Bergüzar Korel și Halit Ergenç întâmpină probleme în noua casă din Londra. Ce se întâmplă cu cei doi actori turci

Publicat pe 27.04.2024 la 20:50 Actualizat pe 27.04.2024 la 20:46

Bergüzar Korel și Halit Ergenç și-au schimbat reședința din Londra, însă întâmpină probleme cu noua locuință. Ce a declarat vedeta în fața jurnaliștilor.

actori stau unul lângă celălalt

Bergüzar Korel și Halit Ergenç întâmpină probleme în noua casă din Londra

Happy Channel

După o perioadă în care au locuit cu chirie în Londra, Bergüzar Korel și Halit Ergenç au decis să-și schimbe reședința. De data aceasta au ales un duplex de lux și actrița a punctat fiecare detaliu al acestei noi achiziții.

Bergüzar Korel și Halit Ergenç întâmpină probleme în noua casă din Londra

Cei doi actori sunt pregăiți să revină pe micile ecrane cu noi proiecte profesionale. Cu toate că locuiesc în Anglia, nu au renunța la țara natală și toate beneficiile pe care le au acolo. De asemenea, toată mobila pe care și-au comandat-o în noua locuință este creată în Turcia. Bergüzar Korel a specificat că a existat o singură problemă în toată această ecuație.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu a putut trece peste faptul că toaleta nu a putut fi modificată conform cerințelor pe care le-a dorit încă de la început. Încă de la început, vedeta a avut anumite doleanțe. De asemenea, a fost publicat un articol în presa locală unde era identificată cu exactitate problema.

Citește și: Bergüzar Korel și Halit Ergenç s-au mutat în Anglia. Vedeta din “1001 de nopți” profită de momentele romantice alături de soțul său

“Cuplul Bergüzar Korel-Halit Ergenç s-a stabilit în duplexul pe care l-au achiziționat în Londra. Înainte locuiau cu chirie. Korel a specificat în postările sale faptul că au ales mobila și materialele din Turcia. Cu toate acestea, au avut probleme cu toaleta. Nu au avut voie să aibă toalete realizate în Turcia. În oraș sunt interzis bideurile. Korel a scăpat de această problemă mulțumită unui brand din Turcia.”, s-a scris, arată mynet.com.

Actrița din 1001 de nopți și-a anunțat fanii din mediul online că fiul său Han și micuța Leyla s-au îmbolnăvit de scarlatină. Mesajul a venit la scurtă vreme după ce Bergüzar Korel a publicat mai multe imagini cu locuința în care s-a mutat alături de familie. De cele mai mlte ori, aceasta alege să nu le arate chipurile copiilor săi și să le păstreze identitatea secretă.

Copiii actorilor Bergüzar Korel și Halit Ergenç au scarlatină

După ce au continuat cu decorațiunile și finisajele în noua locuință, actorii Bergüzar Korel și Halit Ergenç au ținut să-și anunțe fanii că doi dintre cei trei copii s-au îmbolnăvit de scarlatină. Au fost prinși în febra epidemică, fapt care i-a făcut să rămână pe loc pentru o perioadă.

Citește și: Bergüzar Korel revine pe micile ecrane după o lungă pauză. Vedeta din “1001 de nopți” este mămica a trei copii

Actrița a oferit toate informațiile pe rețelele sociale, chiar dacă de cele mai multe ori nu distribuie nicio fotografiile cu micuții.

“Copiii sunt bine, febra le-a dispărut. Sentimentul că ar avea nisip pe corp continuă, dar senzația de mâncărime nu mai este atât de pregnantă.”, a scris vedeta. S-a arătat o iubitoare a șosetelor și a menționat că astfel de obiecte vestimentare se poartă și în familia regală.

“O noapte a fetelor în oraș pentru prima oară în cei doi ani de aventură în Londra. De asemenea, șosetele sunt o adevărată cultură. Sunt o femeie a șosetelor. Nu-mi pasă cine le poartă sau nu. Îmi plac. Asta este altceva. De exemplu, este o regulă în familia regală.”, a spus vedeta. Alături de partenerul său au devenit imaginea unui brand de lux și vor avea în conturi sume impresionante în periaoda imediat următoare.

În articolul

Bergüzar Korel și Halit Ergenç întâmpină probleme în noua casă din Londra. Ce se întâmplă cu cei doi actori turci

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x