Bergüzar Korel și-a sărbătorit ziua de naștere pe platourile de filmare. Vedeta din “1001 de nopți” a împlinit 41 de ani și astăzi este de nerecunoscut

Publicat pe 29.08.2023 la 12:42 Actualizat pe 29.08.2023 la 13:28

Bergüzar Korel a revenit în atenția publicului cu un nou look. Vedeta arată complet diferit la 41 de ani față de cum au văzut-o fanii în serialul "1001 de nopți".

Bergüzar Korel poartă o cămașă albă și un sacou negru

Bergüzar Korel și-a sărbătorit ziua de naștere pe platourile de filmare

Happy Channel

Fanii faimoasei Bergüzar Korel din 1001 de nopți i-au așteptat întoarcerea pe scenă cu multă vreme în urmă. În prezent filmează pentru o serie digitală ce va fi transmisă pe una dintre platformele de streaming. Totul trebuia filmat pe vremea când vedeta era însărcinată cu fiica sa. Serialul trebuia să se numească Kanlı Yayın (Bloody Broadcast). În prezent numele i-a fost schimbat în Düğüm (Knot).

Bergüzar Korel și-a sărbătorit ziua de naștere pe platourile de filmare

Producătorul serialului a ținut ca actrița principală să fie Bergüzar Korel. Astfel, pentru a-și îndeplini dorința, a fost nevoit să aștepte o bună perioadă de timp pentru ca vedeta să-și ocupe timpul cu creșterea fiicei sale. Acum protagonista din “1001 de nopți” a revenit pe platourile de filmare cu un nou look.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei care au îndrăgit-o în celebrul serial ce a fost difuzat și pe Happy Channel, astăzi nu o mai recunoscut. Are părul scurt și blond, însă trăsăturile feței i-au rămas aceleași. Serialul Düğüm are ca subiect principal discriminarea și se vrea a fi un thriller. 2024 este anul în care o vom putea vedea pe faimoasa actriță din Turcia din nou într-o producție de succes.

Citește și: Bergüzar Korel și Halit Ergenç s-au mutat în Anglia. Vedeta din “1001 de nopți” profită de momentele romantice alături de soțul său

“Neslihan Turhan a spus “Țineți mine, niciun criminal nu poate scăpa de privirile a milioane de oameni.” Sunt atât de entuziasmată pentru The Knot, primul thriller local din această serie.”, a scris vedeta pe pagina personală de Instagram. În mediul online are peste 2 milioane de prieteni virtuali și a publicat până în prezent pentru o mie de fotografii și filmulețe. Povestea noului serial care o aduce pe faimoasa Bergüzar Korel în rolul de protagonistă este următoarea: Neslihan Turhan devine favorita tuturor, fiind o jurnalistă cunoscută ce prezintă cazuri de dispariție și crimă. Lumea sa devine complet diferită atunci când află că fiul Can este acuzat de uciderea prietenei sale Leyla. Pentru a-și proteja fiul, Neslihan merge pe urmele criminalului riscând să-l pună pe Can în spatele gratiilor.

Bergüzar Korel a împlinit 41 de ani și a primit un mesaj emoționant din partea prietenei Esra Erol

Actrița din “1001 de nopți” a primit vizita specială a unei prietene bune chiar pe platourile de filmare. Cu ocazia zilei sale de naștere, Esra Erol a ținut să-i ofere o îmbrățișare și un mesaj emoționant, arată ntv.com.tr.

Citește și: Bergüzar Korel a publicat o nouă fotografie de cuplu alături de Halit Ergenç. Cum arată cei doi împreună

“Sunt cu draga mea Bergüzar. Iubesc totul la tine. La mulți ani cu pace și sănătate. În fiecare moment al vieții, prietenia ta mă salvează.”, a scris aceasta pentru sărbătorită. Recent, fanii s-au bucurat să o vadă pe îndrăgita Bergüzar Korel cu un nou look.

A declarat că iubește iarna cu o fotografie publicată în mediul online. Încălțată cu șosete de lână a scris că “uite, este normal să iubești vara”. Este recunoscută pentru faptul că nu ține să arate chipurile copiilor lor. Este mama a doi băieți și o fetiță. Născută pe 27 august 1982 în Istanbul, s-a căsătorit cu actorul Halit Ergenç încă din 2009. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului 1001 de nopți și de atunci formează un cuplu.

În articolul

Bergüzar Korel și-a sărbătorit ziua de naștere pe platourile de filmare. Vedeta din “1001 de nopți” a împlinit 41 de ani și astăzi este de nerecunoscut

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x