Bige Önal, apariție rară în costum de baie. Cum a fost fotografiată actrița din ”Dragostea plutește în aer”

Publicat pe 26.06.2024 la 17:37 Actualizat pe 26.06.2024 la 17:55

Bige Önal s-a relaxat la plajă alături de mai mulți prieteni, iar imaginile au fost pe placul internauților.

Bige Önal s-a relaxat la plajă alături de mai mulți prieteni, iar imaginile au fost pe placul internauților.

Bige Önal este una dintre cele mai modeste și apreciate actrițe de origine turcă. Tânăra vedetă încântă cu postările sale, iar ultima nu face excepție.

Citește și: Imagini din vacanța lui Bige Önal în Italia. Cu cine a mers actrița în Sicilia

Bige Önal, apariție rară în costum de baie. Cum a fost fotografiată actrița din ”Dragostea plutește în aer”

Bige Önal s-a relaxat în locul său favorit și a imortalizat mai multe momente. Imaginile au fost urcate apoi de Instagram, unde au primit zeci de mii de like-uri.

Prima fotografie o arată pe frumoasa actriță, în vârstă de 34 de ani, într-o rochie albă, lungă și vaporoasă de vară. Pe sub ea, Bige poartă un costum de baie colorat și își protejează capul cu ajutorul unei pălării.

În jurul ei aleargă fericiți doi câini, iar pe fundal se poate observa o piscină generoasă. A doua imagine e realizată pe ponton, iar vedeta a renunțat la rochie. Ea poartă doar un costum de baie din două piese și este fotografiată de la spate.

Citește și: Drama lui Bige Önal. Actrița i-a adus un omagiu tatălui pe care l-a pierdut în urmă cu trei ani. Scrisoarea emoționantă pentru părintele său

Bige arată senzațional la 34 de ani, având o siluetă ca trasă prin inel. Seria de imagini continuă cu un video, în care apare unul dintre câinii actriței. Pe lângă video, animalul drăgălaș apare și într-o fotografie alături de actriță. în care aceasta are un top negru, ochelari de soare și numeroase bijuterii.

Se pare că vacanța a continuat cu o ieșire cu fetele, căci Bige Önal apare alături de două pritene într-un local și se încheie cu un peisaj mirific.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Când și-a făcut Bige Önal debutul în actorie

Bige Önal (născută la 1 februarie 1990) este o actriță turcă.Önal s-a născut la 1 februarie 1990 la Istanbul. Tatăl ei, Erhan Önal, a fost un fost jucător de fotbal care a jucat pentru Bayern Munchen și Galatasaray. Mama ei, Mine Baysan, este un fost model. Părinții ei au divorțat când ea avea 9 ani.

După ce a absolvit Liceul Francez Saint-Benoît, s-a înscris la Universitatea Bilgi din Istanbul și și-a terminat studiile acolo. primul ei rol recunoscut a fost în serialul pentru tineret Elde Var Hayat în 2010, în care a interpretat personajul Yeliz.

Apoi, actrița a fost apoi distribuită în serialul de epocă Benim Adim Gültepe alături de Ayça Bingöl, Mete Horozoglu, Ilker Kizmaz și Ekin Koç. Interpretarea personajului Nazli a servit ca un progres în cariera ei.

Citește și: Birce Akalay, apariție încântătoare în social media. Cum arată rochia cu trenă și decolteu amețitor purtată de frumoasa actriță

În articolul

Bige Önal, apariție rară în costum de baie. Cum a fost fotografiată actrița din ”Dragostea plutește în aer”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 iulie 2024. Gemenii trec printr-o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Rezultate la Evaluarea Naţională 2024. Edu.ro a publicat notele
a1.ro
Moment jenant pentru o cântăreață celebră. A fost dată afară din benzinărie din cauza ținutei sale
HelloTaste.ro
Ruladă cu mascarpone și fructe. Un desert delicios și elegant
Catine
Care sunt cele mai pretențioase zodii. Ce așteptări au de la viață
useit.ro
Insula europeană care a devenit „zonă fără telefoane”. De ce nu sunt permise smartphone-urile acolo
as.ro
Venită în România pentru a-şi vizita tatăl falit, aflat în azil, Irina Columbeanu a luat masa cu un celebru milionar român!
MediCOOL
Efectele mersului pe bicicletă asupra sănătății. De ce acest sport aduce mai multe beneficii
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
DeParinti
Țara în care bunicii pot fi plătiți pentru a avea grijă de nepoți. Legea a intrat în vigoare pe 1 iulie 2024
MediCOOL
Vitamine și minerale de evitat după vârsta de 50 de ani. Ce efecte adverse pot avea
HelloTaste
Limonadă cu zmeură. Rețetă de băutură răcoritoare, foarte aromată
x