Bergüzar Korel și Halit Ergenç din “1001 de nopți” și-au luat o vacanță prelungită. Cum decurge relația celor doi

Publicat pe 14.09.2022 la 20:00 Actualizat pe 13.09.2022 la 22:56

Bergüzar Korel și Halit Ergenç din “1001 de nopți” au devenit părinți pentru a treia oară și din acest această cauză și-au luat o vacanță prelungită. Cum decurge relația celor doi actori.

Halit Ergenç poartă o cămașă albă și pantaloni închiși la culoare

Halit Ergenç din “1001 de nopți”

Happy Channel

Bergüzar Korel și Halit Ergenç din “1001 de nopți” au devenit părinți pentru a treia oară acum ceva vreme. De atunci, îndrăgostiții nu au mai fost văzuți pe platourile de filmare, asta pentru că își dedică tot timpul creșterii copiilor.

Cei doi și-au luat o vacanță prelungită în Anglia, acolo unde se află împreună cu copiii. Fanii sunt îngrijorați și cred că actorii nu se vor mai întoarce în țara natală.

Bergüzar Korel și Halit Ergenç din “1001 de nopți” și-au luat o vacanță prelungită

Bergüzar Korel și Halit Ergenç din “1001 de nopți” au stat departe de platourile de filmare, asta după ce au devenit părinți pentru a treia oară. Cei doi se află la momentul actual în Anglia, alături de copii, iar fotografiile postate în mediul online fac deliciul telespectatorilor.

Deși nu se știe încă dacă actorii s-au stabilit în Londra sau doar se află într-o vacanță prelungită, fanii așteaptă cu nerăbdare vești din partea acestora. La momentul actual, niciunul dintre ei nu are vreun proiect în așteptare în Turcia, țara natală. Bergüzar Korel și Halit Ergenç au luat decizia de a reveni “acasă”, doar atunci când proiectele profesionale le vor perminte.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Managerul celor doi actori a declarat: “Nu este vorba acum despre mutarea în Anglia. Cei doi au plecat și s-au întors de acolo în decurs de cinci ani. În această perioadă doar și-au prelungit vacanța.” Bergüzar Korel va mai sta o perioadă departe de platourile de filmare, asta pentru că a devenit mămică pentru a treia oară.

În ceea ce-l privește pe Halit Ergenç, acesta nu a mai primit proiecte în ultima perioadă din pricina SARS-CoV-2. Actorul a stat departe de ecrane de mai bine de doi ani. Bergüzar Korel și Halit Ergenç au jucat în mai multe seriale turcești ca și cuplu, iar “1001 de nopți” este o producție care îi aduce în prim-plan pe cei doi.

Cum a luat naștere relația dintre Bergüzar Korel și Halit Ergenç din “1001 de nopți”

O dragoste care s-a transpus de pe platourile de filmare în realitate, așa poate fi denumită relația dintre Bergüzar Korel și Halit Ergenç din “1001 de nopți”. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare și au continuat să-și demonstreze unul altuia sentimentele pe care le poartă.

Cei doi au devenit părinți pentru a treia oară și se află la momentul actual într-o vacanță prelungită în Anglia, acolo unde cuplul obișnuiește să meargă deja de cinci ani. În 2006, Bergüzar Korel și Halit Ergenç au început să joace în serialul “1001 de nopți” care a avut premiera în multe alte țări din lume.

Halit Ergenç a devenit rapid cunoscut, asta după ce l-a interpretat pe “Onur”, bărbatul care nu se încrede în femei și care face tot posibilul să stea departe de orice relație. După ce petrece o noapte de dragoste cu „Sherazade”, viața bărbatului se schimbă în totalitate, iar lucrurile iau o întorsătură neașteptată.

În 2006, atunci când s-au cunoscut, atât Bergüzar Korel, cât și Halit Ergenç se aflau în relații amoroase diferite.

În articolul

Bergüzar Korel și Halit Ergenç din “1001 de nopți” și-au luat o vacanță prelungită. Cum decurge relația celor doi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a strâns în 10 luni
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x