Bergüzar Korel a publicat o imagine rară cu soțul Halit Ergenç și mezina Leyla. În ce ipostaze i-a surprins pe cei doi

Publicat pe 16.08.2024 la 13:30 Actualizat pe 16.08.2024 la 07:54

Bergüzar Korel a postat o imagine rară cu soțul său și fiica lor cea mică, Leyla. În ce ipostază emoționantă i-a surprins.

Bergüzar Korel și Halit Ergenç au trei copii. Ultima sarcină a actriție a fost de gemeni, pe care i-a adus pe lume în 2021.

Recent, cu ocazia Zilei Tatălui în Turcia, vedeta a postat mai multe imagini cu micuții.

Bergüzar Korel a publicat o imagine rară cu soțul Halit Ergenç și mezina Leyla. În ce ipostaze i-a surprins pe cei doi

Bergüzar Korel, care are trei copii cu Halit Ergenç, a atras atenția cu ultima sa postare în care apare soțul său cu mezina familiei, Leyla.

În 2009, celebra actriță Bergüzar Korel, care s-a căsătorit în august cu colega sa Halit Ergenç, a trăit pentru prima dată emoțiile maternității când l-a adus pe lume pe fiul Ali în 2010.

În martie 2020, actrița, care i-a întâmpinat pe Han în martie 2020 și pe fiica sa Leyla în 2021, și-a reluat locul pe agendă cu postările sale despre evoluția sarcinii și nu numai.

Citește și: Cum arată Bergüzar Korel după ce slăbit 20 de kilograme. Actriță e într-o formă fizică de invidiat

Celebra actriță, care folosește în mod activ social media, a făcut recent o postare specială pentru Ziua Tatălui. Bergüzar Korel și-a inclus soțul și fiica Leyla în postarea sa.

Postarea, care a fost publicată și de multe reviste și pagini de fani, a primit mii de comentarii și aprecieri. Utilizatorii care au văzut-o pe Leyla nu și-au putut ascunde uimirea spunând "Cât de mare a crescut".

Bergüzar Gökçe Korel Ergenç este o actriță de origine turcă și fotomodel. Este cunoscută pentru rolurile sale principale din serialul ,,1001 de nopți" (Binbir Gece) și ,,Patria mea ești tu!" interpretând rolul principal al infirmierei Azize.

Actrița a câștigat două premii importante în cariera sa pentru cea mai bună actriță în rol principal printre care Premiile Fluturele de Aur (Altın Kelebek Ödülleri) 2006 pentru rolul său din ,,1001 de Nopți (Binbir Gece)" și în 2013 pentru rolul din serialul Karadayı.

De cealaltă parte, Halit Ergenç este fiul lui Sait Ergenç, actor din epoca Yeşilçam. Starul a venit pe lume pe data de 30 aprilie 1970, în Istanbul. A terminat studiile secundare la liceul Beşiktaş Atatürk, în 1989 și a intrat la Universitatea Tehnică din Istanbul pentru a studia Ingineria Marină.

Citește și: Apariție rară a lui Halit Ergenç din ”1001 de nopți” și ”Suleyman”. Ce a dezvăluit despre soția sa, Bergüzar Korel

A plecat după un an pentru a studia opera la Mimar Sinan University și s-a finanțat el însuși, lucrând ca operator de calculator și de marketing. A lucrat pentru scurt timp ca backing vocalist și dansator pentru Ajda Pekkan și Leman Sam.

Mama lui Halit Ergenç este de origine albaneză. El este căsătorit cu actrița Bergüzar Korel, cu care are un fiu pe nume Ali.

El a declarat că îi place Zeki Demirkubuz, ca model de stil și Ferzan Özpetek ca model de emoție, dar preferă să lucreze mai cu seamă cu Reha Erdem și Çağan Irmak, pe care el îi descrie ca fiind cei mai tineri și talentați regizori.

În articolul

Bergüzar Korel a publicat o imagine rară cu soțul Halit Ergenç și mezina Leyla. În ce ipostaze i-a surprins pe cei doi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2024. Taurii au parte de oportunități de avansare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O bătrână din Bacău a pus pe jar poliţia, după ce a sunat la 112 ţipând disperată. Agenţii au avut o surpriză când au ajuns
a1.ro
Cum arăta Andreea Perețeanu de la Asia Express, sezonul 7, în 2012. Ce nou proiect a început sora lui Carmen Negoiță
HelloTaste.ro
Galette cu pere și migdale. Un desert de toamnă simplu și gustos
Catine
Locuri din casă pe care e posibil să uiți să le cureți. Sunt mulți oameni care fac același lucru, nu te îngrijora
useit.ro
Misterul din apropierea Titanicului a fost rezolvat. Ce au găsit experții lângă celebra epavă
as.ro
Prima reacţie a femeii care l-a adus în pragul disperării pe Gigi Becali, după ce a fost prinsă băută la volan
MediCOOL
Metode de combatere a bufeurile nocturne. Ce măsuri poți lua pentru a le preveni
Spynews
Lora și Ionuț Ghenu se căsătoresc religios. Primele imagini cu cei doi mireasă și mire. Momente emoționante de la biserică / GALERIE FOTO
DeParinti
Ce sunt „fructele de sticlă” și de ce pot fi periculoase pentru copii
MediCOOL
Cum alegi cele mai bune suplimente cu Omega 3. Ce să verifici pe etichetă
HelloTaste
Tapenade. Rețetă de pastă din măsline cu capere
x