Bergüzar Korel a ieșit la plimbare cu fiul mijlociu. Ce mesaj emoționant i-a dedicat vedeta

Publicat pe 14.04.2024 la 14:30 Actualizat pe 14.04.2024 la 11:14

Bergüzar Korel își surprinde fanii încă o dată cu fotografii emoționante. De data aceasta actrița a ieșit la plimbare cu fiul mijlociu. I-a dedicat acestuia un mesaj emoționant.

actrița poartă părul desprins

Bergüzar Korel a publicat mai multe imagini dintr-o plimbare emoționantă alături de fiul mijlociu

Profimedia Images

Protagonista din 1001 de nopți este recunoscută pentru discreția sa atunci când vine vorba despre viața personală. Nu a ținut să le arate chipurile celor trei copii, însă de fiecare dată este atentă să amintească de zilele lor de naștere, dar și de momentele speciale pe care le trăiesc împreună. Așa s-a întâmplat și de această dată.

Bergüzar Korel a ieșit la plimbare cu fiul mijlociu

Are o căsnicie fericită cu actorul Halit Ergenç după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale celebrului serial. La momentul acela, protagonistul era într-o altă relație și urma să devină tătic pentru prima oară. Totul a fost ruinat atunci când și-a dat seama că sentimentele sale pentru Bergüzar Korel sunt cât se poate de reale. În prezent cei doi actorii se bucură de o viață frumoasă împreună, au trei copii și locuiesc la Londra. Nu au uitat de țara natală, acolo unde își defășoară în continuare proiectele profesionale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ca de fiecare dată, Bergüzar Korel a ales să împărtășească cu fanii din mediul online o mică parte din viața sa. A petrecut o zi alături de fiul Han și a ținut să-i lase acestuia un mesaj emoționant pe pagina personală de Instagram. Are peste 2 milioane de prieteni virtuali și se bucură de succes pe plan profesional. De fiecare dată când are ocazia dovedește faptul că celebritatea nu este scopul său în viață și că micile momente de fericire sunt cele care îi bucură sufletul. Astfel, avem și dovada în momentul pe care și l-a notat pentru a rămâne amintire pentru totdeauna.

“Astăzi am ieșit la plimbare cu fiul mijlociuu. Ne-am plimbat și am vorbit. La un moment dat am vrut să fac o poză cu el, dar n-a vrut. Atunci am părul foarte răsfățată și am spus că-mi pare rău. Ce mișcare ridicolă! De obicei acord o foarte mare importanță lucrurilor de genul acesta, dar acum mi-a ieșit rapid pe gură. Mi-a spus că vrea să facem o poză apoi i-am spus că nu trebuie să facă nimic din ce dorește dacă altcineva se supără. Apoi m-a întrebat dacă sunt fericită, întrebare pe care o aud foarte des. I-am zis că sunt mereu fericită, că am fost tristă pe moment, dar mi-a trecut.

Apoi m-am gândit, suntem o întreagă generație care a crescut cu sentimentul vinovăției. Este fix asa. Salutări celor născuți în ’90 care au încercat mereu să-și facă familiile fericite și s-au învinovățit pentru totul. Sunt și eu pe acolo. Ar trebui să plâng după anii ăia?”, a scris vedeta.

Bergüzar Korel interpetează o jurnalistă celebră în cea mai nouă producție turcească

Un nou trailer a apărut în mediul online și faimoasa Bergüzar Korel se află în prim-plan. Drama va avea premiera pe una dintre platformele de streaming în data de 23 februarie. Povestea o aduce în fața telespectatorilor pe Neslihan Turan, reporter ambițios și idealist care și-a construit întreaga reputație în jurul adevărului și onestității. Se găsește într-o balanță dificilă, aceea a planurilor profesionale și a rolului de mămică. Fanii sunt încântați pentru ceea ce va urma.

În articolul

Bergüzar Korel a ieșit la plimbare cu fiul mijlociu. Ce mesaj emoționant i-a dedicat vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x