Bergüzar Korel revine la silueta de dinainte de naștere. Vedeta din “1001 de nopți” a postat o fotografie în care apare cu zâmbetul pe buze

Publicat pe 31.01.2024 la 16:15 Actualizat pe 31.01.2024 la 14:04

Bergüzar Korel revine la silueta de dinainte de naștere. Vedeta din “1001 de nopți” a postat o fotografie în care apare cu zâmbetul pe buze.

Bergüzar Korel poartă o rochie neagră fără mâneci și are părul desprins

Bergüzar Korel din “1001 de nopți”

Happy Channel

Bergüzar Korel a devenit cunoscută odată cu rolul său din celebrul serial turcesc “1001 de nopți”. Imediat după ce și-a cunoscut iubirea vieții în persoana lui Halit Ergenç, a devenit o femeie dispusă să-și construiască o familie mare și frumoasă. Ulterior a devenit mămică a trei copii și a renunțat la actorie. Acum își arată din nou silueta de viespe într-o postare pe internet.

Bergüzar Korel din “1001 de nopți” revine la silueta de dinainte de naștere

Bergüzar Korel și Halit Ergenç au devenit părinți pentru a treia oară în noiembrie 2021, după ce i-au întâmpinat pe băieții Ali și Han. În cel mai recent videoclip postat pe internet, vedeta de origine turcă încearcă să-și convingă fetița să-i spună mamă, însă fanii au observat imediat altceva. Atunci când protagonista din “1001 de nopți” a întrebat-o pe micuța de 11 luni dacă știe cine este ea, răspunsul a venit mai mult decât neașteptat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se pare că Leyla a ținut să-i pronunțe numele tatălui, iar în acel moment Bergüzar Korel a declarat că totul este doar o dramă. Aceasta a continuat pamfletul spunând că și-a ținut fiica în pântec timp de 9 luni, însă aceasta își dorește doar prezența tatălui. De când a lipsit de pe platourile de filmare pentru a se dedica exclusiv creșterii copiilor, actrița spune că lucrurile s-au schimbat considerabil. Bergüzar Korel a fost fotografiată recent în cadrul unui eveniment în Istanbul. Aceasta s-a declarat bucuroasă de a se afla din nou printre oamenii din presă.

Citește și: Carla Diaz, actrița care a jucat-o pe Khadija, fiica lui Jade din ”Clona”, apariție surprinzătoare pe rețelele de socializare. Cum arată machiajul sofisticat purtat de vedetă

“Am fost bucuroasă să vă văd. V-am dus dorul”, a declarat protagonista din “1001 de nopți”. Bergüzar Korel își petrece timpul între Anglia și Turcia, fiind jumătate de an în fiecare dintre locuințe. Deși este una dintre actrițele cu cel mai mare renume din Turcia, a decis să-și pună cariera într-un colț de umbră.

“Atunci când sunt două sarcini una după alta este inevitabil. A fost și pandemia, încep acum. Citesc totul foarte încet, în timp. Nu am altă alternativă decât să stau cu copiii, sunt încă foarte mici. Leyla va avea un an în curând.”, a declarat vedeta.

Bergüzar Korel din “1001 de nopți” vorbește despre cariera artistică

Bergüzar Korel mărturisește că viața de mămică a reușit să-i țină separată viața de artistă. De asemenea, actrița din “100 de nopți” a declarat că este mult mai dificil să crești fete decât băieți.

“Poți convinge băieții mult mai ușor, dar nu poți convinge fetele. Leyla încă se opune multor lucruri. Cu băieții e mai ușor. Se joacă cu mașinuțele, este o fetiță foarte activă dar avem de fiecare dată parte de distracții.”, a mărturisit vedeta. Aceasta a subliniat faptul că este conștientă de schimbările survenite de-a lungul celor patru ani de absență.

Citește și: Halit Ergenç din “1001 de nopți” își continuă cariera profesională. Unde va putea fi urmărit actorul

“Mi-a fost dor de slujba mea. Desigur, a trecut mult timp, așa cum am auzit multe lucruri s-au schimbat. Am încercat să fiu cât mai meticuloasă în aranjarea lucrurilor la întoarcere, atunci când aveam doar un copil. El a fost foarte înțelegător. A fost greu, dar mi-a fost dor de slujba nea,”, a declarat.

În articolul

Bergüzar Korel revine la silueta de dinainte de naștere. Vedeta din “1001 de nopți” a postat o fotografie în care apare cu zâmbetul pe buze

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x