Bergüzar Korel din “1001 de nopți” revine în mediul online cu fotografii din Anglia. Vedeta a îmbrăcat un palton alb și adidași

Publicat pe 10.01.2023 la 11:35 Actualizat pe 10.01.2023 la 12:42

Bergüzar Korel din “1001 de nopți” revine în mediul online cu fotografii din Anglia. Vedeta a îmbrăcat un palton alb și adidași.

Berguzar Korel poartă o rochie verde fără mâneci și are părul prins în coadă de cal

Berguzar Korel din “1001 de nopți” revine în mediul online cu fotografii din Anglia

Happy Channel

Bergüzar Korel este mămica a trei copii și soția actorului Halit Ergenc. Protagonista serialului “1001 de nopți” reușește și astăzi să-și impresioneze fanii cu aparițiile sale fără cusur. Ali, Han și Leyla sunt micuții care i-au împlinit viața și au transformat-o într-o altă persoană de când a îmbrățișat cel mai drag rol din viața sa.

Bergüzar Korel din “1001 de nopți” revine în mediul online cu fotografii din Anglia

Bergüzar Korel și Halit Ergenc s-au căsătorit în 2009 după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale seriei “1001 de nopți”. Ulterior, cei doi au mai jucat și în alte proiecte împreună iar viața de familie i-a adus împreună în fața fanilor. Cu peste 2 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, aceasta a continuat să posteze fotografii și filmulețe, atât din viața personală cât și din cea profesională.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Recent s-a lăsat surprinsă pe străzile din Anglia îmbrăcată într-un palton alb și cu adidași. Geanta neagră și zâmbetul i-au completat ținuta și astfel mii de aprecieri au fost lăsate de internauți. Bergüzar Korel a mărturisit în repetare rânduri că își trăiește viața de familie între Regatul Unit și Turcia.

“Când mă gândesc cu un an în urmă cât de dificil era tot, acum văd că zilele nu sunt niciodată la fel. Fiecare zi vine cu câte o surpriză, niciodată la fel.”, a declarat vedeta din “1001 de nopți”. Deși multe cupluri care se îndrăgostesc pe platourile de filmare nu susțin o relație de lungă durată, se pare că altfel a fost exemplul faimoasei Bergüzar Korel și al actorului Halit Ergenc. Cu toate că în momentul în care s-au îndrăgostit acesta era căsătorit, iar diferența de vârstă dintre cei doi i-a uimit pe toți la început, în cele din urmă nimic nu i-a mai ținut să-și arate iubirea în văzul lumii.

După o călătorie la Paris, Halit Ergenc și-a părăsit soția cu care a fost căsătorit doar un an. Se pare că Gizem Soysaldi a decis la acel moment să renunțe la copilul care urma să vină pe lume. La scurt timp după finalizarea seriei “1001 de nopți”, cei doi s-au căsătorit și au uimit o lume întreagă în 2009.

Berguzar Korel și Halit Ergenc din “1001 de nopți” nu renunță la întâlnirile romantice

Nu este pentru prima oară când Bergüzar Korel distribuie în mediul online fotografii romantice alături de partenerul de viață. Cu toate că este discretă în ceea ce privește viața copiilor săi, ultimele sale apariții au demonstrat că iubirea sa față de partener rămâne la fel.

Este binecunoscut faptul că cei doi dețin o casă de vacanță în Londra, acolo unde au susținut împreună că petrec în fiecare an 6 luni din timp. Pe pagina personală de instagram reușește întotdeauna să rămână la fel de autentică. Cea mai recentă dintre fotografii o arată împreună cu Halit Ergenç în cadrul unei întâlniri romantice alături de soțul său. Cu părul lung, drept și breton, așa apare Bergüzar Korel în fața fanilor de pretutindeni. Nu se sfiește niciodată să își arate dragostea pentru familia sa.

În articolul

Bergüzar Korel din “1001 de nopți” revine în mediul online cu fotografii din Anglia. Vedeta a îmbrăcat un palton alb și adidași

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de viaţă a milionarului român
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x