Bergüzar Korel rămâne o femeie simplă în ciuda succesului. Cum alege actrița să călătorească alături de familie

Publicat pe 09.09.2022 la 13:00 Actualizat pe 09.09.2022 la 06:47

Bergüzar Korel rămâne o femeie simplă în ciuda succesului. Cum alege actrița să călătorească alături de familie. Aceasta s-a lăsat fotografiată și a postat imediat o serie de imagini în mediul online.

Bergüzar Korel poartă o rochie cu buline, are părul aranjat pe spate și stă alături de Halit Ergenç

Bergüzar Korel din “1001 de nopți”

Happy Channel

Bergüzar Korel se numără printre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia. Cu toate că o bună perioadă de timp a lipsit de pe micile ecrane, vedeta continuă să fie apreciată de fani și în mediul online, acolo unde obișnuiește să posteze fotografii și filmulețe din diferite ipostaze ale vieții.

De curând, protagonista din “1001 de nopți” le-a arătat tuturor modalitatea prin care călătorește în ciuda succesului pe care l-a dobândit de-a lungul timpului.

Berguzar Korel din “1001 de nopți” rămâne o femeie simplă în ciuda succesului

Bergüzar Korel și-a anunțat fanii că se întoarce pe micile ecrane și a făcut acest lucru prin intermediul contului personal de Instagram, acolo unde de cele mai multe ori postează fotografii sau filmulețe. De data aceasta însă, vedeta a demonstrat că este în continuare o persoană simplă în ciuda succesului. Fotografiată într-un tren, cu un zâmbet larg pe față și îmbrăcată în haine lejere, așa a apărut Bergüzar Korel în mediul online. Se poate observa cu ușurință faptul că actrița a fost însoțită de către copii, asta pentru că pe masă sunt adunate mai multe obiecte ce aparțin unor copii.

Cu toate că este mămică a trei copii, Bergüzar Korel nu-și uită niciodată latura sa feminină. Aceasta le arată deseori fanilor momentele de liniște pe care le petrecere în saloanele de înfrumusețare. De asemenea, puținele clipe trăite în liniște alături de partener o ajută să se relaxeze.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Giovanna Antonelli, într-un costum roșu transparent care îi lasă la vedere trupul. Cum arată vedeta din “Clona” la 46 de ani

“Nu cred că dezordinea de pe masă face partea din lumea Instagramului.”, a scris Bergüzar Korel pe internet în dreptul unei serii de trei fotografii. Cu peste două milioane de fani pe contul de socializare, protagonista din “Dragostea plutește în aer” a primit peste 90 de mii de aprecieri și zeci de comentarii din partea fanilor.

“Draga mea”, “Trăiești în pace”, “Cea mai frumoasă, întotdeauna”, “Mereu ai o frumusețe naturală”, au scris internauții.

Bergüzar Korel și Halit Ergenç din “1001 de nopți” își continuă viața din Londra

Cu toate că locuiesc în Turcia, Bergüzar Korel și Halit Ergenç din “1001 de nopți” revin de fiecare dată cu bucurie în Londra, acolo unde dețin o casă. După ce fanii au ascultat zvonurile cum că cei doi s-ar muta în Marea Britanie, iată că acestea s-au arătat a fi false. În cele din urmă, s-a dovedit că îndrăgostiții și-au rezervat o vacanță prelungită.

De asemenea, chiar la momentul actual cei doi se află încă pe străzile Londrei, acolo unde petrec clipe de neuitat alături de micuți. În timpul unei dintre călătorii, Bergüzar Korel și Halit Ergenç s-au plimbat cu autobuzul și au avut parte de o întâlnire romantică. Pe scurt, și-au schimbat pentru o scurtă perioadă de timp programul încărcat. De asemenea, cei doi și-au renovat casa din Londra, acolo unde locuiesc pe timpul vacanței.

Citește și: Can Yaman a revenit în forță pe rețelele de socializare cu imagini din sala de sport. Cum s-a lăsat fotografiat actorul

A devenit mămică pentru a treia oară, însă Bergüzar Korel nu a dezvăluit niciodată chipul micuților săi. Într-una dintre postării, unul dintre băieței se poate observa mult mai clar, acesta fiind acoperit doar de o perdea transparentă. Actrița din “100 de nopți” este recunoscută pentru discreția sa.

În articolul

Bergüzar Korel rămâne o femeie simplă în ciuda succesului. Cum alege actrița să călătorească alături de familie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x