Bensu Soral din Bariere Invizibile revine pe micile ecrane într-un nou proiect profesional. Despre ce este vorba

Publicat pe 25.04.2024 la 13:45 Actualizat pe 25.04.2024 la 14:29

Bensu Soral revine în atenția fanilor cu un nou proiect profesional. Vedeta a interpretat rolul principal în serialul Bariere invizibile.

actriță poartă o cămașă albă

Bensu Soral din Bariere Invizibile revine pe micile ecrane într-un nou proiect profesional

Instagram

Bensul Soral este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia la momentul actual. Revine pe platourile de filmare pentru Bir Cumhuriyet Şarkısı ( A Song of the Republic), unul dintre cele mai notabile proiecte ale sale de până acum.

Bensu Soral din Bariere Invizibile revine pe micile ecrane într-un nou proiect profesional

Primele imagini filmate între Bensu Soral și Emre Karayel, protagoniștii filmului Bir Cumhuriyet Şarkısı ( A Song of the Republic) au fost publicate pe rețelele sociale. Povestea aduce în fața telespectatorilor Turcia anului 1930 și a tinerei Republici care urma să se înființeze. Cu o puternică distribuție în față și cu o poveste anticipată, se așteaptă să apară pe marile ecrane pe 29 octombrie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După mai multe luni în care s-au setat locația, costumele, machiajele și toată recuzita, filmările au început în luna martie. Printre actorii care fac parte din distribuție se numără Salih Bademci, Ahmet Rıfat Şungar, Ertan Saban, Şifanur Gül, Birce Akalay, Okan Yalabık, Mehmet Özgür. Fanii actriței Bensu Soral au început deja să distribuie mesaje de susținere în mediul online și sunt bucuroși că tânăra vedetă revine pe marile ecrane.

Are peste 4 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde a publicat până acum peste 400 de fotografii și filmulețe. Primele imagini cu actrița Bensu Soral din nou său film au apărut deja pe rețelele sociale. Într-o întâknire recente cu presa de la începutul lunii aprilie, Bensu Soral a reușit să atragă atenția cu privirea sa. Aceasta a apărut roșie pe față și a ales să nu răspundă întrebărilor adresate. Nu a mai pășit pe platourile de filmare de ceva vreme. Serialele în care s-a implicat nu au atins succesul așteptat. Aceasta a revenit din vacanța în Franța alături de soțul Hakan Baș. Potrivit surselor jurnalistice locale, actrița a apărut și în Nișantași, Turcia.

Fața roșie a actriței Bensu Soral a atras atenția jurnaliștilor. Ce s-a întâmplat cu vedeta

Bensu Soral a ales să rămână discretă și să menționeze faptul că se grăbește și că nu poate răspunde întrebărilor. Din pozele publicate pe siteurile locale, actrița a apărut cu fața roșie. Aceasta ajucat alături de Akin Akinozu în serialul Tuzak, însă așteptările nu au fost întrecute. Aceeași situație similară a avut loc cu proiectul Gecenin Ucunda (At the end of the Night), avându-i pe Neslihan Atagül și Kadir Doğulu în rolurile principale.

Parteneriatul dintre Akin Akinozu și Bensu Soral a avut o durată scurtă de viață, însă un impact puternic asupra fanilor de pretutindeni. Cei doi au jucat rolurile principale în serialul Tuzak ( Trap). Printre actorii care au făcut parte din distribuție se numără Talat Bulut și Riza Kocaoglu. Cu toate acestea, producția nu a primit atenția cuvenită. Episodul 13 a fost ultimul din această producție.

Parteneriatul dintre Akin Akinozu și Bensu Soral va rămâne amintit pentru o lungă perioadă de timp. Actorii au apărut pe coperta unei reviste celebre din Turcia.

“Amândoi actorii sunt invitații noștri și au succes în toată lumea. Amândoi și-au arătat talentul în proiecte importante.”, s-a scris despre ei.

În articolul

Bensu Soral din Bariere Invizibile revine pe micile ecrane într-un nou proiect profesional. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Sfaturi pentru credincioșii care țin aprinse lumânări de Înviere. O simplă greșeală poate avea consecințe grave
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x