Berat Yenilmez, actorul din “Vis de iubire”, în rolul lui Nihat Aydin

Publicat pe 27.08.2020 la 10:13 Actualizat pe 27.08.2020 la 10:17

Beret Yenilmez s-a născut pe data de 5 octombrie 1960, în Sakarya, Turcia. Este un actor profesionist de teatru, cinema și seriale TV.

Despre actor

Beret Yenilmez s-a născut pe data de 5 octombrie 1960, în Sakarya, Turcia. Este un actor profesionist de teatru, cinema și seriale TV. Interesul timpuriu pentru lumea actoriei l-a făcut pe Beret să știe încă de la o vârstă fragedă ce vrea să facă în viață. Motiv pentru care a absolvit Departamentul de Teatru al Universității „Charles Sturt”, Australia și a studiat în paralel și actoria la „Centrul de Artă Gej Mundat”.

Actorul a debutat pe micile ecrane în anul 1993, când a jucat un rol în serialul „Super Baba”. Iar din 1993 până în prezent acesta a continuat să fie distribuit în zeci de producții turcești. În anul 2018 a acceptat să joace în serialul „Vis de iubire”, alături de costarurile Demet Ozdemir și Can Yaman. În prezent joacă în serialul „Homemade”, care din păcate a trebui să se mute cu platourile de filmare chiar la ei acasă din cauza epidemiei de Covid-19.

Alte producții în care a jucat Berat: „Ev Yapimi”, „Seksenler”, „Ramazan Guzeldir”, „Hayat Kavgam”, „Ruhlar”, „Sus” etc.

Despre serialul „Vis de iubire”

Sanem și Can sunt două caractere diferite, cu experiențe de viață total opuse. Ei se întâlnesc în Istanbul. Sanem a părăsit liniștitul oraș natal, aflat la malul mării, pentru că își dorea o altă viață. Voia să trăiască pe pielea ei viața în marele oraș. Așa ajunge să lucreze într-o corporație. Can este tipul aventuros, care călătorește în lumea-ntreagă, căruia îi place viața și este conștient de propria valoare. Fotograf apreciat, Can este un spirit liber și nu îi place să fie legat de un birou. Între cei doi se leagă o poveste de dragoste cu peripeții.

Urmărește “Vis de iubire” miercuri și joi, de la 20.00, iar în reluare sâmbătă și duminică de la ora 16.00, la Happy Channel!

Citește și: Sevcan Yasar, frumoasa actriță din rolul lui Aylin din serialul “Vis de iubire” Anil Celik, în rolul carismaticului CeyCey din “Vis de iubire”, este și producător de film

În articolul

Berat Yenilmez, actorul din “Vis de iubire”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • ieri la 15:12
6 seriale turcești pe care nicio femeie nu trebuie să le rateze
Happy People • ieri la 13:09
Iubita lui Fernando Carrillo, radiantă în ultimul trimestru de sarcină. Cum s-a fotografiat
Happy People • ieri la 13:09
Christian Chávez s-ar putea să nu participe la concertul RBD. Actorul este implicat într-un proces cu fostul lui partener
Happy People • pe 26.11 la 13:48
Nunta dintre Ninel Conde și iubitul ei Larry Ramos va fi transmisă în direct de un post de televiziune
Happy People • pe 26.11 la 12:27
Dorian Popa va transmite live, pe a1.ro, timp de 5 ore, din culisele galei-maraton Ajut eu!
Happy People • pe 26.11 la 12:18
Ana Martín e una dintre cele mai iubite vedete din telenovele. Cum arată acum "mama lui Rubi", la 74 de ani