Başak Gümülcinelioğlu din “Dragostea plutește în aer” impresionează cu o ținută all white. Vedeta a optat pentru o pereche de cizme înalte

Publicat pe 05.12.2022 la 20:06 Actualizat pe 05.12.2022 la 20:22

Başak Gümülcinelioğlu din “Dragostea plutește în aer” impresionează cu o ținută all white. Vedeta a optat pentru o pereche de cizme înalte.

Başak Gümülcinelioğlu poartă o rochie cu umerii goi și are părul coafat într-o parte

Başak Gümülcinelioğlu din “Dragostea plutește în aer”

Happy Channel

Başak Gümülcinelioğlu este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia. A reușit să-și surprindă fanii cu rolul din “Dragostea plutește în aer” și acum continuă cu noi proiecte profesionale, dar și cu planuri pe plan personal alături de soțul și colegul său de platou, Çağrı Çıtanak.

Başak Gümülcinelioğlu din “Dragostea plutește în aer” impresionează cu o ținută all white

Vedeta din “Dragostea plutește în aer” face parte din proiectul Sipahi ce este similar proiectului “Organization”. Serialul va avea premiera pe 12 decembrie și spune povestea unor agenți și a unor organizații secrete. Başak Gümülcinelioğlu joacă alături de Ozge Gurel și au ajuns să fie colege de platou. Cu peste 1 milion de fani pe contul personal de Instagram, vedeta din “Dragostea plutește în aer” a uimit cu o ținută all white. Cizmele lungi au reușit să impreioneze, iar coafura i-a pus în evidență chipul natural.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Başak Gümülcinelioğlu este absolventă a Bahçelievler Anatolian High School, acolo unde a studiat limba germană. A învățat și la Goodland High School în Kansas, SUA. Pe băncile școlii a studiat la The American School in Switzerland în Londra Collège du Léman în Geneva și CERAN în Belgia.

A studiat teatru și s-a specializat în SUA, iar ulterior s-a axat pe Arhitectură în Turcia. În timp ce studia arhitectura în Turcia, a fost acceptată la London Academy of Music and Dramatic Arts, acolo unde a și absolvit cursurile. S-a născut pe 22.10.1991 și a reușit să se facă cunoscută datorită rolului pe care l-a avut în serialul “Dragostea plutește în aer”.

Are o înălțime de 1.66, 49 de kg, părul de foc și ochii căprui. A jucat în Yarim Kalan Asklar (2020), You Knock on My Door (2020) și Yargi (2021). Actrița este extrem de apreciată în mediul online, acolo unde are 1.6 milioane de fani, doar pe contul personal de Instagram. De asemenea, are 344 de fotografii și filmulețe, atât de pe platourile de filmare, cât și din viața personală.

Despre “Dragostea plutește în aer”

Comedia romantică “Dragostea plutește în aer” îi are ca protagoniști pe Eda și Serkan, doi oameni care se întâlnesc printr-o întâmplare neașteptată și care vor rămâne împreună pentru o poveste de dragoste inedită.Eda (Hande Erçel) este o tânără frumoasă, deșteaptă și muncitoare care își dorește să termine facultatea și să-și urmeze visul, acela de a devenit peisagist floral. Planurile îi sunt date peste cap atunci când află că bursa de studiu i-a fost luată și încearcă tot ceea ce-i stă în putere pentru a-și putea continua misiunea. Cât despre Serkan (Kerem Bürsin) , acesta este un afacerist dur care nu lasă pe nimeni să-i știrbească autoritatea.

Atunci când o întâlnește pe Eda, viața i se schimbă complet și află că nu este atât de plăcut de oamenii din jur pe cât credea inițial. Cei doi se logodesc din pură întâmplare, însă povestea lor de dragoste va trece prin încercări dificile. Este un serial difuzat în peste 80 de țări, fiind unul dintre cele mai îndrăgite din Turcia la momentul actual.

În articolul

Başak Gümülcinelioğlu din “Dragostea plutește în aer” impresionează cu o ținută all white. Vedeta a optat pentru o pereche de cizme înalte

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 aprilie 2024. Taurii trebuie să se organizeze mai bine. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum s-a schimbat viața "europenilor" din Siliștea Gumești, după aderarea la UE: "Noi avem nici 100 de euro pensie. Ăia ia și 2000 de euro pe lună"
a1.ro
Ce gest neașteptat a făcut un tată, la scurt timp după ce fiica lui nu l-a lăsat s-o conducă la altar, la nuntă
HelloTaste.ro
Desert din biscuiți cu zmeură și ciocolată. Rețetă fără coacere
Catine
Zodii care pot depăși toate obstacolele pe 18 aprilie 2024. Respectul față de sine îi va ajuta mult
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a „moştenit” de la tatăl său
MediCOOL
Sarea amară (sare Epsom): întrebuințări și beneficii pentru sănătate
Spynews
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
DeParinti
Obiceiuri prin care poți să-ți încurajezi copilul să fie de succes. Sfaturi utile pentru a-i crește încrederea
MediCOOL
Obiceiul care îți îmbunătățește sănătatea tractului digestiv. Rolul igienei orale
HelloTaste
Cele mai iubite preparate din cartofi. Rețete pentru toate gusturile
x