Bige Önal a îmbrăcat o ținută de școlăriță. Vedeta a optat pentru tipicul guler alb, însă încălțările au fost piesa de rezistență

Publicat pe 22.12.2022 la 10:32 Actualizat pe 22.12.2022 la 11:58

Bige Önal a îmbrăcat o ținută de școlăriță. Vedeta a optat pentru tipicul guler alb, însă încălțările au fost piesa de rezistență.

Bige Önal poartă părul desprins, coafat și are ruj roșu pe buze

Bige Önal a îmbrăcat o ținută de școlăriță și s-a lăsat fotografiată într-o nouă campanie pe internet

Happy Channel

Bige Onal se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. A reușit de-a lungul timpului să-și creeze propriul drum în cinematografie și a devenit cunoscută în lumea întreagă atât datorită rolurilor sale cât și prezenței sale în mediul online. Continuă să fie o apariție și să-și dedice viața artei.

Bige Onal din “Dragostea plutește în aer” a îmbrăcat o ținută de școlăriță

Indiferent de stilul pe care îl abordează, Bige Onal reușește de fiecare dată să se ridice la înălțimea așteptărilor celor care o îndrăgesc. De-a lungul timpului a ținut să-și mențină secretă viața personală, însă de fiecare dată zvonurile au apărut înaintea declarațiilor oficiale. Vorbim aici despre relația actriței din “Dragostea plutește în aer” cu actorul din “Legea familiei”, Aras Bulut İynemli. Cei doi au ajuns ținta supozițiilor nu doar o dată. După o relație de 7 ani care a rămas întotdeauna sub lupa fanilor, a venit momentul ca îndrăgostiții să meargă pe drumuri separate ale vieții.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei doi nu s-au afișat niciodată în lumina reflectoarelor și au păstrat o distanță considerabilă și pe rețelele sociale. Au format un cuplu o lungă perioadă de timp, iar în vara anului 2022 cei doi au încercat o scurtă separare. Cu toate acestea, despărțirea s-a produs în mod amicabil și de această dată. Apropiații celor doi au declarat că nu este cale de întoarcere în prezent.

“Nu se vedeau foarte des.”, a mărturisit un apropiat al cuplului, arată NTV.com. În primăvara anului 2022, actrița din “Dragostea plutește în aer” spunea că “totul este bine, suntem bine. După cum știți, joburile noastre sunt diferite, de aceea nu ne vedem foarte mult. Nu petrecem foarte mult timp împreună.” Se pare că Aras Bulut İynemli a avut dificultăți în ceea ce privește noul său rol din seria “Ataturk”, iar tensiunea în relația a venit la scurtă vreme. Într-unul dintre interviul, Bige Onal vorbea despre secretele unei relații pe termen lung.

“Indiferent cât de mulți am fi într-o familie, un lucru numit “eu” nu ar trebui să dispară niciodată. Poate că nu vă potriviți întotdeauna la orice credeți, dar trebuie să respecți opinia celui de lângă tine, să înțelegi și să fii tolerant. Trebuie să revenim la propriile vieți și să avem grijă de noi. Nu trebuie să mă pierd pe mine cât timp suntem noi.”, a declarat vedetă, arată Sabah.com.tr.

Bige Önal anunță rolul care îi va schimba viața

Vedeta din “Dragostea plutește în aer” se află pe platourile de filmare încă din 2010 și a reușit încă de la început să-și facă simțită prezența în industrie cu rolul “Rita” în “Magnificent Century”. Deși este recunoscută pentru rolurile sale pe micile ecrane, a reușit să iasă în evidență și prin proiectele animate pe care le-a îmbrățișat cu succes. A pozat pe coperta revistei Marie Claire și în multe alte reviste cunoscute.

Cel mai recent proiect al său, Bir Başkadır, interpretează un rol mult diferit față de cele cu care și-a obișnuit fanii până acum. Aceasta mărturisește că a avut șansa de a evolua ca actriță și profesionistă.

În articolul

Bige Önal a îmbrăcat o ținută de școlăriță. Vedeta a optat pentru tipicul guler alb, însă încălțările au fost piesa de rezistență

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x