Berk Oktay va deveni tătic pentru prima oară. Faimoasa Yıldız Çağrı Atiksoy este însărcinată

Publicat pe 16.02.2024 la 11:20 Actualizat pe 16.02.2024 la 10:10

Berk Oktay și-a luat fanii prin surprindere cu cel mai recent anunț. Actorul va deveni tătic pentru prima oară.

actor turc poartă o cămașă cu mâneci lungi

Berk Oktay va deveni tătic pentru prima oară

Happy Channel

Protagonistul din Micuța rază de soare va intra în curând la categoria cei mai îndrăgiți tătic din Turcia, asta pentru că soția sa, faimoasa actriță Yıldız Çağrı Atiksoy este însărcinată pentru prim oară. Cei doi sunt căsătoriți din 2022.

Berk Oktay din Micuța rază de soare va deveni tătic pentru prima oară

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare "Savaşçı", ulterior au devenit prieteni și într-un final și-au declarat sentimentele unul pentru celălalt. S-au căsătorit în septembrie 2022 și la finalul anului 2023 cei doi și-au anunțat fanii că vor deveni părinți pentru prima oară. Actrița este însărcinată în 2.5 luni. În luna decembrie a anului trecut, Berk Oktay a declarat următoarele:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Anul 2022 a fost foarte frumos pentru mine pentru că m-am căsătorit. Yıldız este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat în viață. Dorința mea pentru anul ce vine este următoarea: le doresc oamenilor conștiință și milă. Spun NU violenței împotriva femeilor și a oricăror ființe.”, a transmis actorul, arată ntv.com.tr.

Citește și: Berk Oktay și Yıldız Çağrı au aniversat un an de căsnicie cu o postare emoționantă în mediul online. Ce a lăsat scris actorul din Micuța rază de soare

De-a lungul timpului, Berk Oktay a fost văzut exprimându-și iubirea pentru partenera sa folosind cele mai romantice declarații posibile. Cu toate că a mai avut o căsnicie în trecut care a eșuat, se pare că de data aceasta actorul și-a găsit fericirea.

“Mulțumesc în fiecare zi pentru că ai intrat în viața mea, ziua în care ai devenit prietena mea. În fiecare secundă m-ai vindecat. Sper să-mi dau ultima suflare alături de tine.”, a scris actorul. Yıldız Çağrı Atiksoy a fost cea care a vorbit despre acest subiect în prezent.

“Da, vestea este adevărată. Sunt însărcinată în 2.5 luni. Sexul nu este cunoscut încă. Sarcina merge bine. Berk a fost foarte entuziasmat atunci când a aflat că va deveni tată. A fost prima oară când l-am văzut așa. Voiam asta de multă vreme. Suntem fericiți.”, a transmis vedeta. În ceea ce-l privește pe Berk Oktay din Micuța rază de soare, acesta se pare că nu a putut să-și stăpânească entuziasmul pentru o perioadă mai lungă de timp.

“Nu știu cum să explic acel sentiment, dar nu mi-am putut reveni timp de mai multe zile. Nu ne-am gândit la nume, vrem doar să fie sănătos. Așteptăm cu nerăbdare.”, a spus acesta, arată takvim.com.tr.

Berk Oktay a fost acuzat de fosta soție că este violent

La scurtă vreme după scandalul mediatic legat de divorț, Berk Oktay a fost acuzat de fosta soție că este violent. Ba mai mult, Merve Sarapçıoğlu a publicat în mediul online o imagine în care apare bandajată și plină de vânătăi. A fost actorul din Micuța rază de soare cel care a lămurit întreaga problemă.

Citește și: Berk Oktay din "Micuța rază de soare" a revenit in mediul online cu fotografii din Dubai. Două ținute diferite ale aceluiași actor

“Nu sunt violent. Pozele cu bandaje care circulă pe social media sunt de acum 6 -7 ani de când Merve a avut operație estetică. Este un proces de divorț continuu. Toată lumea face acuzații acum. Este o problemă care se poate rezolva doar cu avocați și prin temei legal.”, a scris actorul, arată gzt.com. Berk Oktay are peste 2 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe.

În articolul

Berk Oktay va deveni tătic pentru prima oară. Faimoasa Yıldız Çağrı Atiksoy este însărcinată

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x