Bergüzar Korel are propria afacere cu haine pentru copii. Ce mesaj a transmis vedeta din "1001 de nopți" femeilor din toată lumea

Publicat pe 25.01.2024 la 22:00 Actualizat pe 25.01.2024 la 10:26

Bergüzar Korel și-a deschis propria afacere cu haine pentru copii. Vedeta a publicat primul mesaj de acest gen în mediul online și le-a transmis mămicilor un mesaj important.

Bergüzar Korel poartă o rochie verde fără mâneci și are părul prins într-o coadă de cal

Bergüzar Korel are propria afacere cu haine pentru copii

Happy Channel

Faimoasa actriță Bergüzar Korel din “1001 de nopți” locuiește în Londra însă recent și-a anunțat fanii din mediul online că revine în Turcia pentru un nou proiect profesional. De asemenea, și-a deschis propria afacere cu haine pentru copii.

Bergüzar Korel are propria afacere cu haine pentru copii

S-a căsătorit cu partenerul său de platou de la acea vreme Halit Ergenç și împreună au trei copii. Au decis să își mute reședința în Anglia pentru a-și susține copiii în carierele lor, însă nu au uitat de țara natală și de proiectele profesionale care îi aduc întotdeauna mai alături de fani. Ali, Han și Leyla sunt acum persoanele care le-au întregit familia și de fiecare dată actrița postează fotografii emoționante cu cei trei în mediul online.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate acestea, nu ține niciodată să le arate chipul. Recent, și-a anunțat prietenii virtuali că și-a deschis o afacere cu haine pentru copii.

“Atunci când mi-am îmbrăcat copiii, mereu am căutat produse din materiale naturale, sustenabile, prin care să poată respira. Am căutat să construiesc un brand pe care știam că toți copiii, ca și ai mei, se pot baza. În timp ce puneam bazele brandului m-am gândit cum să introduc produsele mele cu sensibilitate într-un viitor al copiilor.

Citește și: Bergüzar Korel revine pe micile ecrane după o lungă pauză. Vedeta din “1001 de nopți” este mămica a trei copii

Inițial am vrut să încep cu desene, dar n-am știut cum să arăt ceea ce aveam în minte. Aveam o singură dorință de la produsele noastre. Să nu mai arătăm fețele copiilor în timp ce prezentăm hainele. Inteligența artificială mi-a venit în minte. Toate pozele pe care le vedeți acum de la Petit Coral au fost realizat cu inteligența artificială și încă dorim să o găsim pe cea perfectă. Aș vrea să mulțumesc familiei mele.

Abia aștept să împărtășesc cu voi un design unic care va putea fi transmis din generație în generație.”, a scris Bergüzar Korel pe pagina personală de Instagram. Are peste 2 milioane de fani în mediul online, acolo unde până în prezent a publicat o mie de fotografii și filmulețe.

“Așa ne-am petrecut noi vacanța. Telefoane, întâlniri, muncă, căldură, muște. Și da, mă întorc în Istanbul.”, a scris actrița într-o imagine postată la categoria instastory.

Bergüzar Korel se întoarce pe platourile de filmare după o lungă perioadă de absență

De cealaltă parte, toată lumea cunoaște deja faptul că actrița din “1001 de nopți” va reveni pe platourile de filmare într-o nouă producție. Este vorba despre filmul “On seconds”, acolo unde va interpreta personajul “Zeynep”. Născută pe 27 august 1982 în Istanbul, s-a căsătorit cu Halit Ergenç încă din 2009.

Citește și: Alina Boz, apariție imperială la miezul nopții într-o rochie cu decolteu, înțesată cu pietre prețioase. Actrița din "Furtună de pe Bosfor" strălucește în ținuta specială

În 2007 a primit premiul pentru “Cea mai bună actriță” în cadrul Golden Butterfly Awards, la fel și în 2013. A devenit cunoscută în lumea întreagă cu rolul de protagonistă din “1001 de nopți”. Cu toate că este cunoscută pentru faptul că nu-și expune copiii în mediul online, Bergüzar Korel a publicat o imagine cu fiul cel mare, Ali. Aceasta a lăsat la vedere doar umbra tânărului.

“Pentru cei care au întrebat dacă Ali a crescut”, a scris actrița în dreptul imaginii. Cei mai mulți și-au putut da seama de chipurile celor trei.

În articolul

Bergüzar Korel are propria afacere cu haine pentru copii. Ce mesaj a transmis vedeta din "1001 de nopți" femeilor din toată lumea

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x