pe Bosfor” recunoaște că-și practică meseria de actor din pură pasiune

Happy Channel

Barış Falay a jucat în serialul Ömer cel mai dificil rol al său de până acum. Cu toate acestea, recunoaște că ar face orice ar fi nevoie pentru a intra în pielea personajelor care îi sunt atribuite.

Barış Falay din “Furtună pe Bosfor” recunoaște că-și practică meseria de actor din pură pasiune

Joacă rolul “Reşat” în serialul “Ömer”, nefiind până acum obișnuit cu un astfel de personaj. Cu toate acestea, a reușit să se adapteze fiecărei situații. Printre actorii care fac parte din distribuție se numără și Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır sau Merve Dizdar. Cu toate că cifrele au fost excelente, în mediul online fanii nu au primit povestea atât de bine pe cât s-ar fi așteptat producătorii. Barış Falay a ținut să atragă atenția cu un singur punct în particular.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“De fapt, am avut chiar o primire foarte bună din partea fanilor chiar în timp ce ne plimbam liniștiți pe stradă. Un răspuns foarte bun a venit, toată lumea este foarte atentă la ceea ce se întâmplă. De aceea sunt foarte fericit.”, a declarat Barış Falay. În serialul Ömer a purtat mai multe genuri de pălării, însă în viața reală a recunoscut că nu poate avea acest stil vestimentar.

“Este ceva ce nu-mi place foarte mult, sunt lucruri care nu-mi plac așa mult la jobul meu. De asemenea, sar de la înălțime, dar nu-mi place neapărat.”, a mai spus actorul. În același interviu s-a punctat și ideea că fiul actorului este pasionat de windsurfing și practică acest sport nautic în Turcia. A ținut să atragă atenția cu reflexele sale ca și părinte.

“A făcut un efort, am încercat să-l susținem.”, a spus acesta și a punctat faptul că ulterior fiul său a plecat în afara țării. S-a născut pe 9 aprilie 1972 în Balikesir. A jucat în piese de teatru iar printre primele s-a numărat și “Hamlet”.

Detalii despre Barış Falay din “Furtună pe Bosfor”

Este căsătorit cu actrița Esra Ronabar de pe 7 iulie 2006 și au un singur copil ce a venit pe lume în 2009. În aprilie 2023, Mavi Rüzgar a ajuns pe locul doi în cadrul unei curse organizate de Turkish Sailing Federation și a ajuns să reprezinte Turcia. Este pasionat de acest sport, iar tatăl său a ținut să transmită câteva cuvinte în această privință.

“Fiul nostru, Mavi Rüzgar Falay, a ajuns pe locul doi în cadrul cursei și a câștigat dreptul de a ne reprezenta țara. Suntem mândri.”, a spus acesta. Are peste 600 de mii de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă dintre acestea este chiar alături de familie, acolo unde a transmis cuvintele pentru fiul său.

Barış Falay a apărut pe coperțile celor mai celebre reviste și a jucat în agenția de talente și sentimente rolul principal. Cât despre proiectele profesionale spune că nu se poate implica în niciun fel de rol fără a avea o notă personală.

“Nu pot să fac asta fără să am o notă personală. Vreau să se întâmple lucruri bune. De aceea sunt puțin meticulos.”, a spus acesta.

În articolul

Barış Falay din „Furtună pe Bosfor” recunoaște că-și practică meseria de actor din pură pasiune. “Sunt multe lucruri care nu-mi plac”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x