Berk Oktay din Micuța rază de soare a publicat o fotografie alături de cel mai bun prieten. Despre cine este vorba

Publicat pe 12.01.2024 la 20:31 Actualizat pe 12.01.2024 la 10:04

Berk Oktay din Micuța rază de soare le-a arătat fanilor cum își petrece zilele atunci când nu se află pe platourile de filmare. Actorul apelează la cel mai bun prieten.

Berk Oktay poartă un palton negru

Berk Oktay surprinde cu o fotografie alături de cel mai bun prieten

Happy Channel

Berk Oktay trăiește în prezent o frumoasă perioadă atât pe plan personal cât și profesional. Cu toate acestea, la scurtă vreme dupăce s-a căsătorit pentru a doua oară, fosta sa soție l-a acuzat de infidelitate.

Berk Oktay a publicat o fotografie alături de cel mai bun prieten

În 2022 protagonistul din Micuța mea rază de soare s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, actrița Yıldız Çağrı Atiksoy. Cu toate acestea, nu a trăit o fericire fără impedimente, asta pentru că fosta soție Merve Şarapçıoğlu l-a acuzat de infidelitate chiar cu cea cu care în prezent formează o familie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Am fost subiectul violenței domestice și a înșelătoriei cu Berk. De asemenea, în timp ce era căsătorit, Berk era deja cu actuala lui soție în serialul Războinicul – Savaşçı. Când am realizat acest incident, am vrut să divorțez.”, a declarat aceasta, arată hurriyet.com.tr. Merve Şarapçıoğlu ar fi fost acuzată că a publicat imagini nepotrivite cu actorul în mediul online.

Citește și: Berk Oktay din Micuța rază de soare petrece timpul liber alături de soție. Ce ținute poartă actorul în vacanțe

“Nu aș fi vorbit dacă ziua procesului și a nunții lor nu ar fi coincis. Justiție poetică. Nu vreau să mai aud numele Berk vreodată.”, a spus aceasta. Cei doi s-au căsătorit în 2016, însă mai târziu au avut de înfruntat un proces. În cadrul nunții cu actrița Yıldız Çağrı Atiksoy au participat nume celebre. Cât despre Berk Oktay, acesta se bucură în prezent de viața de familie. Recent, le-a arătat tuturor o fotografie cu cel mai bun prieten, un patruped. Are peste 2 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe.

Cine este actrița Yıldız Çağrı Atiksoy care joacă în serialul Osman Întemeietorul - Kuruluş: Osman

Joacă rolul Malhun Hatun în serialul celebru și în viața reală este soția lui Berk Oktay. S-a alăturat proiectului în cel de-al 46-lea episod. Născută pe 1 aprilie 1986 în Izmir, a studiat teatru în Turcia timp de doi ani și apoi a continuat cu aprofundarea acestei arte. A mai primit clase de cinema și actorie în cadrul Plato Film.

Citește și: Berk Oktay a publicat o fotografie alături de colega de platou din “Micuța rază de soare”, Azra Aksu. Ce mesaj i-a lăsat actorul

A jucat în Trădarea - Oyle Bir Gecer Zaman ki în 2010, în Yedi Güzel Adam în 2014 și în Războinicul alături de actualul partener. Între 2019 și 2020 a jucat rolul Suna în Campionul – Şampiyon. A reușit să impresioneze recent cu noua sa apariție în mediul online. Și-a schimbat coafura, iar fanii au ținut să o laude.

“Căsătoria nu i-a priit, a devenit și mai frumoasă”, “Această femeie este reală?”, “Reușește să vrăjească pe toată lumea”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. În 2022, aceasta i-a transmis partenerului său un mesaj extrem de emoționant.

“Ei spun că fiecare suflet are o pereche. Perechea mea, ești mult mai mult decât aceste rânduri pe care le scriu aici, dar este obișnuit să scriem și aici de asemenea. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru existența ta în fiecare zi. Îți mulțumesc pentru că faci aceste sentimente și mai frumoasă. Ne-am construit o lume care miroase la fel în fiecare zi, lumea noastră. Îți mulțumesc pentru eforturi.”, au fost cuvintele actriței.

În articolul

Berk Oktay din Micuța rază de soare a publicat o fotografie alături de cel mai bun prieten. Despre cine este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x