Başak Gümülcinelioğlu și Çağrı Çıtanak urmează să călătorească prin toată lumea grație unui proiect profesional. Despre ce este vorba

Publicat pe 29.07.2024 la 13:55 Actualizat pe 29.07.2024 la 14:30

Faimoșii actori a reușit să atragă atenția odată ce au publicat un nou filmuleț muzical pe rețelele sociale. Își doresc să călătorească în diferite părți ale lumii cu cântecele lor.

actori pe platourile de filmare

Başak Gümülcinelioğlu și Çağrı Çıtanak urmează să călătorească prin toată lumea grație unui proiect profesional

Happy Channel

Cunoscuți publicului din România pentru rolurile din cadrul seriei Dragoste plutește în aer, Başak Gümülcinelioğlu și Çağrı Çıtanak formează în viața reală unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia. Își continuă proiectele profesionale împreună, așa cum au demonstrat în repetate rânduri că lucrează.

Başak Gümülcinelioğlu și Çağrı Çıtanak urmează să călătorească prin toată lumea grație unui proiect profesional

Recent, artista a primit un premiu important pentru cariera sa. Este vorba despre prestațiile pe care le aduce în fața fanilor prin intermediul rețelelor sociale. Astfel, Başak Gümülcinelioğlu a fost desemnată oficial “Cea mai de succes artistă a anului în cadrul platformelor muzicale digitale”. A primit acest premiu în cadrul International Brand and Prestige Awards.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Primul care a ținut să o felicite a fost soțul Çağrı Çıtanak. Pe pagina personală de instagram are peste 2 milioane de prieteni virtuali și a publicat până în prezent peste 700 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt în colaborare cu partenerul său, dar și proiecte cu diferite branduri. Pe rețelele sociale a lăsat la iveală piesa ‘Request Song’ fără întrerupere.

Îndrăgostiții își doresc să călătorească în toată lumea și să-i inspire pe cei din jur cu talentul lor. Vedeta din Dragostea plutește în aer își dorește să creeze un nou stil și să aducă în fiecare regiune din lume piesele sale. Aceasta a studiat la Londra și până în prezent a publicat în mediul online peste 114 piese.

Citește și: A început numărătoarea inversă pentru serialul care îl aduce pe Gökhan Alkan în rolul de protagonist. Joacă alături de Sevda Erginci și Başak Gümülcinelioğlu

Pe lângă faptul că este o artistă desăvârșită, Başak Gümülcinelioğlu primește în prezent nenumărate oferte pentru a concerta în afara țării sale natale. De asemenea, nu trebuie uitată datorită talentului său de actriță. De-a lungul timpului a reușit să-și îndrepte atenția către îmbunătățirea performanței.

Recent, actrița s-a aflat în SUA pentru a studia actorie și a ținut să împărtășească cu fanii din mediul online această veste.

Incidentul care a surprins-o pe Başak Gümülcinelioğlu în America

Aceasta s-a aflat în Los Angeles pentru a-și completa studiile de actorie. A jucat în serialul Dragostea plutește în aer, dar și în Yargi, acolo unde a avut rolul Neva. Una dintre producțiile care a reușit să rupă toate recordurile a făcut-o încă o dată celebră pe Başak Gümülcinelioğlu în toată lumea.

Aceasta a studiat timp de 5 luni într-un program special pentru actori, astfel că în prezent se mai mândrește cu încă o diplomă în palmares.

“Un lucru foarte drăguț mi s-a întâmplat aici. Am dat peste un șofer din Puerto Rico în taxi. Când i-am spus că sunt din Turcia s-a arătat foarte entuziasmat. Mi-a spus că alături de soția lui este căsătorit de 30 de ani și că nu s-au mai înțeles bine în ultima vreme.

Au început să se uite la seriale turcești și s-au uitat împreună. Au început să facă lucruri împreună. Apoi mi-a zis că m-a recunoscut, pe mine cu personajul Neva. Am oprit și am sunat-o pe soția lui.”, a povestit actrița într-o postare pe rețelele sociale, arată ensonhaber.com. Nu este pentru prima oară când sunt făcute astfel de declarații.

În articolul

Başak Gümülcinelioğlu și Çağrı Çıtanak urmează să călătorească prin toată lumea grație unui proiect profesional. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 septembrie 2024. Taurii trebuie să privească cu încredere spre viitor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Pensionarii ar putea fi scutiţi de cheltuieli de mii de lei. Proiect de lege depus în Parlament
a1.ro
Heidi Klum a făcut furori pe covorul roșu la Premiile Emmy 2024 când a apărut într-o rochie care a pus pe jar imaginația fanilor
HelloTaste.ro
Pandișpan cu mere. Rețeta unui desert simplu și delicios
Catine
Sos de merișoare pentru friptură, aromat și colorat
useit.ro
Ultimele mesaje transmise de submersibilul Titan au fost dezvăluite. Ce s-a întâmplat chiar înainte de implozie
as.ro
Cum a ajuns Irinel Columbeanu falit și uitat într-un azil. Pe ce şi-a cheltuit toată averea: „Nu pe femei și cluburi!”
MediCOOL
Înțepăturile de insecte produc tot mai multe îmbolnăviri. Care sunt motivele
Spynews
Larisa Uță demontează declarațiile lui Alin Oprea, confom cărora ar fi aflat din interceptările DNA că este înșelat: ”Singurul urmărit era el”
DeParinti
Experiențe la fel de intense ca nașterea. Ce alte dureri se aseamănă și sunt echivalente
MediCOOL
Ceaiuri pentru tulburări stomacale. De ce pot combate simptomele
HelloTaste
Dulceață de gogonele. Un mod interesant de a conserva aroma gogonelelor
x