Berkay Hardal urmează să revină pe micile ecrane după o lungă perioadă de absență. În ce proiect se va implica actorul turc

Publicat pe 23.04.2024 la 19:53 Actualizat pe 24.04.2024 la 09:14

Berkay Hardal este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. Actorul urmează să revină pe platourile de filmare în curând. De asemenea, va deveni tătic pentru prima oară.

actor fără tricou

Berkay Hardal urmează să revină pe micile ecrane după o lungă perioadă de absență

Instagram

Berkay Hardal s-a retras pentru o perioadă din lumina reflectoarelor și a decis să rămână alături de partenera sa și să se dedice exclusiv familiei. Urmează să devină tătic pentru prima oară și s-a căsătorit cu Dilan Telkok. Acesta a peferat să rămână mai retras recent.

Berkay Hardal urmează să revină pe micile ecrane după o lungă perioadă de absență

Atât Berkay Hardal cât și Dilan Telkok au devenit foarte activi în mediul online și au publicat multe fotografii și filmulețe despre viața lor personală. Urmează să devină părinți pentru prima oară și au interacționat cu internauții frecvent. Are peste 500 de mii de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea demonstrează că cei doi formează un cuplu perfect.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Berkay Hardal este un tânăr actor care este urmărit foarte des de fanii din toată lumea, iar absența proiectelor sale profesionale i-a întristat pe toți. Cel puțin, asta au lăsat cei mai mulți să se înțeleagă. Actorul a lăsat un mesaj în fața jurnaliștilor și le-a promis fanilor că urmează să revină în cadrul seriilor de succes.

A fost văzut într-un centru comercial din Istanbul și a oferit informații prețioase despre întoarcerea pe platourile de filmare. După ce a locuit o bună perioadă de timp în oraș, s-a stabilit în Koycegiz alături de soția sa. S-a reîntors în Istanbul și a declarat că urmează să citească mai multe scenarii. Acesta s-a arătat extrem de bucuros de posibila întoarcere.

“Așteptăm să se întâmple totul, așteptăm cu nerăbdare.”, a spus actorul. În urmă cu patru ani, Dilan Telkok și Berkay Hardal au devenit soț și soție. Ce au scris publicațiile din Turcia la momentul actual. Deși sunt activi pe conturile de instagram, s-au arătat la fel de bucuroși să împartă momente personale și pe Youtube.

Detalii despre Berkay Hardal, actorul îndrăgit al Turciei

A început să primească atenția mediei încă din anul 2017, atunci când a apărut în proiectul Instanbullu Gelin. Este originar din Mahisa Akhisar și absolvent al Trakya University. A avut prima experiență actoricească în Istanbullu Gelin, acolo unde a jucat alături de Ozcan Deniz și Asli Enver. Este cunoscut în acea producție ca Murat Boran.

Ultimul său proiect profesional a fost în 2019 și s-a nummit Kardeș Cocuklari. A avut atunci rolul Savaș Ekim, fiind un personaj principal.

Cu toate că proiectele sale profesionale nu au fost multe, acesta a încercat să ofere tot ce a avut mai bun ca actor în fiecare personaj pe care l-a interpretat. Comentariile fanilor din mediul online lasă să se înțeleagă faptul că Berkay Hardal este fără doar și poate un actor din tânăra generație care încearcă să duc până la capăt menirea care i-a fost lăsată.

“Familia Hardal vă urează vacanță fericită.”, a scris soția acestuia într-una dintre postări. Au urmat comentariile fanilor care s-au bucurat să-l vadă pe actor într-o astfel de ipostază.

“Cea mai frumoasă familie”, “Cât de frumoși sunteți”, “Cuplul favorit”, au fost cuvintele.

În articolul

Berkay Hardal urmează să revină pe micile ecrane după o lungă perioadă de absență. În ce proiect se va implica actorul turc

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x