Başak Gümülcinelioğlu își demonstrează încă o dată calitățile de cântăreață. Ce melodie celebră a interpretat vedeta din Dragostea plutește în aer

Publicat pe 24.03.2024 la 14:32 Actualizat pe 24.03.2024 la 08:53

Başak Gümülcinelioğlu revine în atenția fanilor cu o piesă cunoscută de toți, de data aceasta reinterpretată în variantă proprie. Despre ce este vorba.

actrița poartă părul lung, desprins

Başak Gümülcinelioğlu își demonstrează încă o dată calitățile de cântăreață

Happy Channel

Başak Gümülcinelioğlu este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia la momentul actual. A jucat un rol de excepție în Dragostea plutește în aer și de acolo lucrurile au evoluat într-o manieră pozitivă pentru vedetă.

Başak Gümülcinelioğlu își demonstrează încă o dată calitățile de cântăreață

Născută pe 22 octombrie 1991, actrița din Istanbul a reușit să se facă remarcată în diverse proiecte profesionale de-a lungul timpului. Este căsătorită cu actorul Cagri Citanak, cel pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare ale producției Dragostea plutește în aer. Deși este cunoscută ca și actriță sau cântăreață, Başak Gümülcinelioğlu are diplomă de arhitect.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Are peste 2 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde a publicat peste 600 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea o înfățișează într-o nouă ipostază, aceea de interpretată. A interpretat recent piesa celor de la Maroon 5, She will be loved.

“Eterna noastră Piril”, “Ce voce frumoasă”, “Foarte talentată, atât ca actriță cât și ca artistă”, “Doamne, cât de minunată”, au fost cuvintele lăsate de fani. Cel mai recent proiect profesional al său este Sipahi. A lucrat de asemenea și cu partenerul său din viața reală.

A studiat în Londra, Belgia și Turcia, însă a rămas în țara natală pentru a-și demonstra calitățile artistice. Cu toate că a finalizat facultatea de arhitectură a continuat să se specializeze pe partea de actorie. În timpul cutremurelor din Turcia de la începutul anului trecut vedeta a ținut să apeleze la ajutorul fanilor din mediul online pentru a-și găsi părinții în cadrul dărâmăturilor.

Başak Gümülcinelioğlu și Cagri Citanak s-au căsătorit

Actrița a reușit să atragă atenția cu rolul Neva în serialul Yargi și în cele din urmă a pășit către alte proiecte profesionale. Relația sa cu actorul Cagri Citanak a continuat până în punctul în care cei doi s-au căsătorit. Nu au avut o nuntă convențională și imaginile au apărut la scurtă vreme în mediul online.

Cei doi formează un cuplu de ceva timp și au apărut împreună în serialul Dragostea plutește în aer. În mediul online continuă să publice imagini romantice de cuplu, chiar dacă pe micile ecrane au jucat roluri complet diferite.

În ceea ce-l privește pe Cagri Citanak, acesta are peste 600 de fotografii și filmulețe pe contul personal de instagram, acolo unde a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe până în prezent. Este apreciată de fanii din toată lumea și întotdeauna a demonstrat că energia sa reușește să ridice în picioare telespectatorii.

Până în prezent nu și-a mai anunțat o altă relație față de cea în care se află la momentul actual. A mărturisit într-o postare recentă că se află departe de soția sa, însă mesajul pe care l-a lăsat i-a emoționat cu adevărat pe fani.

“3 zile speciale pe care le-am ratat, aproximativ 30 de nopți departe de casă, mai mult de 3000 de km pe drum. Am fost rănit din cauza stresului, lupte, îmbrățișări. Cea mai bună parte sunt acele îmbrățișări. Înainte de a merge la orice cursă, după fiecare cursă, de fiecare dată când vin acasă.”, a scris actorul.

În articolul

Başak Gümülcinelioğlu își demonstrează încă o dată calitățile de cântăreață. Ce melodie celebră a interpretat vedeta din Dragostea plutește în aer

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x