Belinda și Christian Nodal nu s-au căsătorit. Ce planuri au cei doi

Publicat pe 06.10.2021 la 12:11 Actualizat pe 06.10.2021 la 12:34

Belinda și Christian Nodal nu s-au căsătorit încă, însă interpretul motivează de ce nu a avut loc acest eveniment atât de așteptat.

Belinda poartă o pălărie neagră

BELINDA ȘI CHRISTIAN NODAL NU S-AU CĂSĂTORIT

Getty

Christian Nodal vorbește despre căsătoria cu Belinda și motivează lipsa acestui eveniment atât de important din viața lor. Cântărețul spune că abia așteaptă să devină soțul artistei, însă lucrurile trebuie făcute la timpul lor.

Viitorul soț al Belindei a vrut să rupă tăcerea și să vorbească despre presupusa cununie care a avut loc între ei. De asemenea, acesta face referire și la inelul pe care blondina îl poartă.

Cu toate că fanii cuplului așteaptă nerăbdători nunta, atât Christian Nodal cât și Belinda sunt implicați în proiecte importante care necesită timp.

Belinda și Christian Nodal nu s-au căsătorit

În timp ce se afla în cadrul unul concert, Christian Nodal a simțit nevoia să vorbească despre nunta cu Belinda.

“Ce, deja sunt căsătorit? Mi-ar fi plăcut. Mor de nerăbdare să mă căsătoresc cu iubita mea, dar încă nu. Nunta este încă în agendă, însă presupune foarte multe pregătiri, nu doar una singură.”, a spus Christian Nodal.

Christian Nodal a profitat de ocazie și a lăudat-o pe iubita lui pentru calitățile profesionale, dar și pentru faptul că l-a ajutat în carieră atunci când a avut nevoie.

“Sunt foarte emoționat pentru că urmează să iasă pe piață o piesă la care am lucrat împreună cu Belinda. Ea a fost cea care a pus totul cap la cap. Am avut de-a lungul timpului ocazia să lucrez cu mulți oameni, însă cu iubita mea este perfect.”, a declarat Christian Nodal.

Christian Nodal, despre căsătoria cu Belinda

Într-o altă ordine de idei, Christian Nodal a dat-o de gol pe iubita lui și a mărturisit faptul că aceasta se pregătește să scoată pe piață piese noi.

“A vorbit cu cineva, urmează să scoată melodii noi, de aceea nu a putut să fie acum cu mine. Oricând putem, suntem împreună.”, a mai spus Christian Nodal.

Christian Nodal a recunoscut faptul că este un partener gelos, însă nu exagerează deoarece știe că Belinda are toate calitățile unei femei perfecte și este imposibil ca cineva să o ignore.

“Sunt gelos, dar când este cazul. Atunci când nu trebuie, nu sunt. Pentru mine este cea mai frumoasă femeie din lume și toată lumea își dă seama de asta, așa că n-am de ce să fiu gelos.”, a mărturisit cântărețul.

Cât despre prezența lui pe rețelele de socializare, Christian Nodal a vorbit despre absența de un an pe care fanii acestuia au simțit-o.

“Vreau să știți că pauza de 10 luni pe care am luat-o a fost din cauza faptului că viața mea profesională s-a încurcat prea mult cu viața personală. Nu eram obișnuit cu așa ceva și am vrut să iau o pauză, însă acum sunt pregătit să vorbesc cu voi oricând, pentru că fanii sunt cei care îmi au putere să-mi continui munca. E ok să vorbesc exclusiv despre cariera mea, iar planurile personale să le țin doar pentru mine.”, a scris Christian Nodal.

Belinda este una dintre cele mai cunoscute cântărețe mexicane și a reușit să ajungă și în inimile a milioane de fani din România.

În articolul

Belinda și Christian Nodal nu s-au căsătorit. Ce planuri au cei doi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
a1.ro
Cea mai puternică rugăciune pentru Sfântul Gheorghe. Spune-o neapărat dacă treci prin momente dificile
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
Luna Roz 2024. Când apare și ce fenomen inedit va avea loc pe cer în același timp
as.ro
„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Doliu în lumea milionarilor din România! Un afacerist celebru, inclus în topul Forbes, s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani / FOTO
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x