Birce Akalay, Salih Bademci și Okan Yalabik sunt împreună în același proiect profesional. Despre ce e vorba

Publicat pe 12.04.2024 la 18:11 Actualizat pe 12.04.2024 la 18:31

Birce Akalay, Salih Bademci și Okan Yalabik sunt trei dintre actorii favoriți ai Turciei la momentul actual. Aceștia revin în atenția publicului cu un nou proiect profesional.

actrița poartă părul desprins

Birce Akalay, Salih Bademci și Okan Yalabik sunt împreună în același proiect profesional

Instagram

În 2024, serialele din Turcia și-au propus să revină în forță pe piață. Astfel, nume noi au fost adăugate sezoanelor, iar actorii preferați s-au pregătit pentru roluri intense. Fanii s-au arătat încă de la început extrem de entuziaști. Printre aceste nume importante s-au numărat Birce Akalay, Okan Yalabik, Salih Bademci.

Birce Akalay, Salih Bademici și Okan Yalabik sunt împreună în același proiect profesional

Fanii au așteptat cu nerăbdare proiectul Bir Cumhuriyet Șakisi ( A republic song), așa cum arată cei de la seriesturkish.com. Produs de BKM și regizat de Yagiz Alp Akaydin, proiectul scris de echipa de la BKM va aduce în atenția tuturor Turcia anilor 1930. Filmul Bir Cumhuriyet Șarkisi, serialul care arată acea perioadă în fața tuturor, a început să fie filmat în ultima săptămână a lunii martie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După ce locația, costumele și alte detalii au fost stabilite, iar că lucrurile au început să ia amploare. Putem vedea cu ușurință faptul că există deja nume foarte importante în cadrul distribuției. Producția urmează a fi lansată la finalul anului 2024. Fanii lui Salih Bademci îl vor vedea pe faimosul actor în rolul Ahmet Adnan Saygun.

Birce Akalay va juca rolul Nimet Vahid în acest proiect extrem de important. Okan Yalabik are șansa de de a juca rolul Osman Zeki Ungor. Printre cei care se implică mai sunt și Ahmet Rıfat Şungar, Ertan Saban, Şifanur Gül, Melis Sezen, Mehmet Özgür și Bensu Soral. În ceea ce o privește pe Birce Akalay, aceasta are peste 3 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă dintre acestea este alături de partenerul ei. Se pare că în cele din urmă actrița i-a dezvăluit identitatea acestuia.

Cine este Birce Akalay, actrița din Turcia care a reușit să bată recordurile

Născută în Istanbul, a fost căsătorită cu Sarp Levendoglu între 2014 și 2017, dar și cu Murat Unalmiș între 2011 și 2012. A studiat în cadrul Halic University Conservatory și a jucat în seriale precum Yer Gok Așk as Havva și a avut în nenumărate seriale TV și filme de succes.

Printre acestea se numără As the Crow Flies, Black and White love, Love is in the air, Little Lord, Graveyard, Bir Derdim Var.

În articolul

Birce Akalay, Salih Bademci și Okan Yalabik sunt împreună în același proiect profesional. Despre ce e vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum fura o grupare coletele din easybox-uri. A făcut pagubă de 80.000 de euro în opt luni
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x