Beril Pozam din „Golden Boy – Dragoste rebelă” a îmbrăcat o rochie albastră cu spatele gol. Vedeta s-a lăsat fotografiată în iarbă cu picioarele goale

Publicat pe 21.03.2023 la 13:53 Actualizat pe 21.03.2023 la 14:24

Beril Pozam din „Golden Boy – Dragoste rebelă” a îmbrăcat o rochie albastră cu spatele gol. Vedeta s-a lăsat fotografiată în iarbă cu picioarele goale.

Beril Pozam poartă o rochie lungă cu mâneci lungi, stă pe un scaun cu mâinile pe picioare

Beril Pozam din „Golden Boy – Dragoste rebelă” a îmbrăcat o rochie albastră cu spatele gol

Happy Channel

Beril Pozam din Golden Boy – Dragoste rebelă uimește cu fiecare apariție din mediul online. Cu fiecare ocazie, aprecierile și comentariile fanilor nu întârzie să apară. Cea mai recentă fotografie postată o arată pe vedetă într-o rochie cu spatele gol.

Beril Pozam din Golden Boy – Dragoste rebelă a îmbrăcat o rochie albastră cu spatele gol

Printre actorii care fac parte din distribuție se numără Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ și alții, iar cu fiecare episod actorii aduc și în mediul online tot mai mulți prieteni virtuali. În ceea ce o privește pe îndrăgita Beril Pozam, aceasta a jucat pentru prima oară într-o producție în 2019 cu personajul “ Aunt Nazmiye” în Afili Ask. Ulterior au urmat Ada Masalı și Baba.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe lângă cariera sa, Beril Pozam încântă și cu fotografiile publicate pe internet. Are peste 1 milion de prieteni virtuali și peste 100 de imagini și filmulețe publicate până în prezent. Este o vedetă de succes din Turcia, dar nu ezită să se prezinte în ipostaze simple. A îmbrăcat o rochie albastră cu spatele gol și s-a lăsat fotografiată cu picioarele goale.

S-a născut pe 1 ianuarie 1995 în Istanbul. Actriță de cinema, seriale și teatru, are ochii negri, 1.70 cm înălțime, 57 de kg și este iubitoare de animale, așa cum se poate observa din postările sale. A studiat în cadrul Ahmet Şimsek College și Bilkent University, muzică și teatru. Deși în prezent este actriță, a studiat sociologie timp de un an în capitala Turciei. A mai lucrat ca tehnician de scenă, actriță, asistent și translator în mai multe teatre.

“Cariera mea începe probabil ca a oricăruia. Într-o zi am urcat pe scenă și am simțit emoții pe care nu le-am mai simțit niciodată. Am făcut asta și am zis că îmi doresc să fiu actriță pentru totdeauna. Nicio teamă nu m-ar fi făcut să dau înapoi.”, a dezvăluit vedeta.

Ce spune Beril Pozam despre parcursul său profesional

Deși a devenit cunoscută în lumea întreagă și joacă într-unul dintre cele mai iubite seriale din Turcia, Beril Pozam consideră că parcursul său profesional nu s-a finalizat.

“Sunt o persoană care acționează mai întâi cu mintea în viața de zi cu zi. Dacă mintea nu-mi funcționează în funcție de motivația pe care o am, pot să mă blochez. De aceea cititul, filmele, conversațiile cu oameni care au idei și sentimente în care am încredere mă ajută în metodele mele de a da tot ce am mai bun în carieră.”, a continuat Beril Pozam. De altfel, recunoaște că a rămas o persoană umilă, contrar succesului.

“Sunt aceeași care am fost întotdeauna. Unii oameni apreciază asta, alții nu. Încerc să nu deviez de la credințele mele. Ideea că sunt mulți care nu fac ceea ce le cere slujba lor îmi împinge nivelul de toleranță la maximum. Nu accept stupiditatea, și cine ar accepta-o până la urmă?”, a declarat ea. În viața de zi cu zi preferă să-și petreacă timpul alături de prieteni, așa cum se poate vedea pe pagina de Instagram.

În articolul

Beril Pozam din „Golden Boy – Dragoste rebelă” a îmbrăcat o rochie albastră cu spatele gol. Vedeta s-a lăsat fotografiată în iarbă cu picioarele goale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Prietenii lui Naomy cer ajutor disperat pentru repatrierea cântăreței! Cunoscuta blondă a murit ieri, la 47 de ani, în urma unui AVC / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x