Başak Gümülcinelioğlu din Dragostea plutește în aer surprinde cu o ținută de păpușă Barbie. Actrița a îmbrăcat o rochie roz, însă accesoriul pe care l-a folosit a fost piesa de rezistență

Publicat pe 24.01.2024 la 10:00 Actualizat pe 24.01.2024 la 07:46

Başak Gümülcinelioğlu și-a surprins fanii cu cea mai recentă imagine publicată în mediul online. Actrița a îmbrăcat o rochie de păpușă Barbie.

Başak Gümülcinelioğlu poartă părul lung, desprins

Başak Gümülcinelioğlu din Dragostea plutește în aer surprinde cu o ținută de păpușă Barbie

Happy Channel

Başak Gümülcinelioğlu este fără doar și poate una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. În mediul online are peste 2 milioane de fani, dar și peste 400 de fotografii și filmulețe postate până în prezent.

Başak Gümülcinelioğlu din Dragostea plutește în aer surprinde cu o ținută de păpușă Barbie

Cea mai recentă imagine a reușit să-i surprindă fără doar și poate pe fani, asta pentru că actrița a îmbrăcat o rochie tip păpușă Barbie. Nu este de mirare că i se potrivește acest gen de ținută, având în vedere părul său lung și chipul de porțelan.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Astăzi am devenit o prințesă pentru un scop aparte. Sper ca mâinil care m-au transformat astăzi să fie binecuvântate mereu. Vă iubesc.”, a scris vedeta în dreptul descrierii. A primit sute de comentarii și mii de aprecieri, însă nu este de mirare având în vedere că a devenit cunoscută în lumea întreagă odată cu rolul din Dragostea plutește în aer.

Născută pe 22 octombrie 1991, a studiat arhitectura, astfel că la bază este arhitect. Cu toate acestea, și-a început cariera de actriță în 2016 cu un rol în serialul Kabim Yangin yeri, producție difuzată pe canalul FOX. A studiat la Londra, Geneva și Bruxelles, dar și în Kansas pentru un an de școlarizare.

Pe vremea când se afla în SUA, a jucat în cadrul unui musical și astfel și-a început cariera și educația în 2010. A trebuit să oprească totul pentru a reveni în țara natală din cauza unei probleme de sănătate. Și-a continuat studiile de arhitectură în cadrul Universității Bahçeşehir. După ce și-a finalizat studiile la Londra și a revenit în Turcia, a jucat la teatrul Istanbul Folk timp de 3 ani.

“Faptul că am primit un personaj diferit m-a făcut să-mi împing limitele la maximum. Evaluez fiecare proiect din cariera mea, pas cu pas. Cu alte cuvinte, rolurile care mă hrănesc ca și actriță, mă țin entuziasmată și îmi îmbunătățesc calitățile sunt foarte atractive. De exemplu, am învățat să vorbesc alte limbi, să folosesc arme.”, a declarat actrița despre seria “Sipahi”.

Cum vede Başak Gümülcinelioğlu planurile profesionale de viitor

Se descrie ca fiind o persoană disciplinată, asta pentru că și-a construit de-a lungul timpului un sistem clar după care și-a ghidat fiecare mișcare în plan profesional.

Să fiu singură, să văd că pot să construiesc lucruri pe cont propriu. Este o lecție extrem de valoroasă. Te face să te gândești că aparții unei situații. Sunt foarte disciplinată și sistematică atunci când vine vorba despre munca mai grea. Munca mea nu este niciodată o scuză și din păcate nu accept nicio scuză în general. De aceea mă aștept ca și cei din jur să-și facă treaba cât mai bine, fără scuze.”, a declarat vedeta.

Este căsătorită cu Çağrı Çıtanak, partenerul său din Dragostea pluteste in aer. Recent, au ținut să realizeze împreună un proiect professional. În timpul cutremurelor din Turcia au lansat mesaje disperate pentru găsirea celor dragi. Pe lângă actorie, Başak Gümülcinelioğlu este și o cântăreață desăvârșită.

În articolul

Başak Gümülcinelioğlu din Dragostea plutește în aer surprinde cu o ținută de păpușă Barbie. Actrița a îmbrăcat o rochie roz, însă accesoriul pe care l-a folosit a fost piesa de rezistență

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x