Başak Gümülcinelioğlu din Dragostea plutește în aer și-a petrecut vacanța în Los Angeles. A publicat primele fotografii în mediul online

Publicat pe 11.08.2023 la 15:16 Actualizat pe 11.08.2023 la 15:56

Başak Gümülcinelioğlu a publicat fotografii inedite din vacanță. Vedeta a călătorit la Los Angeles.

Başak Gümülcinelioğlu poartă o rochie neagră fără mâneci și are părul roșcat

Başak Gümülcinelioğlu din Dragostea plutește în aer și-a petrecut vacanța în Los Angeles

Instagram

Başak Gümülcinelioğlu se numără printre actorii care fac parte din distribuția serialului Dragostea plutește în aer. Unul dintre cele mai ambițioase proiecte turcești, a ajuns pe micile ecrane între 2020 și 2021. Printre proiectele sale de succes se numără Sipahi, Erkenci Kuș, The 8th day și altele.

Başak Gümülcinelioğlu din Dragostea pluteste in aer si-a petrecut vacanta in Los Angeles

Actrița din Dragostea plutește în aer a revenit pe platourile de filmare cu producția Yargi. S-a discutat ca vedeta care a surprins în celebrul serial să aducă o nouă poveste de succes. Născută în 1991 în istanbul, și-a început cariera în 2018. Cu toate că nu se află de mult timp pe micile ecrane, a reușit să-și surprindă fanii încă de la început.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A mai avut rolul Deniz într-o altă comedie romantică, Erkenci Kuş ( Vis de iubire – Early bird), arată seriesturkish.com. Ulterior a urmat personajul Piril, marea dragoste a lui Engin ( interpretat de Anıl İlter). Producția Dragostea plutește în aer a devenit populară în America Latină și a fost difuzată și pe Happy Channel.

Citește și: Kerem Bürsin și-a revăzut sora după 3 ani de absență. Ce fotografie a postat Melis Bürsin în mediul online

Hande Erçel și Kerem Bürsin au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri, atât pe platourile de filmare cât și în afara lor. A urmat pentru Başak Gümülcinelioğlu seria Yargi. În prezent se bucură de vacanță, iar în mediul online a publicat câteva imagini revelatoare. A vizitat Los Angeles.

“Mi-am început săptămâna trecută în Los Angeles.”, a scris actrița în dreptul descrierii. Îmbrăcată în jeanși scurți și un body negru, a strălucit încă o dată cu o coafură simplă și părul roșcat. Are peste 2 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 500 de fotografii și filmulețe. A studiat arhitectura și pe rețelele sociale se descrie ca fiind “om, actriță și arhitect”.

“Fata mea frumoasă”, “Ești minunată”, “Ce frumoasă”, “Așa de frumoasă”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

Detalii despre Başak Gümülcinelioğlu din Dragostea pluteste în aer

A devenit cunoscută în serialul fenomen Dragostea plutește în aer și ulterior a oferit mai multe detalii despre viața personală într-o discuție postată pe Youtube. O bună perioadă de timp s-a crescut faptul că a fost născută în Germania.

Citește și: Așteptări uriașe pentru serialul în care Burak Deniz și Hande Erçel vor juca rolurile de protagoniști. Despre ce este vorba

“Cineva a scris Germania. Mulți ani de zile mi s-a spus că m-am născut în Germania. M-am născut în Fatih, Istanbul, prieteni.”, a corectat aceasta neînțelegerea. A punctat de asemenea că este fiica unor imigranți și a vorbit și despre alegerea culorii părului. A dezvăluit că în realitate este roșcată, însă și-a ales de-a lungul timpului o culoare mult mai deschisă și strălucitoare.

De asemenea, am aflat că are probleme cu vederea: “Ochii mei văd în proporție de 60%. De aceea, dacă nu te văd pe stradă și nu te recunosc, te rog să nu te enervezi. De obicei, dacă cunosc pe cineva, stau de vorbă ore în șir. Cu siguranță nu te văd altfel.”, a spus vedeta. Formează un cuplu cu Çağrı Çıtanak, actorul pe care l-a cunoscut chiar pe platourile de filmare.

“Am devenit foarte buni prieteni. Am filmat 52 de episoade. Serialul a avut 39. Suntem doi oameni care nu au avut nicio scenă împreună.”, a spus vedeta.

În articolul

Başak Gümülcinelioğlu din Dragostea plutește în aer și-a petrecut vacanța în Los Angeles. A publicat primele fotografii în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x