Bergüzar Korel din 1001 de nopți reacționează in mediul online in cazul unui subiect sensibil. Despre ce este vorba

Publicat pe 29.06.2023 la 15:02 Actualizat pe 29.06.2023 la 15:52

Bergüzar Korel este recunoscută pentru felul în care dezbate subiectele mai puțin pozitive în mediul online. Recent, vedeta a reacționat în fața unor știri apărute în Turcia. Despre ce este vorba.

Bergüzar Korel poartă o rochie verde fără mâneci

Bergüzar Korel din 1001 de nopți reacționează in mediul online in cazul unui subiect sensibil

Happy Channel

Bergüzar Korel a reacționat instant în fața unei știri recente din Turcia. Se pare că a fost descoperit un bărbat care asalta sexual minori în districtul Siverek. Imaginile care urmau să fie difuzate au fost interzise. Actrița nu a putut să lase momentul să treacă.

Bergüzar Korel din 1001 de nopti reacționează în mediul online în cazul unui subiect sensibil

Polițiștii din Siverek l-au reținut deja pe suspectul care a abuzat sexual minori. În vederea tuturor știrilor apărute în mediul online, Bergüzar Korel a fost cea care a reacționat pe pagina personală de Instagram cu o postare publică.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Nu am urmărit imaginile. Nu-mi imaginez cum le-aș putea distribui. De ce este încă distribuit în ciuda drepturilor copilului, al viitorului său, în ciuda faptului că experții au punctat că astfel de imagini pot întărâta pedofilii? Suntem cu toții conștienți de puterea pe care o are media, dar faptul că acel criminal a fost arestat și reținut în aceeși zi este ignorat, creând impresia că a fost arestat după derularea știrilor. Aceste publicații fac rău copilului și familiei lui. Vă Rog!”, a scris actrița într-un mesaj public.

Citește și: Istoricul relațiilor lui Halit Ergenç din 1001 de nopți. Află cum a început povestea de iubire cu Bergüzar Korel

Bergüzar Korel și Halit Ergenç s-au căsătorit în 2009 și sunt în prezent părinții a trei copii. Frumoasa actriță folosește constant rețelele sociale și este în același timp foarte conștientă de ceea ce dorește să împărtășească cu fanii din mediul online și ceea ce dorește să rămână personal. Micuțul Han a venit pe lume în 2020, iar Leyla în 2021, însă relația îndrăgostiților a continuat mai fericită ca oricând. Aceasta i-a dedicat un mesaj special soțului său cu ocazia zilei tatălui.

“Mereu ne-ai cărat copiii pe umeri, i-ai transformat în bijuterii. Toți sunt atât de norocoși, eu sunt foarte norocoasă, noi suntem norocoși. La revedere, tată.”, a scris aceasta. Astfel, Bergüzar Korel a împărtășit pentru prima oară fotografii cu micuța Leyla.

Bergüzar Korel vorbește despre ziua în care a fost cerută în căsătorie

Bergüzar Korel și Halit Ergenc au devenit părinți pentru prima oară în 2010, cel de-al doilea fiu al lor s-a născut în 2020, iar fiica Leyla în 2021. Familia trăiește acum în Londra printr-o idee destul de simplă. Actorii doresc tot ce este mai bun pentru copiii lor. Vedeta a distribuit recent o fotografie în care apare alături de partenerul său realizată în 2009. A povestit jurnaliștilor cum a fost cerută în căsătorie.

Citește și: Cine este Bergüzar Korel, faimoasa actriță din drama “1001 de nopți”. Povestea de viață a uneia dintre cele mai iubite vedete

“22.05.2009…Suntem la nunta lui Sanem Oztanik. M-a cerut acum 15 zile și l-am chemat și pe Necati Kutlu pentru prima oară pe insulă, în mijlocul mării.”, a scris vedeta. De asemenea, la începutul anului, când au avut loc cutremurele în Turcia, vedeta le-a fost alături celor afectați. A postat atunci mai multe mesaje pe internet și s-a lăsat văzută într-o altfel de ipostază.

“Totul este doar începutul. La finalul primei săptămâni nu avem opțiunea să spunem că am obosit. Drumul din față este foarte lung, înțeleg ideea de a purta mască , de a o pune și copiilor, suntem în mijlocul apocalipsei. Nu este cazul să ne temem din cauza fragilei noastre psihologii.”, a spus vedeta.

În articolul

Bergüzar Korel din 1001 de nopți reacționează in mediul online in cazul unui subiect sensibil. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x