Birand Tunca din Vis de iubire a câștigat un premiu important în SUA. Actorul își continuă traiectoria profesională

Publicat pe 08.08.2024 la 14:43 Actualizat pe 08.08.2024 la 15:25

Birand Tunca își continuă traiectoria profesională și se bucură de premiile câștigate în SUA. Care este următorul pas în viața actorului.

actori in diferite ipostaze

Birand Tunca din Vis de iubire a câștigat un premiu important în SUA

Instagram

Birand Tunca a devenit un nume cu rezonanță în Turcia. Cunoscut pentru rolul său din Vis de iubire, actorul și-a continuat traiectoria profesională în același fel. Ba mai mult, a câștigat premii importante în SUA, de unde s-a întors cu brațele încărcate. Urmează un nou proiect profesional pentru acesta.

Birand Tunca din Vis de iubire a câștigat un premiu important în SUA

Este unul dintre cei mai talentați actori din țara natală. A investit de-a lungul timpului în cariera sa și asta se vede foarte ușor din serialele în care joacă pe micile ecrane. Recent, acesta s-a întors din Los Angeles, acolo unde a primit mai multe premii importante.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemenea, Birand Tunca a mai fost și în Seattle și Sarajevo cu filmul Ruins, asta pentru că producătorii își doresc o vizibilitate mai mare în afara țării natale. A câștigat premiul pentru Cel mai bun actor în cadrul Seattle Fashion Film Festival în SUA. Spune că pentru a deveni un actor cunoscut în lume, trebuie mai întâi să fie apreciat în Turcia.

Are peste 1 milion de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde a publicat până în prezent peste 200 de fotografii și filmulețe. Birand Tunca a vorbit recent despre dorințele sale profesionale și cum își dorește să se dezvolte pe viitor.

Citește și: Birand Tunca din “Vis de iubire” a postat o fotografie emoționantă alături de mama sa. Cum arată

“Sincer, mi-ar plăcea să fiu cunoscut în afară, dar prima dată o persoană trebuie să fie luată în serios în Turcia. Învăț italiană, spaniolă și portugheză pentru a mă îmbunătăți.”, a spus actorul, arată seristurkish.com. Faptul că Turcia se află printre țările cu cel mai mare număr de seriale pe care le exportă, demonstrează că Birand Tunca se află pe drumul corect către îndeplinirea viselor. Amintim faptul că el este actorul din serialul Ayazın Sonu Güneş.

“Sunt foarte asemănător cu personajele mele. Primim reacții foarte bune în mediul online. O să merg în curând pe platourile de filmare. E un proiect foarte drăguț pentru noi.”, a spus actorul, arată milliyet.com.tr. Recunoaște că are o relație foarte strânsă cu mama sa.

Birand Tunca și relația cu mama sa

Joacă rolul Ayaz în serialul Ayazın Sonu Güneş și este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. Mărturisește că la un moment dat a visat-o pe mama sa cu care avea o relație foarte specială.

Citește și: Cine este Birand Tunca, actorul din "Vis de iubire". Tot ce nu știai despre vedetă

“Într-o zi am avut un vis. Eram în Grecia înainte ca serialul să înceapă. În visul meu, mama mea trăia într-o vilă cu piscină, lângă o clădire în care locuiam eu. Rugăciunile mamei mele sunt întotdeauna cu mine.”, a spus actorul într-un interviu recent. Recunoaște că ceea ce se întâmplă în mediul online grație efortului lor de pe micile ecrane, îl bucură.

“Lucrăm foarte mult, dar suntem foarte fericiți. De asemenea, am lucrat și pentru digital o lungă perioadă. Nu făceam proiecte pentru televiziune. Am zis că pe acesta am vrut să-l fac. Sunt foarte fericit.”, a transmis actorul. Acesta și-a pierdut mama atunci când aceasta avea 54 de ani. A aflat că are cancer la vârsta de 30 de ani.

În articolul

Birand Tunca din Vis de iubire a câștigat un premiu important în SUA. Actorul își continuă traiectoria profesională

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2024. Balanțele fac o investiție importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Scenariu negru pentru turism: pasagerii, taxaţi cu cel puţin 100 de euro pentru fiecare zbor
a1.ro
Rețeta de salată de ton a Gabrielei Cristea. Ce ingrediente folosește prezentatoarea pentru preparatul de regim: „Vă vând un pont”
HelloTaste.ro
Plăcintă cu ciuperci. Rețetă simplă pentru una dintre mesele zilei
Catine
Transformarea le așteaptă pe aceste 3 semne zodiacale în ziua de 22 octombrie 2024. Viața este pe cale să se schimbe pentru acești nativi din zodiac
useit.ro
Elon Musk oferă 1 milion de dolari în fiecare zi. Ce trebuie să facă participanții la tombolă
as.ro
Lovitura financiară anunţată de milionarul Călin Donca, după eliberarea din arest: „Dragii mei, încă o veste bună”
MediCOOL
Bărbații și femeile simt durerea diferit. Un nou studiu a analizat sistemele biologice de ameliorare a ei
Spynews
Declarație exclusivă! De ce a venit Pepe astăzi la procesul Ralucăi Pastramă cu Ibrahim. Cântărețul nu este chemat în instanță
DeParinti
Băiţa prematurului: principii şi recomandări utile
MediCOOL
Consumul de cofeină poate influența grăsimea corporală și riscul de diabet de tip 2. Ce spun studiile despre efectele acesteia asupra obezității
HelloTaste
Sos barbeque preparat în casă, ideal pentru fripturi delicioase
x